För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
Talang Sverige 2014 kommer att avgöras i AXA Sports Center, Södertälje.
Petit Hotel-gruppen växer och börjar med stamgästkort den 1 april.
I mars byggs det nytt hotell i Östersund, det första på tjugo år.
Tröttnat på vanliga konferenser? Då kanske alligatorsafari i Amazonas djungel är något för dig.
Laptop, whiteboard och projektor är svenskarnas favoritverktyg när det är dags för presentationer.
Christian Herslow tog över rollen som General Manager den 1 februari.
Viking Line har gjort en omfattande renovering på sitt fartyg Cinderella, både in- och utvändigt.
Tolv artister är klara för Sveriges Hall of Fame och kommer att finnas med i utställningen som öppnar i mars, på Djurgården i Stockholm.
Sverige tog brons i konditorikonst i tävlingen European Cup i Genève.
Radisson Blu Hotel i Uppsala har vunnit pris för bästa uteservering.
Nu dukar vi äntligen upp vårt älskade boutique-julbord igen! Med hållbarhet i fokus och klassiska smaker i en ny tappning har vi skapat en julupplevelse utöver det vanliga – och vi kan knappt vänta på att få välkomna er tillbaka till slottet för en festlig smakresa.
Vi bjuder på Romersk simhall & SPA!
På Björkhaga- och Mullsjö Hotell & Konferens blir julbordet en helhetsupplevelse. Här väntar 17 sorters sill, vilt från lokalt slakteri och klassiska rätter – allt tillagat med omsorg på ett genuint julbord fyllt av julens bästa smaker och gottebord. Kombinera konferensen med en festlig kväll som stärker gemenskapen och sätter ett perfekt avslut för året.
Låt årets konferens glimra! Under november och december möts ni av en gnistrande Winter Wonderland - miljö där affärer kombineras med julens smaker och stämning.
Låt oss visa dig och ditt sällskap till bords i vår anrika restaurang på Grythyttans Gästgivaregård. Här väntar en femrätters middag skapad av vår köksmästare Hampus Ulmborg – inspirerad av julens alla smaker och tillagad med stor kärlek.