Jönköping Konsert & Kongress - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Jönköping Konsert & Kongress


Småland
Konferensplatser: 3000   

Välkommen till Jönköping Konsert & Kongress på Elmia. Boka konferens, kongress eller företagsevenemang på bästa läge i Jönköping, mitt i Sverige!

Jönköping Konsert & Kongress på Elmia i centrala Jönköping är en av landets ledande anläggningar för kongresser, konferenser och event. Förutom stora hörsalar erbjuds även foajéer, utställningsytor samt konferensrum. För det riktigt stora eventet kan även de intilliggande mässhallarna utnyttjas. Vi strävar efter att skapa en framgångsrik upplevelse tillsammans med er, oavsett om det är för det intima mötet på åtta personer eller det storslagna arrangemanget för upp till 3 000 deltagare.

Varje år är Jönköping Konsert & Kongress värd för ett antal nationella kongresser, betydande möten och många lokala konferenser. Under 2024 arrangeras bland annat Vänsterpartiets Årsstämma, Scouternas årsmöte samt SSiS Sårsjuksköterskornas årskonferens i huset.

Med runt 60 år av mässerfarenhet kan vi enkelt designa och bygga upp en minimässa med montrar och utställningar för er och era produkter i våra flexibla foajéytor. Ett populärt inslag att varva med kongressprogrammet i hörsalarna. Foajéerna är även idealiska för pausaktiviteter, kvällsmingel eller luncher.

Anläggningen har stor vana att hantera logistik och flöden av människor. Bredvid Jönköping Konsert & Kongress på Elmia ligger två större hotell och i stadskärnan finns gott om hotellrum med bra förbindelser till anläggningen. Jönköping Konsert & Kongress erbjuder goda parkeringsmöjligheter med 2000 platser direkt intill anläggningen och ligger bara ett stenkast från E4an.

I samarbete med våra restauratörer erbjuder vi service i världsklass, med fokus på närproducerad mat, tillagad från grunden. Allt lagas i egna restauranger av erfarna kockar och all fika och bröd bakas i det egna bageriet. Vi skräddarsyr menyn utefter era behov och önskemål.

De senaste åren har Jönköping Konsert & Kongress genomgått omfattande renoveringar och under hösten 2023 nylanserades det upprustade kongresshuset med nytt varumärke (tidigare hette huset Elmia kongress- och konserthus).

Våra Lokaler

Konferensrum: Vi har konferensrum för allt mellan 8 och 124 personer. De har självklart modern utrustning och går att anpassa helt efter era behov och önskemål.

Hörsalar: Håll ditt scen- eller talarprogram i en av våra stora hörsalar. Rydbergsalen passar för sällskap upp till 300 personer. Är ni riktigt många rekommenderar vi Hammarskjöldsalen där 1100 personer får plats. Båda salarna har varsin scen och är utrustade med den senaste tekniken.

Foajéytor: Minimässa, produktutställning, mingel eller pausaktivitet? The sky is the limit när det gäller användningen av våra flexibla foajéytor. En unik möjlighet för dig som bokar konferens eller kongress hos oss!

Mässanläggningen: Eftersom Jönköping Konsert & Kongress är en del av Elmias mässanläggning finns det även möjlighet att anordna ert i event i en av våra mässhallar, lobbys eller mässrestauranger. Passar utmärkt för den riktigt stora festen eller mötet, eller när ni vill ha ett helt skräddarsytt utseende på er lokal. Endast dina fantasier sätter gränser!

Utbud

Aktiviteter som våra kunder uppskattar att göra i direkt anslutning till sitt möte är walk & talk, Curling, skräddarsydda teambuilding-aktiviteter i anläggningen eller att avsluta med att gå på hockey.

Våra restauranger ligger i kongresshuset eller i nära anslutning och här satsar vi på närproducerad mat lagad från grunden. Vi är också stolta över att allt bröd och fika kommer från vårt eget bageri.

Vi förstår vikten av att ert möte blir lyckat och att ni får ut maximalt av er tid hos oss. Våra projektledare är duktiga på att ge tips och råd för att ditt möte blir lyckat utefter ditt syfte och mål med mötet.

Låt oss diskutera och hjälpa er för att skapa ett lyckat möte!

Logi

Scandic Elmia och RC hotell ligger på nära gångavstånd. Jönköping är en hotelltät stad med ett stort utbud av hotell med bara några minuters restid med bil eller buss.

Fest eller företagsevent?

Samla kollegorna och åk till Jönköping för kick-off, teambuilding eller en företagsfest som tar er grupp till nya höjder.

Mingel för sju eller sittande middag för flera tusen? Vi på Jönköping Konsert & Kongress på Elmia kan planera och leverera event och fest med extra allt oavsett storlek! Vi har lokalerna, personalen, maten, tekniken och underhållningen för alla sällskap och sammanhang.

Vi hjälper dig förverkliga dina idéer. När du bokar ett event hos oss får du en personlig, dedikerad projektledare som hjälper dig hela vägen.

Kommunikation

Tar du bilen ligger anläggningen ett stenkast från E4an och direkt utanför entrén finns det gott om parkeringsmöjligheter. Från citykärnan tar de flesta buss och hoppar av på Rosenlundsbadet och promenerar några minuter. Bor du på något av våra närliggande hotell så är det endast en kort promenad till oss.


Restaurangplatser: 3000
Konferensrum: 30
Grupprum: 20

Inspireras av Jönköping Konsert & Kongress


Karaktär

Festvåning/festlokal, Kongresscenter, Hörsal, Mäss-/Utställningshall, Konserthall, Dagkonferensanläggning, Restaurang, Konferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm, Hybridmöte, Videokonferens, Livestream, Ljus-och ljudanläggning, Internet, Webinar, Digitala events och produktioner, Konferenskapacitet >500

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Medlem i Visita, Klimatneutralt

Hälsa & Skönhet

Friskvård

Mat & Dryck

Bar

Sport & Fritid

Isskulptering, Teambuilding
Jönköping Konsert & Kongress
Elmiavägen 15
554 54 JÖNKÖPING

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.