Hotel Bellora - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hotel Bellora


Västergötland
Konferensplatser: 50  Bäddar: 97 

En central mötesplats mitt på Avenyn i Göteborg med en boxningsring, roof top bar & vedeldad pizzaugn. Våra rum är intima – några små, några stora – men hos oss stannar du inte bara på rummet.

När du passerar entrén och lämnar Avenyn väntar en personlig, stimmig och avspänd miljö i sju våningar som välkomnar alla dina sinnen. Hos oss står du i centrum och din upplevelse börjar här. Hotel Bellora är din perfekta utgångspunkt för att utforska Göteborg och dess rika utbud av kultur, evenemang & shopping.

KONFERENS
Möten sker hela tiden, i hissen, vid baren eller med grannarna på bordet bredvid. Men när det är dags för ett mer organiserat möte väntar en bekväm och lyxig helhetslösning på Bella Vista – Hotel Belloras underbara mötesrum med möjligheter att arrangera möten för upp till 50 personer.

UTBUD
Hotel Bellora är ett självklart val när du besöker Göteborg. Vi erbjuder en perfekt blandning av värde, komfort och service i världsklass i en romantisk italiensk miljö med en mängd bekvämligheter som är framtagna för våra gäster.

De passionerade kockarna på vår populära restaurang Ristorante Bellora använder sig av traditionella italienska ingredienser, ofta på ett icke-traditionellt sätt och alltid med mycket omtanke och de bästa råvarorna. Menyn består av kalla och varma mellanrätter och delikata, autentiska napolitanska pizzor gjorda av surdeg från Sicilien. Under sommarhalvåret kan du passa på att njuta av en drink och sockervaddsfärgad solnedgång på vår takterass Cielo, utnämnd till en av världens fem bästa takbarer.

Rummen har plattskärms-tv, minibar och många har även skrivbord, och du har även tillgång till kostnadsfritt wifi, så att du alltid vara uppkopplad när du är hos oss.

Vår reception ör öppen dygnet runt och erbjuder bagageförvaring. Frukost ingår för alla som bokar hos oss och om du kommer med bil har du tillgång till privat betalparkering på plats (begränsat antal platser).

LOGI
Våra rum är intima – några små, några stora – men hos oss stannar du inte bara på rummet. Rummen har plattskärms-tv, minibar och många har även skrivbord, och du har även tillgång till kostnadsfritt wifi. Vi erbjuder fyra olika kategorier av rum i varierande storlekar och bekvämligheter.


Restaurangplatser: 90
Dubbelrum: 88
Konferensrum: 3


Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Restaurang, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Hybridmöte, Internet, Livestream, Projektor, Fiberteknik

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning, Nattklubb

Mat & Dryck

Vinkällare, Bar, Dryckesprovning mm, Matlagning

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Hotel Bellora
Hotel Bellora
Kungsportsavenyn 6
411 36 GÖTEBORG

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.