Jacy’z Hotel & Resort - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Jacy’z Hotel & Resort


Västergötland
Konferensplatser: 350  Bäddar: 550 

VÄLKOMMEN TILL JACY’Z, ditt go-to place för möten, kickoffs, celebrations och högtider. En plats för både work och play där du vill hänga långt efter office hours.

På Jacy’z har vi imponerande mötesrum, men den 100 meter höga skyskrapan bjuder på många fler areas. Den svindlande utsikten över staden från 27:e våningen, vår Miami-inspirerade pool club där du tar dig en iskall coco margarita och ett dopp efter en lång vecka av möten, vår American Italian lunch som du bara måste smaka på igen, för att inte nämna speakeasybaren som ingen vet var den ligger… eller? Jacy’z är inspirerade, pirrigt, livligt, a place like nowhere else…

KONFERENS
Mötesrummen på Jacy’z ligger på plan 3, 4 och 24 med närhet till breakout-ytor för snabba raster och mellan-möten-mingel. Våra nybyggda lokaler finns i flera varianter och vi skräddarsyr varje enskilt möte efter gruppens behov. Att utrustningen är toppmodern är en no-brainer och självklart har vi anpassat tekniken så att deltagare kan vara med på länk, convenient and hassle-free.

Med tre restauranger, fem barer och en pool club på våning 27 (hundra meter ovan mark) finns här något för alla.

Sommaren 2023 öppnar Jacy’z Big Stage - regionens mest luxuösa sal för föreläsningar, shower och biovisningar.

Big Stage dockas ihop den majestätiska skrapan. Närmare 500 kvadratmeter, 9 meter i tak, en stor scen, en LED-skärm på över 10 meter och på tekniksidan har vi tagit i från tårna. Inredningen i salen håller lika hög klass som övriga delar på Jacy’z och du kommer att känna igen dig i 60-talets Amerika med moderna inslag. Högst upp på taket av Big Stage adderas ytterligare en pool club under bar himmel. Takterassen kommer att vara den självklara platsen för sommarens alla fester och perfekta platsen för att catch some rays eller drink i solen.

UTBUD
233 rum, 34 mötesrum, 2 våningar pool club, Infinity pools, Eldrelax, panorama-bastu, behandlingsrum, 5 barer, 4 restauranger, live musik.

LOGI
Jacy’z erbjuder flera olika upplevelser och nya intryck, en plats där du kan roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad – att du inte hunnit se allt och måste tillbaka. Rummen är sofistikerade med inredning that’ll make you go “WOW”. Mjuka textilier, dova pasteller, romantiska detaljer, fransar, många och fluffiga kuddar.

41 av rummen på Jacy’z Hotel & Resort går under namnet JQ och bjuder på sin egen personlighet och ett unikt koncept – JQ är hotellet i hotellet. Här erbjuder vi genom småskaligheten en exklusivare upplevelse, som gäst passerar du front desk på ground floor och tar dig istället upp till våning 17 där du checkar in via JQ’s egna reception.

FEST
Vår destination bjuder på oändliga möjlighet för festliga tillställningar – any hour of the day. Här finns allt ni behöver för att hålla privata middagar och mingel i separat lokal oavsett om det är kvällstid och mitt på dagen. Välj själva om ni vill abonnera heldag eller bara för ett par timmar och om ni vill ha hela ert arrangemang i en sluten lokal – eller bryta av med en drink i någon av alla våra outlets.

Olika tillställningar, olika behov – på Jacy’z levererar vi det mesta.

Now tell us your vision – är det ett cocktailmingel? Afterwork? Sittande middag eller buffé? Hur går tankarna kring underhållning? DJ, live band eller någon i sällskapet som ska hålla tal? Vår Event Planer hjälper er med arrangemanget och tillsammans hittar vi rätt plats och servering för just er tillställning.

KOMMUNIKATION
Jacy’z Hotel & Resort ligger i Gårda i de centrala delarna av Göteborg.
Hit tar man sig enkelt med bil, tåg, taxi eller en 10 minuters promenad från Avenyn.
Vi erbjuder även garageplats i vårt stora garage som har direktanslutning till hotellet. Bara parkera bilen och ta dig med hiss upp till lobbyn.

ÖVRIGT
I den 100 meter höga skrapan, som redan nu ses som ett nytt landmärke för Göteborg är det fokus på upplevelser och utbudet av restauranger, barer och aktiviteter är spektakulärt.

Efter ditt besök vill vi att du har samma känsla som när du reser från en storstad, – att du inte hunnit se allt, du bara måste tillbaka.

 


Restaurangplatser: 220
Dubbelrum: 233
Konferensrum: 34


Karaktär

Restaurang, Hörsal, Spa, Konferensanläggning, Dagkonferensanläggning, Kongresscenter, Exklusivt (ett sällskap), Konserthall, Festvåning/festlokal, Mäss-/Utställningshall, Hotell

Läge

Centralt

Lokaler/Utrustning

Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fiberteknik, Videokonferens, Fritt trådlöst Internet, Webinar

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Hälsa & Skönhet

Yoga o mindfulness, Friskvård, Gruppträning, Gym, Massage, Spabehandlingar

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning, Nattklubb

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu, Inomhuspool, Relaxavdelning, Utomhuspool

Sport & Fritid

Biljard, Golf
Logotyp för Jacy’z Hotel & Resort
Jacy’z Hotel & Resort
Drakegatan 10
412 50 GÖTEBORG

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.