Hotel Pigalle - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hotel Pigalle


Västergötland
Konferensplatser: 100  Bäddar: 162 

Alla våra utrymmen och 81 rum är inspirerade av 1920-talets Europa. En fin-di-sieclé upplevelse, anpassad efter nutiden. Stig in i Bar Amuse, receptionen och lobbybaren. Avnjut ett glas vin eller champagne medan vi förbereder ert rum. Vi erbjuder speciellt utvalda lokala och utländska charkuterier och ostar. På fjärde våningen ligger Restaurant Atelier, där vi serverar organisk och lokal mat för en gastronomisk internationell smakupplevelse.

Vår affär går ut på att skapa annorlunda affärer. Hotel Pigalle är inte ett traditionellt hotell. Visionen är att skapa en destination långt ifrån det konventionella och ge dig en ny, lyxig upplevelse. Vi står för proffsighet och passion och tror på hållbara råvaror och långsiktiga relationer. Vi är oerhört stolta över att ha vunnit Scandinavian Service and Quality Award för Bästa Affärshotell i Sverige 2017. Som en affärspartner välkomnar vi dig till våran destinationsfamilj och jobbar hårt för att ge dig en personlig upplevelse.

KONFERENS
Bibliothèque är vårt exklusiva, avslappnande och mångsidiga studiorum, perfekt för ett intimt kreativt möte eller en skräddarsydd privat middag med våran fantastiska personal. Rummet har plats för 12 sittande deltagare men kan hålla upp till 25 stycken stående personer vid workshops och cocktailpartyn och är utrustad med alla nödvändiga tekniska tillbehör som behövs för presentationer, filmvisningar och möten. Vi erbjuder flera olika paket för att du ska kunna välja det som passar just dig, alltid med en dedikerad servicevärd som ser till alla era behov.

I våra större möteslokaler som vi kallar Palais har vi skapat alla förutsättningar för ett bra möte för upp till 100 personer och här kan vi även duka upp för bröllop, jubileum och alla de viktiga stunder i livet som kräver storslagen miljö, service och uppmärksamhet utöver det vanliga.

Men ett möte är mer än bara möte – det vet vi. Det är en chans att lära känna varandra, ha roligt tillsammans. Missa därför inte att boka in en av våra aktiviteter. Kanske är det en löptur i Trädgårdsföreningen, ostronskola eller ett kulquiz där tävlingsinstinkterna får gå på högvarv eller varför inte en rolig ost- och vinprovning i Bar Amuse?

UTBUD
Hotellet består av 81 rum som är inspirerade av 1920-talets Europa. En fin-di-sieclé upplevelse, anpassad efter nutiden.

På första våningen finns Vinbar Amuse där vi serverar ost, chark och viner i världsklass. Ett perfekt stopp medan vi förbereder ert rum.

På fjärde våningen finns Bistro Atelier där vi serverar en meny som inspireras av den franska bistrovärlden och där maten spelar en trygg och okomplicerad roll. Här fokuserar vi på god mat, bra råvaror och klassiska – och oklassiska – drinkar.

Parkering finns tillgänglig med vår partner Nordstan (350m) och kan bokas smidigt via receptionen eller online vi bokningstillfälle.

LOGI
Hotellet består av 81 unika rum som är inspirerade av 1920-talets Europa. En fin-di-sieclé upplevelse, anpassad efter nutiden. Vi har rum i varierande storlekar och bekvämligheter där alla rummen har plattskärms-tv, minibar och många har även skrivbord, och du har även tillgång till kostnadsfritt wifi.

FEST
Vår festvåning Palais är den optimala lokalen för fester och bröllop upp till 100 personer. Palais är en stor luftig lokal med högt i tak och klassisk pampig 20-tals dekor. Vid bokning av fest i Palais ingår Gallerie som är en foyer där vi serverar välkomstdrinken och snacks innan middagen.

KOMMUNIKATION
3 min promenad från Göteborgs Centralstation. 30 min från Landvetter flygplats med Taxi.


Restaurangplatser: 80
Dubbelrum: 81
Konferensrum: 3


Karaktär

Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Hotell, Konferensanläggning

Läge

Centralt

Lokaler/Utrustning

Hybridmöte, Webinar, Internet, Projektor, Digitala events och produktioner, Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Hälsa & Skönhet

Gym

Kultur & Nöjen

Nattklubb, Musikunderhållning

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Matlagning, Vinkällare

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Hotel Pigalle
Hotel Pigalle
Södra Hamngatan 2A
411 06 GÖTEBORG

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.