Uni3 by Geely - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Uni3 by Geely


Västergötland
Konferensplatser: 600   

Välkomna till Uni3 by Geely - A home for innovators! Här hitta du en toppmodern events och mötesanläggning, restauranger och ett hotell (hotellet kommer att stå klart under senare delen av 2022).

Vårt campus är en arbetsplats för cirka 3500 personer och ett hem för några av de främsta bolagen inom den svenska auto- och mobilitetsindustrin.

Konferens
Uni3 Conference & event består av en mängd konferensrum och eventytor med en kapacitet mellan 1-600 personer. Vårt campus har den senaste tekniken och kan därför erbjuda både fysiska- och digitala möten.

Utbud
- 14 fullt utrustade konferensrum med en kapacitet från 1 till 180 personer.

- Auditorium är vårt största konferensrum och har plats för 180 personer. Rummet fungerar lika bra för seminarier, digitala möten som utställningar och mässytor och är utrustat med den senaste tekniken.

- The Theatre är vår största eventyta och utgörs av en fantastisk atriumgård som förenar två av Campusets totalt fem byggnader. The Theatre är en flexibel mötesarena med en kapacitet upp till 600 personer och är perfekt för såväl seminarier, mässor, konserter och olika typer av företagsevent. En gigantisk LED-skärm på 8 x 4,8 meter samt ett avancerat ljud- och ljussystem garanterar ett bra grundutbud oberoende av mötets behov.

- The Exhibition area i anslutning till vårt konferenscenter lämpar sig för olika typer av utställningar och mässor.

- Gang’s Taste är vårt aktivitetskök och är perfekt för tembuildingaktiviteter, alltid med någon av våra professionella kockar som handledare. Köket kan ta grupper upp till 20 personer och har givetvis serveringstillstånd.

- World of food är vår restaurang som serverar läckerheter med inspiration från världens alla hörn. Restaurangen är fördelad på två plan och kan med lätthet fungera som eventyta i sig själv alternativt som komplement till något av våra övriga möteserbjudanden.

- Five Element Rooms eller chambre séparée, är en del av restaurangen och är något för dig som söker ett lite mer exklusivt och avskilt möte där maten utgör en viktig del av upplevelsen. Maten serveras vid bordet och vi kan här erbjuda olika menyer beroende på era önskemål. Konferensteknik finns i dessa rum om ni har behov av att presentera något under mötet. Five Element Rooms lämpar sig därför bra för lednings- eller representationsmöten.

- Vår takterrass erbjuder Göteborgs kanske bästa utsikt och kan vara en bra plats för er som önskar en fördrink, yogapass eller varför inte en sommarfest.

Mat och dryck
- World of food är vår restaurang som serverar läckerheter med inspiration från världens alla hörn. Maten hämtar inspiration från de fem kinesiska elementen Vatten, eld, jord, trä och metall. I restaurangen finns även ett fik för er som önskar lite lättare mat.

- Gansu Kitchen är vår mindre restaurang som serverar vällagade och autentiska kinesiska cuisine.

- DaMatteo är vårt fik med allt från sallader, mackor och olika typer av fika. Här får du enligt ryktet även njuta av Göteborgs bästa kaffe!

Hotell
- Hotellet är under uppbyggnad och kommer att stå klart under senare delen av 2022.

Logi
Hotellet är under uppbyggnad och kommer att stå klart under senare delen av 2022. Vid behov av logi finns andra hotell inom gångavstånd.

Fest
Festmöjligheterna är många beroende på era behov. Allt du behöver göra är att använda din fantasi och berätta om din drömfest, vårt jobb är att förverkliga den, till exempel födelsedagsfest, familjefest, bröllop, teambuilding, konsert, etc.

För våra mötesytor, vänligen se ovan.

Kommunikation
Campuset ligger på Lindholmen i centrala delarna av Göteborg. Du kan enkelt nå Uni3 med buss (hållplats Pumpgatan) eller färja. Kommunala parkeringsplatser finns runt om Campuset för er som kommer med bil. För mer information se www.vasttrafik.se


Restaurangplatser: 400
Konferensrum: 14
Grupprum: 6


Karaktär

Festvåning/festlokal, Restaurang, Hotell, Konferensanläggning, Kongresscenter, Dagkonferensanläggning, Konserthall, Exklusivt (ett sällskap), Mäss-/Utställningshall

Läge

Centralt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Internet, Digital studio, Utställningsyta >200 kvm, Konferenskapacitet >500, Digitala events och produktioner, Videokonferens, Livestream, Fiberteknik, Webinar, Ljus-och ljudanläggning, Fritt trådlöst Internet, Projektor, Hybridmöte, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

Klimatpositivt, Medlem i Visita, ISO-certifierat kvalitet (9001), ISO-certifierat miljö (14001)

Hälsa & Skönhet

Yoga o mindfulness, Gruppträning, Gym

Kultur & Nöjen

Karaoke, Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning, Bar

Sport & Fritid

Curling, Teambuilding
Uni3 by Geely
Pumpgatan 1
417 55 GÖTEBORG

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.