Isaberg Höganloft Hestra - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Isaberg Höganloft Hestra

Dölj erbjudande

Julfesten med svällande julbord och gnistrande show

Kom och njut av ett julbord som svämmar över av läckerheter och en sprakande julshow som ni sent kommer att glömma. Jamladies med liveband bjuder in till årets roligaste, galnaste och skönaste Julshow - The Ultimate Afterski Christmas Party. Ta med kollegorna på en julkonferens och få rabatt på konferens och logi i samband med julshowsbokning.


Julfesten med svällande julbord och gnistrande show

Detta blir en fest utan dess like! Tänk dig en afterski med EXTRA ALLT. Därtill ett vällagat och smakfullt julbord! Du får utöver det traditionella man förväntar sig (allsång, alldans, händer i luften, ett hejudundrandes röj och galna upptåg) även njuta av en av Sveriges främsta showgrupp och ett alldeles enastående liveband. Det blir sång i världsklass, spektakulära shownummer och scenkosytm med wow-faktor. Allt förpackat med lite extra lyx, en stor dos humor och en massa musikglädje! Detta är ett julbord som inte saknar något! Så värm upp redan nu, lämna hämningarna därhän och häng med på "The ride of your Life" med Jamladies. Nu åker vi!

Ta med kollegorna på en julkonferens och få rabatt på konferens och logi i samband med julshowsbokning. Gäller torsdagar-lördagar.

Julshow inkl. julbord, kaffe, välkomstglögg & garderob.

Tillgängliga datum:

November
Fre 24/11 1550,-
Lör 25/11 1350,-
Tor 30/11 1250,-

December
Fre 1/12 1550,-
Lör 2/12 1350,-

Tor 7/12 1250,-
Fre 8/12 1550,-
Lör 9/12 1350,-

Tor 14/12 1250,-
Fre 15/12 1350,-
Lör 16/12 1250,-

Priser ovan exkl. moms.

Sedan flera år tillbaka har Isaberg Höganloft och Madame Brasserie & cafét i samarbete med Unicef i projektet ”Mer för Fler” samlat in pengar i samband med sina julshower. För varje såld julshows-plats skänker vi en summa till insamlingen. De senaste åren har insamlingen genererat ca 100 000 kr per år, totalt drygt 1Mkr sedan starten.

Boka erbjudande

Småland
Konferensplatser: 200  Bäddar: 316 

6 mil söder om Jönköping ligger Isaberg Höganloft vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg. Här kombinerar vi konferens med aktivitet för både små och stora grupper. Laga mat tillsammans med våra kockar i vår matstudio, cykla mountainbike i ett av Smålands allra bästa mountainbikeområden eller ta med gruppen på ett riktigt teambuildingäventyr. Vad passar er grupp bäst?

Konferens Lokalerna är ljusa och luftiga med utsikt över vår härliga omgivning kring Isaberg. Samtliga lokaler finns i centralanläggningen på andra våning, i nära anslutning till varandra.

På konferensvåningen finns en balkong med utsikt över restaurangplan med ca 70 platser för grupparbeten och samvaro vid måltider och raster. Standardutrustning i samtliga lokaler bortsett från grupprum är duk, storbildsprojektor, whiteboard, blädderblock, block och pennor. Fruktfat och karameller. Det finns även möjlighet att boka till videoutrustning för digitala möten. Konferensvärdinna/värd finns på plats för service.

Utbud Många väljer oss för att kombinera sin konferens med aktivitet. Isaberg ligger naturskönt med närhet till vatten och med många härliga vandringsleder. Vi erbjuder roliga teambuildingaktiviteter, höghöjdsbana, mountainbike, rodel, utförsåkning och självklart våra populära matskolor som finns både inomhus och utomhus, där man tillsammans med kock tillagar kvällens supé.

Logi Hos oss slipper du trånga hotellkorridorer och rum, du bor istället bekvämt med gott om plats i små hus. Självklart med samma service som på ett hotell men med fördelen att ha naturen inpå knuten. Varje hus har två sovrum med två bäddar i varje rum, badrum och vardagsrum med soffgrupp, tv samt braskamin.


Restaurangplatser: 400
Enkelrum: 85
Dubbelrum: 85
Stugor: 73
Konferensrum: 11
Grupprum: 3Karaktär

Festvåning/festlokal, Hotell, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Sjö/Vattendrag, Vid Golfbana, Avskilt

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Fiberteknik, Fritt trådlöst Internet, Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gruppträning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Sport & Fritid

Höghöjdsbana, Kajak/kanot, Vandringsleder, Teambuilding, Cykling, Äventyr o vildmark, Golf, Skidåkning, längd, Rodel

Hotellklassificering enligt Visita

***
Logotyp för Isaberg Höganloft Hestra
Isaberg Höganloft Hestra
Isaberg Fritidsby
330 27 HESTRA

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.