Aspenäs Herrgård - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Aspenäs Herrgård


Västergötland
Konferensplatser: 240  Bäddar: 180 

Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt med en storslagen utsikt över Aspens vatten. Det är en plats för både stora konferenser och mindre sammankomster. I matsalen serveras kärleksfullt hemlagad mat. I byggnaderna runt omkring finns rum för god nattsömn, samtal och energigivande aktiviteter. Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt, samtidigt är det bara 20 minuter till Landvetter och centrala Göteborg.

TUSENTALS KVADRAT PRATYTA På Aspenäs Herrgård handlar det om möten mellan människor från att solen stiger upp bortom sjön Aspen till att den smyger sig ner bakom trädtopparna i skogsbrynet. Små och stora möten, formella sittningar, informella stunder, lekfulla ögonblick, stora beslut och innovativa framtidsplaner. Och det finns rum för alla dessa möten, events och konferenser. Det är det fina med Aspenäs Herrgård, ingen grupp är för liten eller för stor och vi tar emot upp till 240 deltagare på samma gång. Det är öppet och inbjudande för samtal och diskussioner, för utveckling och förnyelse, i alla dess former. Här finns 12 konferenslokaler och 21 grupprum. Här finns också bar, vinkällare, matsal och tusentals kvadrat trädgård för spontana samtal, livliga diskussioner och lågmälda hemligheter.

Trygga Möten covid-19: På Aspenäs Herrgård gör vi allt för att du som gäst ska känna dig trygg när du är hos oss. Våra gästers och medarbetares säkerhet och hälsa har högsta prioritet hos oss. Detta är en del av det vi gör; – Vi möblerar glesare i konferenslokalerna. – Grupper placeras i rymliga lokaler. – Tallriksserverad lunch och middag. – Vi erbjuder kostnadsfri digital mötesteknik, där deltagare kan välja att delta på distans eller på plats. Läs mer – Vi serverar fika i caféet i ert konferenshus eller på avskild plats för att undvika möten med andra gäster. – Vi följer Visitas, branschorganisationen för den svenska besöksnäringen, åtgärder mot smittspridning på konferenser. – Våra generösa avbokningsvillkor möjliggör trygga bokningar.


Restaurangplatser: 180
Enkelrum: 43
Dubbelrum: 69
Konferensrum: 12
Grupprum: 21

Inspireras av Aspenäs Herrgård


Karaktär

Mäss-/Utställningshall, Slott/Herrgård, Konferensanläggning, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Kursgårdar

Läge

Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Internet, Utställningsyta >200 kvm, Ljus-och ljudanläggning, Storbildsskärm, Videokonferens, Fritt trådlöst Internet, Projektor

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt, Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gym

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Julbord, Matlagning, Vinkällare, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bubbelpool, Relaxavdelning, Bastu

Sport & Fritid

Teambuilding, Äventyr o vildmark, Biljard, Jakt & fiske, Kajak/kanot, Ridning
Logotyp för Aspenäs Herrgård
Aspenäs Herrgård
443 91 LERUM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.