Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Värmland | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 18 företag
×

Möten i Värmland

Värmland är sagornas landskap, med utbredda skogar och djupa floddalar. Många konstnärer och författare kommer härifrån, till exempel Selma Lagerlöf med sin gård Mårbacka som nu är museum.

Värmland är en populär destination för konferenser, kickoffer, möten och event. Som konferensdestination erbjuder landskapet ett rikt utbud av alltifrån varsamt renoverade herrgårdar till en av nordens största kongressanläggningar – Karlstad CCC. Addera vackra miljöer, en uppsjö av naturaktiviteter runt knuten i kombination med den värmländska serviceandan så förstår du varför så många väljer just Värmland som kongress-, konferens- eller kickoff-destination.

Värmlands stora orter är Karlstad, Arvika, Karlskoga och Kristinehamn, där Karlstad är den största. Med ett strategiskt läge mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo samt goda kommunikationer med såväl buss och tåg som flyg, passar Karlstad perfekt för både mindre tillställningar och större kongresser, evenemang och konserter. Med Sola som kännetecken, Karlstadsbornas gästvänlighet och alla toppmoderna anläggningar, är Karlstad idag en av landets mest uppskattade mötesplatser.

På vintern har motorintresserade en stor anledning att besöka Värmland, då Svenska Rallyt går av stapeln. För de som gillar längdskidor och som vill åka året runt finns Torsby Ski Tunnel. Från Torsby Ski Tunnel kan man sedan ta sig till det närliggande Selma Spa i Sunne som var Sveriges första spahotell. Förutom olika spabehandlingar finns även fina förutsättningar för möten och konferenser här.
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×