Quality Hotel Friends - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Quality Hotel Friends


Stockholm norra
Konferensplatser: 1800  Bäddar: 858 

Välkommen till Quality Hotel Friends - eventhotellet för de stora ögonblicken! Intill Friends Arena och Mall of Scandinavia ordnar vi möten och events för alla tillfällen, i alla former.

Quality Hotel Friends ligger i Arenastaden, Solna precis intill Friends Arena och Mall of Scandinavia. Vi erbjuder flexibla eventlokaler och toppmoderna konferensrum i alla storlekar samt eleganta och trendiga middags- och drinkalternativ – allt på bekvämt transportavstånd från Stockholm City eller Arlanda Airport.

Hos oss erbjuds en ombonad och levande mötesplats med många möjligheter. Starta dagen med vår goda frukostbuffé efter ett svettigt pass i gymmet, ladda batterierna med en kopp kaffe och lite mjukglass i mötespauserna, avsluta dagen med att utmana kollegorna på shuffleboard och något gott att dricka i lobbybaren. För mindre grupper ges även möjlighet att avnjuta en välsmakande middag på hotellets smultronställe; Brasserie X på 25:e våningen (med oslagbar utsikt över Stockholm).

Samtliga logirum har våra unika runda fönster och ett eget badrum med dusch eller badkar. De flesta rum är utrustade med twin-sängar, perfekt för grupper där deltagarna delar rum. Alla gäster som bor hos oss får besöka vårt gym & bastu utan extra kostnad. Dessutom vet vi att en konferens kan vara krävande och tar hänsyn till det med våra Quality Breaks. Där ingår kaffe, te, frukt, popcorn och mjukglass hela dagen för alla konferensgäster. En perfekt möjlighet för att hämta lite extra energi när man behöver det som mest.

När du bokar ditt event på Quality Hotel Friends får du inte bara flexibla lokaler och den senaste tekniken. Du får även en tilldelad projektledare som är med dig under planeringsstadiet och med erfarenhet av att leda både stora och små event. Våra projektledare hjälper dig att planera och genomföra det perfekta eventet med allt från mat och dryck, till dekor och underhållning.

Vi kan bland annat erbjuda: - 4 grupprum som passar perfekt för det mindre mötet eller kanske en kortare genomgång. - 10 konferensrum i olika storlekar mellan 29 m2 - 94m2 - 1 bankettsal på 413 kvm som även är delningsbar i 2 - 1 eventsal på 2000 kvm som passar allt från billansering, salsakonsert & temafester till dagkonferenser och mässor. Lokalen är flexibel och kan delas upp i 5 mindre delar och har hela 8 m i takhöjd. - Mingelytor till både små och större grupper

Dessutom är det lätt att ta sig hit; - Arlanda flygplats: 37 km, ca 30 min med bil eller pendeltåg - Bromma flygplats: 6 km, ca 15 min med bil - T-Centralen: 6 km, ca 15 min med bil, 7 min med pendeltåg

Utmana oss gärna med ditt nästa event. Varmt välkommen till Quality Hotel Friends.


Restaurangplatser: 600
Dubbelrum: 399
Konferensrum: 12
Grupprum: 4


Karaktär

Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Festvåning/festlokal, Hotell, Konferensanläggning, Konserthall

Läge

Centralt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Allergivänligt, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Utställningsyta >200 kvm, Internet, Videokonferens, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning, Projektor

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat miljö (14001), Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gym

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Teambuilding
Logotyp för Quality Hotel Friends
Quality Hotel Friends
Råsta Strandväg 1
169 56 SOLNA

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.