Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Södermanland / Sörmland | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 109 företag
Sida: 1 2 3 4 5 ... 6 Nästa Sista 
×

Möten i Södermanland / Sörmland

Södermanland, även kallat Sörmland, är ett landskap i östra Svealand. De fem största orterna är Eskilstuna, Södertälje, Tumba, Nyköping och Stockholm till viss del. I Södermanland ligger slotten och herrgårdarna tätt, perfekta för en riktig slotts- eller herrgårdskonferens. Några exempel är Häringe Slott, Ericsbergs Säteri, Hedenlunda Slott, Säby Säteri, Södertuna Slott, Sundbyholms Slott samt flera andra.

Planerar man en konferens i stadsmiljö rekommenderar vi pittoreska Trosa där det finns flera fina hotell för konferens såsom Trosa Stadshotell & Spa och Bomans Hotell. En vandring längs kanalen och ett besök på någon av de små butikerna eller caféerna är ett måste. En annan ort att besöka är den vackra småstaden Mariefred med sina charmiga trähus. Här ligger även Gripsholms Värdshus som är en utmärkt plats för konferens i historisk miljö i närheten av Gripsholms Slott.

Eskilstuna är en annan mysig stad med ett stort utbud av hotell, möteslokaler, restauranger, shopping, kultur, nöjen och aktiviteter. Samtidigt finns det mesta inom gångavstånd inramat av vattenspeglar och gröna oaser.

För en konferens i skärgården finns det många fina anläggningar såsom Artipelag, FågelbroHus, Smådalarö Gård och Djurönäset Konferens & Hotell. I Stockholm city finns det en mängd fina cityanläggningar som passar fint för en citykonferens i kombination med allt vad huvudstaden har att erbjuda.
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×