Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Västergötland | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 125 företag
Sida: 1 2 3 4 5 ... 7 Nästa Sista 
×

Möten i Västergötland

Västergötland ligger mellan Vättern och Bohuslän och gränsar till Vänern, Småland och Halland. De största städerna är den gamla textilstaden Borås, bilstaden Trollhättan, porslinsstaden Lidköping, Skara med vattenäventyr, Falköping med osttillverkning, järnvägsknuten Skövde och sist men inte minst Göteborg.

Göteborg är en idealisk stad för möten. Här finns konferensanläggningar i världsklass, utmärkta förbindelser och 93% miljömärkta hotell. Här finns allt du behöver på bekvämt gångavstånd. Det innebär högsta möjliga komfort för såväl delegater som arrangörer. Upplev Göteborgs skärgård och natursköna omgivningar som är lika vackra året runt – och bara en spårvagnsresa bort.

Svenska Mässan och Gothia Towers med sina 1 200 hotellrum erbjuder ett imponerande koncept vad gäller effektivitet och komfort. Här finns allt du behöver samlat under ett tak. Och vill du ändå ut och röra på dig väntar stadens centrum precis runt knuten.

I snart fyrahundra år har Borås varit en plats för möten och handel. Från knallens gårdfarihandel, den efterföljande textilindustrins banbrytande epok, postorderhandelns blomstrande dagar till idag en stad fylld av världsomspännande forskning och huvudkontor för välkända textila företag. Att mötas i Borås har därför länge varit naturligt och är så fortfarande. Utbudet av hotell-, konferens- och kongressanläggningar är stort och just nu skapas dessutom plats för nya möten i Borås Kongress. Den största möteslokalen här kommer enkelt kunna omvandlas från 1000 personer till 5 mindre mötesrum, eller en stor bankettsittning. Dessutom finns stor en utställningshall, 23 möteslokaler, VIP lounge och en terassvåning. Huset planeras stå klar hösten 2018.

Trollhättan är en internationell och mångkulturell stad vilket inte är konstigt med tanke på att det alltid har varit en entreprenörsstad som lockat till sig kreativa, idéstarka och uppfinningsrika människor. Få småstäder som kan stoltsera med att ha producerat så mycket som Trollhättan - från tåg, turbiner, bilar, rymdraketkomponenter till långfilmer och glassen 88:an. Idag görs mer film än någonsin hos Film Väst - hälften av all svensk långfilm spelas in här - så följ med på en tur runt "Trollywood".

Utbytet med andra länder, både i forma av arbetskraft och export, har och är en viktig del i Trollhättans framgång och utveckling. Om ni är två eller tvåtusen spelar ingen roll. Här finns arenor, drivkraft, kompetens och kapacitet för att framgångsrikt arrangera konferenser, kongresser, möten och alla möjliga och omöjliga events.

Västergötland som mötesdestination har alltså mycket att erbjuda, även när det gäller naturupplevelser och aktiviteter att kombinera konferensen eller kickoffen med. Landskapet erbjuder vackra slätter, berg och skogar som lämpar sig väl för till exempel vandring, paddling eller cykling.
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×