Knistad Herrgård - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Knistad Herrgård

Dölj erbjudande

Sommaravslutning med kollegorna

Vill ni vara lekfulla eller matglada?
Samla kollegorna och fira av vårens arbetsinsatser. Ladda upp inför semestern med en rejäl grillmiddag, några öl och en rolig gemensam aktivitet. Vi erbjuder lekfulla tävlingar här på gården eller övning vid grillen med vår utomhusmatlagning.


Sommaravslutning med kollegorna

Lekfulla sommaravslutningen på Knistad innehåller:

o Samling på gården med snacks och bärs
o  Vald aktivitet *lista nedan
o  Grillmiddag på terrassen
o  Barhäng tills vi kastar ut er

Pris: från 1295 kr pp

Pris med övernattning: 1595 inkl ovan nämnt samt del i dubbelrum.

Valbara aktiviteter:

o   Göstas loge
o   Fem kamp
o   Lerduveskytte (kostnad för ammunition tillkommer)
o   Bäst i test
o   Karbad

Matglada sommaravslutningen

Tillsammans med en av våra kockar lagar ni er avslutningsmiddag vid grillen eller ofyren. Med de finaste av råvaror, kanske från vår egen köksträdgård, får ni en kul lektion i utomhusmatlagning. Hoppas ni gör det bra och gott för detta blir kvällen middag!

o Samling på gården med snacks och öl
o Gemensam matlagning utomhus
o Barhäng på terrassen

Pris: från 1695 kr pp

Pris med övernattning: från 1995 inkl ovan nämnt samt del i dubbelrum.

Boka erbjudande

Västergötland
Konferensplatser: 300  Bäddar: 165 

Med anor från 1300-talet Välkommen till Knistad Herrgård, mitt ute på den vackra Västgötska landsbygden. På Knistad Herrgård står ert möte i fokus. Från offert till genomförd konferens följer vi er och gör vårt bästa för att forma vistelsen kring era behov. Vår önskan är att ni får en upplevelse för alla sinnen i en idyllisk miljö. Här har lugnet, stillheten och doften av naturen härskat i hundratals år. Det är ett arv som vi har vårdat noga.

Ett besök hos oss ska vara en upplevelse för alla sinnen. Låt dig förföras av den idylliska omgivningen, de läckra rätterna i vår välrenommerade restaurang, vår golfbana och vår vänliga personal. Här är det din upplevelse som står i centrum. Att leverera Sveriges bästa service samt skapa oförglömliga minnen för våra gäster och medarbetare – det kan kanske låta som en floskel, men det är verkligen vad Knistad och vi som jobbar här står för. Det är det vi kallar Knistadandan.

KONFERENS
På Knistad Herrgård står ert möte i fokus. Från offert till genomförd konferens följer vi er och gör vårt bästa för att forma vistelsen kring era behov. Vår önskan är att ni får en upplevelse för er att minnas i en idyllisk miljö och med god mat och trevlig service.

När dagens möte är avslutat väntar kan hända någon gemensamhetsövning för gruppen. Vi kan erbjuda ett flertal aktiviteter på ämnen som teambuilding, jakt/skytte, golf, matlagning eller provsmakning m.m.

I hela Herrgården finns trådlöst höghastighetsinternet och i våra konferenslokaler finns det senaste i av-teknik. Vissa av våra lokaler är inredda i så kallad kreativ-miljö medan andra mer klassiska styrelserum också finns att tillgår. Låt oss veta vad ni önskar för att få bästa förutsättning att lyckas med er konferens.

GOLF
Vår vackra 18-hålsbana har en tillgänglig layout och går i en cirkel runt herrgårdsområdet. Knistad Herrgård är som gjort för golfevent och företagsgolf. Eftersom vi har vår alldeles egna golfbana tar en och samma bokare ansvar för alla delar i arrangemanget, från rum till restaurang och golf. Vill ni ha banan för er själva? Inga problem, vi hyr ut den till er. Knistad Herrgårds golfupplevelse blev topp 3 i Sverige på mat och service 2022 års Players first-enkät. 2023 ligger vi än så länge i topp! Varför inte unna dig en trevlig golfweekend eller kombinera konferens och golf.

LOGI
Vi har 165 bäddar, 8 enkelrum, 68 dubbelrum och 4 sviter. Vårt hotellkoncept är format kring det spännande mötet mellan dåtid och nutid. Rummen i våra flyglar, som alla har sin egen unika historia, speglar olika epoker av herrgårdens 700-åriga livstid. Från Villa Ekeblad, där viktorianska detaljer ger en känsla av stil och klass, till Villa Hammarhjelm med sin rustika och mysiga atmosfär av allmogemått. Byggnaden Magasinets tegel är tillverkat på gården. Utöver den klassiska fernissan är alla rum utrustade med modern teknik och komfort samt att alla hotellgäster har tillgång till vårt gym och bastu.

RESTAURANG
En gång i tiden var Knistad Herrgård självförsörjande med bland annat egna djur och mejeri. Idag serverar vi bl a vilt, skjutet av vårt eget jaktlag bestående av Steffo Törnquist och Dan ”Patron” Persson. Nu ger vi en lantlig matupplevelse med råvaror från bygden och smaker man känner igen fast tillagat på ett spännande sätt. Råvarorna kommer i stor utsträckning från gårdar runtom i Skaraborg och ute i trädgården ser man ibland våra kockar påta i de egna landen. Vi är riktigt stolta över vår restaurang.

KICK OFF/FEST
I kombination med ett flertal festlokaler, ett bra kök och fin service kan vi hjälpa er att ordna eventet precis hur ni önskar.

Vi har lång erfarenhet av olika event. Allt från stora fester med live musik till golftävlingar och avtackningsmiddagar. Med vår lokal Smedjan kan vi nu ordna tillställningar för sällskap upp till 300 personer.

Med vårt stora utbud av olika ytor kan vi ordna ert event med precis rätt sorts lokal i och rätt utrymme. Vår duktiga bokare har kontakter inom livemusik i olika genrer, föreläsare, ljudteknik etc. Kom och träffa oss för att utreda vad just ni har för förväntningar på ert event.


Restaurangplatser: 300
Enkelrum: 8
Dubbelrum: 72
Konferensrum: 10
Grupprum: 6Karaktär

Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Slott/Herrgård, Hotell, Mäss-/Utställningshall

Läge

Avskilt, Vid Golfbana

Logi/Restaurang

Allergivänligt, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Gym

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Vinkällare, Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bastu, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Äventyr o vildmark, Jakt & fiske, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Knistad Herrgård
Knistad Herrgård
549 99 SKÖVDE

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.