Villa Anna - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Villa Anna


Uppland
Konferensplatser: 70  Bäddar: 21 

Välkommen till ett lyckat möte, en matupplevelse och en god nattsömn på Villa Anna – en smakfull och lugn oas med närhet till Uppsalas vackra begivenheter. Här bor du mitt i stadens historiska kvarter med shopping och Fyrisån alldeles intill hotellet. Här på Domkyrkoplan känner du historiens vingslag, omgiven av Trefaldighetskyrkan, Gustavianum, Domkyrkan och Dekanhuset. Villa Anna är ett smakfullt hotell med anor från 1874.

Koppla bort världen i ett storslaget designat rum! Vi erbjuder elva unika och designade rum Oavsett vilket rum du väljer får du krypa ner i en skön säng från Carpe Diem Beds of Sweden och vakna upp till en lyxig frukostbuffé. Samtliga rum har sitt personliga signum i form av färgval, textilier och tapeter. Inredningen består av svenskdesignade möbler och badrummet erbjuder dusch, badkar, exklusiva hygienprodukter, badrock samt hårtork. I rummets övriga utrustning ingår bland annat trådlöst internet, strykjärn, strykbräda, safety box, minibar, vattenkokare och espressobryggare. ”Rekordbetyg för läckert boutiqhotell” och ”Läckert helgmys i världsklass” är några av alla fina utmärkelser vi fått i tidningarnas recensioner – något vi är mycket stolta över!

Konferera i Villa Annas personliga miljö och lilla skala ger dig rätt förutsättningar för kreativa och lyckade möten i världsklass. Vi välkomnar såväl små som stora sällskap som vill träffas i en avslappnad atmosfär med unika möjligheter att kombinera effektivt arbete, social samvaro och gastronomiska smakupplevelser. Villa Anna ligger 25 minuter från Arlanda, mitt i Uppsalas vackra Domkyrkokvarter. Vår lugna och behagliga konferenslokal Lindska salen bjuder på ett vackert ljusinsläpp från taket vilket ger en luftig och härlig känsla. Ett inglasat hörn släpper in såväl dagsljus som himlens stjärnor och salen kan även släckas ned för en effektfull film- eller bildvisning via en projekter i taket. Ditt konferensgäng får dessutom tillgång till senaste teknik i form av toppmodern utrustning för videomöte, mikrofoner, trådlöst Internet, white board, blädderblock, projektor med HDMI samt en uppskattad ljudanläggning.

Därutöver finns vår vackra vinkällare – en harmonisk och annorlunda konferenslokal för upp till 14 personer. I vinkällaren finns den senaste tekniken i form av toppmodern utrustning för videomöte, trådlöst Internet, white board, blädderblock, projektor med HDMI samt en ljudanläggning.

Om du vill sitta ner med ett mindre sällskap med högst sex deltagare kan vi även rekommendera en av våra tre sviter om 64 kvadrat vardera som mötesrum. Ett trevligt alternativ för dig som söker något personligt och ombonat med guldkant. Svit som mötesrum erbjuder senaste tekniken med storbildsskärm, kamera för videomöte, trådlöst Internet, white board och blädderblock.

Helpension och dagkonferens Helpensionen inkluderar matigare förmiddagskaffe, lunch med dryck och kaffegodis, eftermiddagskaffe med hembakat, fyrarätters middag (exklusive dryck) samt frukost avresedagen. Vatten, godis och fruktfat ingår. Dagkonferens inkluderar matigare förmiddagskaffe, lunch med dryck och kaffegodis, eftermiddagskaffe med hembakat. Vatten, godis och fruktfat ingår.

Smakupplevelser i världsklass. Nu vill vi gärna visa även dig vad vi går för. Vår ambition är att atmosfären här hos oss ska andas avkoppling och en skön hemma hos-känsla. Och maten – ja, den är ett kapitel för sig! Vi brinner för ekologiskt och närproducerat. På kvällen ingår en 4-rätters middag. Vår frukost består till stor del av noggrant utvalda råvaror från lokala gårdar och många av rätterna tillagar vi direkt på beställning – allt för att varje gäst ska få en förhöjd smakupplevelse. Rykande färskt bröd med egenkärnat smör, hemkokta marmelader, ägg, gårdsbacon, fil och yoghurt, pannkakor med hjortronsylt, kavelgris, fattiga riddare och andra ljuvliga klassiker dukas fram i sann lantlig anda. Självklart är vårt kaffe alltid nymalet och nypressat. Vi serverar en vällagad lunch, hälsosam lunch med råvaran i fokus med ekologiska grönsaker och varmrätt från Nordens hav och från Svenskagårdar.


Restaurangplatser: 40
Enkelrum: 1
Dubbelrum: 10
Konferensrum: 3
Grupprum: 3

Inspireras av Villa Anna


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Dagkonferensanläggning, Hotell, Konferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Internet, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Mat & Dryck

Vinkällare, Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool

Sport & Fritid

Teambuilding
Logotyp för Villa Anna
Villa Anna
Odinslund 3
753 10 UPPSALA

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.