För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
I en värld av lättförpackade lösningar längtar vi efter djupare kunskap och äkthet. Trendanalytikern Göran Adlén menar att nästa generation i arbetslivet inte kommer att acceptera dåliga möten.
Kundupplevelsebyrån Herr Omar består av Gun Engvall och Jörgen Dyssvold, som jobbar för att skapa positiva upplevelser för gäster, kunder och besökare i olika branscher. De har många åsikter om mötesbranschen, och berättade för KonferensVärlden om sina visioner.
Frida Ramstedts blogg Trendenser är populär bland surfare som söker inredningsinspiration. Hon är en mångsysslare inom styling och har bland annat inrett ett eget hotellrum i samarbete med Scandic. För KonferensVärlden avslöjar hon vilka trender hon ser för hotell och kontor 2012.
Svenskarna är ett bastuälskande folk, och många hotell och konferensanläggningar i Sverige satsar idag på ett spännande bastu-utbud för sina gäster. Vi ringde upp Pär Granlund från Svenska Bastuakademien för att lära oss lite mer om bastuns historia och idé.
Bättre hälsa med den senaste tekniken – nyöppnade Smögen Spa går sin egen väg och utmanar den gängse synen på spakonceptet.
Många konferensanläggningar skyltar med att de ligger naturnära, långt från storstadens brus. Men få lever upp till det som Stora Sjöfallet. Här är det inte nära till något annat än tystnaden, forsande vattenfall, norrsken och vidsträckta fjällområden.
Den 1 juni öppnade Clarion Hotel Stockholms nya Elements Spa som är inspirerat av ayurveda, en form av indisk läkekonst. KonferensVärlden har träffat wellness- och spaexperten Annette Lefterow och pratat om den indiska livsfilosofin.
Plan 28 är namnet på Kista Science Tower Conference nyöppnade konferenslokal. Högt ovanför hustaken kan grupper mötas i hjärtat av Stockholms Silicon Valley.
1 november 2012 öppnar Clarion Hotel Arlanda Airport, med 414 rum och sviter, wellnesscenter och stort konferensområde. För att fira ”ettårsdagen” bjöd Choice på visning av bygget, och en bit tårta.
För 100 år sedan öppnade en konditor från Enköping sommarpensionat på en udde utanför stan, och kallade det Fagerudd. Idag är stället en renodlad konferensanläggning, och kan numera stoltsera med Mälardalens största sjöbastu.
På Björkhaga- och Mullsjö Hotell & Konferens blir julbordet en helhetsupplevelse. Här väntar 17 sorters sill, vilt från lokalt slakteri och klassiska rätter – allt tillagat med omsorg på ett genuint julbord fyllt av julens bästa smaker och gottebord. Kombinera konferensen med en festlig kväll som stärker gemenskapen och sätter ett perfekt avslut för året.
Välkomna vintern med värme, gemenskap och riktigt god mat i skärgårdsmiljö. På Skogshem & Wijk skapar vi en stämningsfull inramning för årets kanske mest efterlängtade sammankomster – oavsett om det är med kollegorna, nätverket eller hela företaget.
Välkommen till ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö – perfekt för företag som vill samla teamet inför årets slut. I vår nyrenoverade Bistro serveras hemlagade favoriter, gröna nyheter och julens mest omtyckta smaker – tillagat från grunden med kvalitet och omtanke. Kvällen avslutas med ett dignande dessertbord och hemlagat julgodis i sagolika Villa Skärtofta – en upplevelse i sig.
Höj stämningen i teamet med vårt glöggdoftande bouleerbjudande!
Låt oss visa dig och ditt sällskap till bords i vår anrika restaurang på Grythyttans Gästgivaregård. Här väntar en femrätters middag skapad av vår köksmästare Hampus Ulmborg – inspirerad av julens alla smaker och tillagad med stor kärlek.