Åkerby Herrgård - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Åkerby Herrgård

Visa erbjudande

Västmanland
Konferensplatser: 350  Bäddar: 148 

Åkerby herrgård är möjligheternas mötesplats. Ett uppskattat och välbesökt kurs- och konferenscentra. En plats för alla former av arrangemang och aktiviteter- för såväl vardag som fest.

Åkerby herrgård med panoramautsikt över Fåsjön , blånande höjder i horisonten och skogen som närmaste granne är en oas som trollbinder. Anläggningen har anor från järnhanteringens storhetstid. Den består av flera olika byggnader med olika funktioner.

KONFERENS
Åkerby herrgård har flera olika lokaler för alla former av möten, kurser och konferenser. Vår största lokal kan ta upp till 350 personer. Vi kan erbjuda olika konferenspaket med bra boende, god mat och flera olika lokaler som anpassas efter gruppens storlek och behov. Konferenslokalerna är utrustade med senaste teknik och behov. Stora ljusa lokaler med dagsljus.

UTBUD
Vi erbjuder bra boende, god mat, personlig service, lokaler för alla former av arrangemang, aktiviteter. Lokaler och boende för funktionshindrade. Hundar är välkomna. Öppet alla dagar året om.

Vår restaurang är välkänd för den goda maten som vi erbjuder och serverar för vardag, fest, högtid och alla andra former av matarrangemang och aktiviteter - för alla åldrar och tillfällen.

Vi har många förslag på aktiviteter som ger lite extra mervärde och innehåll för ert arrangemang under er vistelse hos oss. ​​​​​​​
Här nedan kommer några exempel:
 • Åkerby Äventyr - samarbetsövning
 • Musikquiz
 • Vinprovning - Ölprovning
 • Dryckesprovning ex; whisky, gin, cognac, champagne
 • Föreläsare (en rad olika ämnen)
 • Hälsa och Livskvalitet
 • Mat mer än bara mat
 • Mord och mysterier
 • Bollspelsturnering
 • Musikunderhållning och/ eller trubadur
 • Golfturnering (i samarbete med Nora Golfklubb)
 • Bastu och relax

LOGI
Välkommen att övernatta hos oss på Åkerby Herrgård, en eller flera nätter. Vi erbjuder olika prisvärda alternativ för boende. Våra rum har god standard med sköna sängar, dusch/WC, TV och sjöutsikt i de flesta rummen.

Vi har 60 rum och två lägenheter. Samtliga rum finns i två separata annex och i en av herrgårdsflyglarna. I den södra flygeln finns två herrgårdsrum och två dubbelrum.
 
I den norra flygeln finns de två lägenheterna. Varje lägenhet har ett stort sovrum med dubbelsäng och ett litet sovrum med enkelsäng. Vardagsrummet är inrett för att umgås, se på TV spela spel, koppla av samt med bäddsoffor, vilket betyder att det finns plats för fem personer att sova. Vid behov går det dessutom att ställa in extrasängar.  Det finns också ett riktigt, väl utrustat kök i varje lägenhet.

OBS! I Herrgården, huvudbyggnaden, finns det tyvärr inget boende! Incheckning tidigast 15.00 och utcheckning senast 11.00.
 
Hos oss på Åkerby Herrgård kan du äta mat i vår restaurang, dricka kaffe med hembakat bröd och njuta av fantastiska utemiljöer. Vår restaurang erbjuder mat som lagats med kärlek och omsorg, av utvalda råvaror efter säsong.
 
Vi har utmärkta badmöjligheter och en fin sandstrand. För de som hellre vill ta en tur i skogen har vi fullt med svamp- och bärrika skogar tvärs över vägen. I vår relaxavdelning kan du sedan koppla av med ett skönt bastubad eller en svalkande dusch.
 
Åkerby Herrgård är ett hundvänligt hotell där vi erbjuder ett bra boende med hund för en rimlig kostnad. Och så närheten till skog och natur precis utanför dörren.

FEST
Vi har stora festlokaler och flera. Vi erbjuder helhetskoncept för fester av alla de slag med lokal+ mat.

KOMMUNIKATION

Bäst är komma till oss med bil. Det går att åka tåg och buss till Nora och sedan buss från Nora till oss.

ÖVRIGT
Läget mitt i naturen . Egen badstrand, brygga. Vedeldad bastu vid sjön.  Mycket uppskattad mat. Vi lagar och bakar allt själva av ärliga råvaror med kärlek och omsorg.


Restaurangplatser: 225
Enkelrum: 15
Dubbelrum: 37
Konferensrum: 8
Grupprum: 10


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Konserthall, Exklusivt (ett sällskap), Kursgårdar, Festvåning/festlokal, Mäss-/Utställningshall, Hotell, Restaurang, Konferensanläggning, Slott/Herrgård, Kongresscenter

Läge

Avskilt, Landet, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Allergivänligt, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor

Medlemskap/Märkning

Safehotels Fire Level, Klimatneutralt, Medlem i Visita, Klimatpositivt, Nature’s Best®-märkt, Safehotels Certificate Level

Hälsa & Skönhet

Utegym

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord, À la carte

Pool & Relax

Relaxavdelning, Bastu

Sport & Fritid

Kajak/kanot, Kräftfiske, Pingis, Motionsspår, Vandringsleder, Aktiviteter på hav/sjö, Ridning, Biljard, Teambuilding, Boule, Äventyr o vildmark, Cykling

Hotellklassificering enligt Visita

***
Logotyp för Åkerby Herrgård
Åkerby Herrgård
Fåsjöhyttan 112
713 93 NORA

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.