Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Västmanland | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 23 företag
Sida: 1 2 Nästa Sista 
×

Möten i Västmanland

Västmanland ligger norr om Mälaren i Bergslagen och gränsar i söder till Södermanland och Närke, i väster till Värmland, i norr till Dalarna och Gästrikland samt i öster till Uppland. Västerås är Västmanlands största stad och har Mälarens största hamn. Därefter kommer Arboga, Köping, Sala, Lindesberg och Nora.

Västerås är en populär stad för möten och kongresser. Staden har under en lång tid dessutom arbetat med hållbarhet för att utveckla stadens erbjudande till mötesarrangörer. Aros Congress Center blev 2014 Sveriges första Svanenmärkta kongressanläggning och bland hotellen i stan har antalet miljöcertifieringar ökat drastiskt de senaste åren.

Runt om i landskapet finns flera fina slott och herrgårdar såsom Färna Herrgård & Spa, Sätra Brunn, Wirsbo Herrgård och flera andra. Perfekt för en härlig herrgårdskonferens på lagom avstånd från Stockholm!

Förutom en mängd fina hotell, konferensanläggningar, slott och herrgårdar har Västmanland massor att erbjuda. Här finns allt från orörda, natursköna miljöer och fantastiska vattendrag till spännande upplevelser i form av äventyr, sport, musik och konst – det mesta helt enkelt. Är du dessutom intresserad av historia och industrihistoria är Västmanland rätt. Västerås är till exempel inte bara landskapets största stad, det är en av landets äldsta städer med stadsprivilegium från slutet av 1200-talet. Under vikingatiden var staden, under namnet Västra Aros, ett viktigt handelscentrum. Få reda på mer om stadens historia genom att delta i en stadsvandring, en bra aktivitet att kombinera din kickoff, konferens eller möte med!
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×