Näsby Slott - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Näsby Slott


Uppland
Konferensplatser: 120  Bäddar: 95 

Näsby Slott ligger vackert intill Näsbyviken i Täby bara 15 minuter från Stockholm City. Det är inte för intet Näsby kallas för festernas slott. Här har det anordnats otaliga fester, möten och bröllop genom åren. Det glada 20-talet sitter fortfarande kvar i väggarna. Slottet är en självklar plats för livets alla glädjestunder, ett andra kontor för möten och konferenser och en naturlig samlingsplats för en afterwork med vänner eller en utflykt med familjen. Se Näsby Slott som ett kvartersslott helt enkelt. Våra salonger är dina salonger.

Det sjuder av aktivitet inne på Näsby Slott. Nyrenoverade salonger och hotellrum med utsökt design. Näsby Slott ska vibrera av liv . Vi vill erbjuda en plats att samlas på för middagar och luncher i avslappnad miljö. Ett välkomnande och livfullt slott. Ditt kvartersslott.

Festernas slott Näsby slott kallas också festernas slott och det nya inredningskoncept 24 Hour Party är punk möter Art Nouveau. En mix av det vackra slottets flärdfulla art nouveaustil och modernare rockiga detaljer. Inspirerat av Alfons Mucha, ikonisk art nouveaukonstnär och nutida modefotografen Tim Walkers överdådiga och gränslösa bilder. Nytt kök, två vinprovarrum och nya salonger. I vår vackra Vinterträdgård har vi en lummig oas för samtal, umgänge och fest. Precis som förr i tiden!

Det är inte för intet Näsby Slott kallas för festernas slott Här har det anordnats otaliga fester, bjudningar, middagar och bröllop genom åren och det glada 20-talet sitter fortfarande kvar i väggarna. Vi vill att våra gäster ska använda slottets gemytliga lokaler som finrummet de saknar hemma. Som en självklar plats för livets alla glädjestunder, ett andra kontor för möten och konferenser, och en naturlig samlingsplats för en afterwork med vänner eller en utflykt med familjen.

Nu skapar vi vår egen historia med ambition att skapa Täbys eget kvarterslott, festslott och en plats för livets alla stunder.


Restaurangplatser: 40
Enkelrum: 11
Dubbelrum: 42
Konferensrum: 14
Grupprum: 7Karaktär

Kursgårdar, Slott/Herrgård, Dagkonferensanläggning, Hotell, Konferensanläggning

Läge

Vid Golfbana, Avskilt, Centralt, Kust/Hav, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Allergivänligt, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Svanenmärkt

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm

Sport & Fritid

Teambuilding
Näsby Slott
Djursholmsvägen 30
183 52 TÄBY

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.