Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Småland | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 64 företag
Sida: 1 2 3 4 Nästa Sista 
×

Möten i Småland

Småland är södra Sveriges största landskap. Många besöker Småland för att uppleva den skiftande natur med djupa, trolska skogar, tusentals blänkande sjöar, spännande högland och 27 mil kust med skärgårdar och sandstränder. Att hitta aktiviteter att kombinera konferens med är alltså inte svårt här. Det finns mängder av fiskesjöar och åar för paddling. Leder för vandring och cykling finns nästan överallt.

Jönköping, Växjö och Kalmar är de största städerna. Utanför Jönköping ligger Gränna som är känt för sina polkagrisar och strax utanför Gränna, mitt i Vättern, ligger Visingsö som är känt för sin långa historia. Mellan Växjö och Kalmar ligger Glasriket med en mängd glasbruk, bland annat Orrefors och Kosta Boda, där besökare kan följa glastillverkning på nära håll. Kosta Boda Art Hotel är ett unikt hotell för bland annat konferens och är en värld av konstglas. Hela hotellet är smyckat av Kosta Bodas främsta formgivare. Det märks redan i foajén där en gigantisk ljuskrona av en konformad stålkorg fylld med stora glasdroppar hänger, signerad Bertil Vallien. Och glasfesten bara fortsätter var man än tittar.

I Småland finns det många fantastiska möjligheter för konferenser, möten och event. Det finns flera fina herrgårdar som kännetecknas av historiska miljöer, klassisk meny och härliga atmosfärer för avkoppling eller aktivitet. Hooks Herrgård beläget ett par mil söder om Jönköping erbjuder exempelvis på en härlig 1700-tals miljö som blandas med toppmoderna konferenslokaler, ett härligt spa och trevligt boende. Andra förslag för herrgårdkonferensen är Hestraviken, Toftaholms Herrgård och Möckelsnäs Herrgård.
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×