Bomans Hotell - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Bomans Hotell

Södermanland / Sörmland Visa erbjudande

Konferensplatser: 100  Bäddar: 90 

Mitt i småstadsidyllen Trosa, bland båtar och master i hamnen ligger Bomans Hotell. Här känner man sig som hemma. Bomans Hotell hyllar det varma, generösa och ombonade. Alla rum är som unika smycken, inget är det andra likt.

Om man som Kristin är begåvad med en före detta svägerska med ett exceptionellt sinne för konstnärsskap och målning är det bara att låta sig inspireras till olika teman och väggmålningar. Genomgående för alla konferensrum är den moderna tekniken och allt annat ¨praktiskt¨ som man behöver för ett lyckat möte. Fritt Wifi finns naturligtvis på hela Bomans. Om något skulle saknas ordnar vi det i ett nafs! Konferensrummen är alla olika inredda och flera av dem med Karins fantastiska målningar direkt på väggarna. Det finns konferensrum för den lilla gruppen och betydligt större med plats för upp till 80 personer. På våren är det inte ovanligt att grupper flyttar sitt möte ut i Bomans prunkande trädgård som är stor och generös med härliga loungemöbler.

Ballroom är vår största konferenslokal och är perfekt för det lite större mötet alternativt för festen/Kick-off. Ballroom hette tidigare Barken och tar upp till 120 personer. Passar perfekt för en kick-off före eller efter sommarledigheten med festligheter på senheten. Vi är alltid flexibla och kan trolla med våra olika miljöer. I anslutning till Ballroom har vi vårt Livingroom med braskamin för ett skönt häng i samband med mötet. Bomans sommarträdgård står till gästernas förfogande med massor av härliga loungemöbler, utebaren öppen och musiken ljuder i högtalarna.

Visste ni att vi har en egen bilhall på bomans? Med braskamin och hamnutsikt. Vårt Hamnmagasin kan anta mängder av skepnader. Porsche som är en återkommande kund på Bomans kör in två bilar för att ha undervisning för sina säljare. Hamnmagasinet är också populärt för alla våra kreativa gäster såsom Flx och andra produktionsbolag. Det är en oerhört flexibel lokal med stooor charm.

Ni vet väl att alla bomans hotellrum är unika?
Knight Commander, La Dolce Vita, Tara, Let’s go bananas, Hermes, Eros, Manolo Blahnik och självklart Glimmer Twin...

Det finns gott om aktiviteter att ägna sig åt för den som önskar. Karin och Mia, som sköter alla konferensbokningar, kan garanterat hjälpa till med det ni önskar.

Komma hit är lätt; Trosabussen från Liljeholmen i Stockholm stannar 100 meter från Bomans lobby. Eller ta tåget från Stockholm Central till Vagnhärad Station och sedan en buss till Trosa. Det tar inte mer än en timme att komma från centrala Stockholm till Bomans.


Restaurangplatser: 120
Enkelrum: 26
Dubbelrum: 32
Konferensrum: 6


Inspireras av Bomans Hotell


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Dagkonferensanläggning, Hotell, Konferensanläggning

Läge

Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet, Konferenskapacitet >500, Projektor

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt, Medlem i Visita (fd SHR)

Hälsa & Skönhet

Massage

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Äventyr, Jakt & fiske, Kajak/kanot, Teambuilding
  • Bomans Hotell
    Hamnen
    619 30 TROSA
  • Bokningsförfrågan


Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.