Thorskogs Slott & Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Thorskogs Slott & Konferens

Västergötland Dölj erbjudande

Magiskt jularrangemang 22/11-20/12

Bara i sagan finns oändliga möjligheter men på Thorskogs Slott får du komma in i en berättelse fylld av värme, omtanke, överraskningar, magisk julstämning och värdskap i världsklass. Här kan ni uppleva något av det bästa i juletid i sann Fanny- och Alexanderstil. Hundratals marschaller hälsar er välkomna i slottsparken och träden är vackert upplysta. I slottshallen sprakar brasan och sprider dofter av björkved.Julpaket

Från 1778 kr per person

Ni hälsas välkomna och serveras kaffe och julkaka i slottets salonger. Boka en möteslokal under några timmar eller ta det lugnt med vinterpromenad och bastu under eftermiddagen. Glögg framför brasan följt av fyrarätters julmiddag vid vackert dukade bord i någon av våra dekorerade matsalar, konfektbord samt kaffe serveras i salongerna vid den ståtliga julgranen, övernattning samt julinspirerad frukostbuffé.

Måndag-onsdag 1778 kr per person.
Torsdag-lördag 2135 kr per person.
Tillägg svit eller slottsrum 357 kr per person.
Tillägg gemak på slottet 446 kr per person.

Priser exkl. moms.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 120  Bäddar: 73 

Det sägs att sagor sällan eller aldrig blir till verklighet. Huruvida det stämmer eller inte kan faktiskt lämnas därhän då det finns sagolika men högst verkliga platser som låter dig leva som kung eller drottning under några dagar. Trettio minuter norr om Göteborg tronar Thorskogs slott upp sig i en miljö som man nästan bara kan drömma om; en engelsk park med Göta älv och Svartedalens trolska urskog alldeles runt knuten tillsammans med alla övriga attribut som minner om slottsliv i svunna tider. I samma ögonblick som du checkar in checkar ni också ut från vardagens plikter och monotoni. På slottet njuter våra gäster av lyx och flärd.

Här finns både rum för att ägna sig åt varandra och att sysselsätta sig med aktiviteter som normalt sett varken får plats i kalendern eller på den mentala kartan – promenader, bad i sjöarna eller våra vedeldade kar, slottets pitch- och puttingbana, krocket, boule eller ett besök i vår relaxavdelning för att ta några exempel.

Både personalens omtänksamma service och de vackert inredda rummen är verkligen något att skriva hem om men det finns fler anledningar att trivas. Med ett kök där Thorskogs Slotts kockar och sommelierer står i givakt för att era smaklökar ska göra detsamma. Med lokala råvaror och ett ekologiskt urval är kvaliteten på maten som serveras i absolut toppnivå. Alla sinnen får verkligen sitt och ni kommer ha svårt att räkna in alla upplevelser som sköljer in över er från det att morgonsolens första strålar letar sig in bland träden i den lummiga parken till mörkret sänker sig över slottstaket och de sista kandelabrarna blåses ut i salongerna.

Konferensen, weekendresan, bröllopet eller femtioårsfesten blir oförglömliga minnen. Miljön, konferenslokalen eller matsalarna passar lika väl för högtidsstunder och fester som för företagsmötet eller helt enkelt lite lyx i vardagen. Här finns bröllopskoordinatorer med lång erfarenhet av fest- och bröllopsarrangemang. Vi gör vårt yttersta för att våra gäster ska få en fantastisk fest. Slottet erbjuder sex matsalar och sju konferenslokaler med plats för upp till 120 gäster.

Thorskogs Slott erbjuder 40 rum varav 9 sviter, 24 dubbelrum och 7 enkelrum belägna dels på själva slottet och dels i övriga byggnader av historisk ursprung i den vackra engelska slottsparken.

Alla rum är individuellt inredda och borgar för att alla gäster ska få en njutningsfull upplevelse i unik slottsmiljö.


Restaurangplatser: 120
Enkelrum: 7
Dubbelrum: 33
Konferensrum: 7


Karaktär

Slott/Herrgård

Läge

Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Mat & Dryck

Matlagning, Vinkällare, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bastu, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Jakt & fiske, Teambuilding, Biljard
  • Thorskogs Slott & Konferens
    Thorskog 100
    463 93 Västerlanda
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen

Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.