Skåvsjöholm konferens & möten - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Skåvsjöholm konferens & möten


Stockholm norra
Konferensplatser: 110  Bäddar: 107 

Välkommen till Skåvsjöholm i härlig skärgårdsmiljö, endast 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda. Hos oss möts ni i moderna möteslokaler, sover i nyrenoverade hotellrum, njuter av fantastiska måltider i vår vackra restaurang och umgås i relaxavdelning, bar och gym. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Vi är proffs på konferenser och vårt motto är att du ska få ett prickfritt möte där allt hänger ihop; atmosfär, service, måltider, teknik, hotellrum och aktiviteter.

Konferens
På Skåvsjöholm finns 17 möteslokaler. Våra lokaler passar den mindre gruppen med 3-4 personer såväl som stora med upp till 110 deltagare. Alla möteslokaler har dagsljus och de flesta har härlig utsikt mot vattnet.

Många komponenter är viktiga för att ett möte ska bli lyckat. Genomtänkt agenda, bra luft i lokalen och teknik som fungerar som man har tänkt sig. Teknik för hybridmöten inkluderas självklart!

Men det vi också värderar väldigt högt är vikten av att sitta bekvämt; annars finns det väl ingen som orkar hålla sig koncentrerad en längre stund?

Våra konferensstolar är fantastiskt bekväma, med tjock stoppning, högt ryggstöd, skönt armstöd och behaglig svikt. Dessutom har de en modern och snygg design. Vi får mycket positiv feedback från våra gäster.

Skåvsjöholm byggdes som mötesanläggning redan från start, vilket gör att våra lokaler blir effektiva och ändamålsenliga. Det känns alltid behagligt och fräscht i lokalerna även vid långa arbetsdagar.

Utbud
På Skåvsjöholm finns ett brett utbud av aktiviteter. Vare sig ni vill bättra på teamkänslan, utveckla individerna, roa deltagarna, slappna av eller bara få en nypa frisk luft kan vi erbjuda er rätt typ av aktivitet. Det finns även ett antal kostnadsfria aktiviteter såsom boule, cyklar, kanoter, motionsspår och tillgång till bad via badstrand och brygga. Här finns också utejacuzzi och bastu och två barer.

Logi
Våra hotellrum är nyrenoverade (mars 2020) och har fantastisk utsikt över vattnet.

Material och möbler är valt med största omsorg för både gäster och miljö. Alla rum är utrustade med breda, bekväma, svensktillverkade och svanenmärkta sängar från Hilding Anders för bästa komfort. Från din mobil kan du trådlöst casta t ex din Viaplayapp till TV-skärmen.

Fest
Vår restaurang har härlig panoramautsikt över havet, här kan ni i lugn och ro avnjuta en härlig måltid. Vi får mycket ofta lovord från våra gäster för den utsökta maten. Efter middagen är ni välkomna till baren där ni kan njuta av utsikten över vattnet och strandpromenaden.

Kommunikation
STOCKHOLM - SKÅVSJÖHOLM. Kör E18 mot Norrtälje och passera Täby. Vid Arninge svänger du av mot Vaxholm. Efter ca 4 km, tag av till vänster mot Åkersberga/Svinninge enligt våra skyltar. Efter ytterligare 2 km sväng höger vid Skåvsjöholms skyltar, följ vägen ytterligare 800 m.

Övrigt
Hos oss möts ni i moderna möteslokaler, sover i nyrenoverade hotellrum, njuter av fantastiska måltider i vår vackra restaurang och umgås i relaxavdelning, bar och gym. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Vi är proffs på konferenser och vårt motto är att du ska få ett prickfritt möte där allt hänger ihop; atmosfär, service, måltider, teknik, hotellrum och aktiviteter.

Vi jobbar sedan många år med att minska vårt avtryck på miljön genom att bland annat vara ISO-certifierade och Svanenmärkta. Vi tycker också att det är viktigt att vara socialt engagerade och att göra gott för våra medmänniskor. Sedan 2016 är vi stödföretag åt Naturskyddsföreningen dit vi skänker 10 kronor per gästnatt till deras arbete för att rädda Östersjön, vilket innebär 100 000 kronor per år. Så nu gör du ett extra bra val om du väljer att konferera hos oss!


Restaurangplatser: 140
Enkelrum: 87
Dubbelrum: 10
Konferensrum: 17
Grupprum: 10

Inspireras av Skåvsjöholm konferens & möten


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Kursgårdar, Hotell, Restaurang, Konferensanläggning

Läge

Avskilt, Kust/Hav, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat, Allergivänligt

Lokaler/Utrustning

Videokonferens, Hybridmöte, Internet, Projektor, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm, Webinar

Medlemskap/Märkning

KRAV-certifierat, Medlem i Visita, Svanenmärkt, Övrig miljö/kvalitetsmärkning, ISO-certifierat kvalitet (9001), ISO-certifierat miljö (14001)

Hälsa & Skönhet

Yoga och mindfulness, Gym

Kultur & Nöjen

Karaoke, Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Matlagning, Julbord, Vinkällare, Bar

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Biljard, Hinderbana, Kajak/kanot, Isskulptering, Motionsspår, Teambuilding, Cykling, Skytte, Elljusspår, Gåstavar
Logotyp för Skåvsjöholm konferens & möten
Skåvsjöholm konferens & möten
184 94 ÅKERSBERGA

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.