Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Småland | Konferensguiden.se

Sök och boka

Sök och boka bland Sveriges alla konferensanläggningar

Kostnadsfri bokningshjälp Boka

Möten i Småland

Småland är södra Sveriges största landskap. Många besöker Småland för att uppleva den skiftande natur med djupa, trolska skogar, tusentals blänkande sjöar, spännande högland och 27 mil kust med skärgårdar och sandstränder. Att hitta aktiviteter att kombinera konferens med är alltså inte svårt här. Det finns mängder av fiskesjöar och åar för paddling. Leder för vandring och cykling finns nästan överallt.
Jönköping, Växjö och Kalmar är de största städerna. Utanför Jönköping ligger Gränna som är känt för sina polkagrisar och strax utanför Gränna, mitt i Vättern, ligger Visingsö som är känt för sin långa historia. Mellan Växjö och Kalmar ligger Glasriket med en mängd glasbruk, bland annat Orrefors och Kosta Boda, där besökare kan följa glastillverkning på nära håll. Kosta Boda Art Hotel är ett unikt hotell för bland annat konferens och är en värld av konstglas. Hela hotellet är smyckat av Kosta Bodas främsta formgivare. Det märks redan i foajén där en gigantisk ljuskrona av en konformad stålkorg fylld med stora glasdroppar hänger, signerad Bertil Vallien. Och glasfesten bara fortsätter var man än tittar.
I Småland finns det många fantastiska möjligheter för konferenser, möten och event. Det finns flera fina herrgårdar som kännetecknas av historiska miljöer, klassisk meny och härliga atmosfärer för avkoppling eller aktivitet. Hooks Herrgård beläget ett par mil söder om Jönköping erbjuder exempelvis på en härlig 1700-tals miljö som blandas med toppmoderna konferenslokaler, ett härligt spa och trevligt boende. Andra förslag för herrgårdkonferensen är Hestraviken, Toftaholms Herrgård och Möckelsnäs Herrgård.
Visa mer
Hittade 62 företag i Småland
Sida: 1 2 Nästa Sista 
Klicka

Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen

Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.