Elite Park Avenue Hotel Göteborg - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Elite Park Avenue Hotel Göteborg


Västergötland
Konferensplatser: 700  Bäddar: 760 

Elite Park Avenue Hotel är beläget i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn med promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. På Elite Park Avenue Hotel bor du nära Göteborgs kulturcentrum Götaplatsens med Lorensbergsteatern, Konserthuset och Konstmuseet samt hela Göteborgs cityshopping utanför dörrarna.

Elite Park Avenue Hotel är ett modernt hotell med personlig atmosfär som motsvarar kraven på ett fyrstjärnigt hotell. Välkomna till vår restaurang at PARK, restaurang Locatelli och vår engelska pub The Bishops Arms. Elite Park Avenue Hotels trevliga konferens- och festvåning, med kapacitet för upp till 700 personer, är försett med den senaste tekniken inom ljus och ljud. I vår wellnessavdelning på hotellets bottenplan har du som hotellgäst fritt inträde till gym och relaxavdelning.

Vi har byggt upp en tekniskt komplett, nyckelfärdig studio mitt på Avenyn i Göteborg. Oavsett om du vill sända ett program live, förinspela material för senare publicering eller vill hålla ett hybridmöte så har studion stor flexibilitet för alla ändamål. Vår studiolokal är 248 m2 och kan expanderas i ytter­ligare två moduler och bli totalt hela 585 m2 vilket ger gott om plats för deltagande gäster med luftig möblering.

Studion är bland annat utrustad med tre studiokameror, en LED-skärm 8 x 2,5 m med bakgrunder, film i helskärm eller uppdelad skärm med t.ex. presentation och talare på länk. Avancerad bildmixer med möjlighet till inspelning, namnskyltar, och grafik på delar av bilden. Givetvis finns teknisk personal på plats sköter kamerorna, håller ordning på sändningen och ser till att allting löper på enligt planerna.

Vi på Elite Park Avenue Hotel har lång erfarenhet av såväl internationella som nationella stora och små möten. I vår inspirerande mötesmiljö träffar du vår professionella personal som bidrar till en personlig och minnesvärd upplevelse. Fika, lunch och middag serveras från vår populära restaurang atPark.

Varmt välkomna till Elite Park Avenue Hotel!


Restaurangplatser: 180
Enkelrum: 36
Dubbelrum: 290
Konferensrum: 24
Grupprum: 9


Karaktär

Festvåning/festlokal, Kongresscenter, Mäss-/Utställningshall, Konferensanläggning, Dagkonferensanläggning, Hotell

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Allergirum, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Digitala events och produktioner, Digital studio, Projektor, Fiberteknik, Hybridmöte, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Livestream, Utställningsyta >200 kvm, Internet, Videokonferens, Konferenskapacitet >500, Webinar

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), Miljöcertifierade med Green Key, Safehotels Certificate Level, ISO-certifierat kvalitet (9001), Safehotels Fire Level

Hälsa & Skönhet

Massage, Spabehandlingar, Gym

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Matlagning, Julbord

Pool & Relax

Bastu, Inomhuspool, Relaxavdelning

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Elite Park Avenue Hotel Göteborg
Elite Park Avenue Hotel Göteborg
Box 53233
400 15 GÖTEBORG

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.