Två Skyttlar - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Två Skyttlar


Västergötland
Konferensplatser: 120  Bäddar: 104 

Två Skyttlar hittar du vid Kinna mitt i Västsverige - bara 50 minuter från Göteborg, 35 minuter från Landvetter och 30 minuter från Borås. Här ligger vårt hotell vackert inramat av skogen, ängarna och sjön. En plats för dig att andas in lugnet i naturen och låta de vackra omgivningarna fylla dig med energi.

Sedan starten 1986 har Två Skyttlar i Västsverige varit en plats där människor möts, utvecklas, inspireras och njuter. Lika länge har det ägts och drivits av familjen Västerteg. Oavsett om du är här på konferens, semester med familjen är vår önskan att du ska känna dig som hemma hos oss. Luta dig tillbaka och lägg upp fötterna, vi tar hand om resten.

KONFERENS
Det är enkelt att träffas på Två Skyttlar. Vi ligger mitt i Västsverige – från Göteborg, Landvetter och Borås når ni oss på 30-50 minuter. Perfekt avstånd för att få det där lugnet och avskildheten som bara skogen, ängarna och sjön kan ge. Ni får andas ut och njuta, det gör det enklare att fatta bra beslut – en lyckad konferens helt enkelt.

Våra mötesrum, eller mötesvåningar som vi valt att kalla dem, är just det – våningar. Sju olika våningar med olika kombinationer av stora och små lokaler, grupprum, fikarum, uterum, sällskapsrum. Ni får en våning helt för er själva som passar just ert sätt att mötas på. Kanske sitter ni tillsammans hela dagen, eller delar upp er i smågrupper? Eller så möts ni allra bäst ute på altanen till ljudet av den porlande bäcken och suset i trädkronorna…

Oavsett vad ni föredrar vill vi skapa de bästa förutsättningarna för er konferens, och se till att ingen missar fikapausen!Välkommen till Två Skyttlar – konferens och möten på ert (och vårt) vis!

UTBUD
Ta en promenad i skogen, njut av lugnet och stillheten i den vackra naturen som omger oss. Andas ut och lyssna på tystnaden en stund. Kanske är ni intresserade av ett träningspass i vårt unika utegym? Här ligger fokus på funktionell träning som ni har nytta av i vardagen. Vill ni vandra i skog och mark? Runt omkring oss finns fina leder att följa, korta som långa. Är ni sugna på ett alternativt sätt att ta er fram finns både kajak och häst. Paddla ut över Öresjön en spegelblank morgon eller upplev den trolska skogen från hästryggen.

Avkoppling finns även nere vid sjön, njut i det varma spabadet, svettas en stund i sjöbastun, kanske ett svalkande dopp i sjön?

LOGI
"Jag har lyssnat på tystnaden och sovit bättre än någonsin."
För vissa av våra gäster är lugnet och tystnaden något ovanligt, hos oss är det en självklarhet. Våra 60 rum ligger i avskildhet med naturen precis utanför dörren. Sov med fönstret på glänt och låt fågelsången väcka dig på morgonkvisten.

FEST
Tillsammans utformar vi er speciella dag eller varför inte en hel bröllopshelg med nära och kära? Vi gör den precis så minnesvärd, festlig och kärleksfull som den ska vara. När dagen är kommen tar ni ett kliv tillbaka och vi ser till så att bubblet är kylt, att era gäster har det bra, att borden är dukade och att tidsplanen och detaljerna klaffar precis som vi har planerat tillsammans.

Vi på Två Skyttlar tycker om att göra det lilla extra för våra gäster! Vi älskar att pyssla och rå om och lägga lite extra energi på allt från dukningen - till att skapa en hemmamiljö i vår restaurang - till hur vi dukar upp till tårtan - till att ni som gäster får den lilla extra guldkanten som ni är så väl värda.

Och visst är det väl så att riktig kärlek går via magen? Med vår köksmästare Emma Fyman Andreasson i spetsen får ni en bröllopsmiddag som ni sent ska glömma, med härliga inslag av vårt eget #härodlat. Våra grönsaker, örter, blommor är nämligen uppväxta, vattnade och skördade med extra mycket kärlek bara några meter från vårt kök.

KOMMUNIKATION
Det är enkelt att träffas på Två Skyttlar. Vi ligger mitt i Västsverige – från Göteborg, Landvetter och Borås når ni oss på 30-50 minuter. När ni bokar övernattningskonferens hos oss för 20 personer eller fler, bjuder vi på busstransport för hela gruppen tur och retur Två Skyttlar.


Restaurangplatser: 120
Enkelrum: 22
Dubbelrum: 38
Konferensrum: 10
Grupprum: 15

Inspireras av Två Skyttlar


Karaktär

Restaurang, Slott/Herrgård, Hotell, Konferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal

Läge

Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Allergivänligt, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Hybridmöte, Projektor, Internet, Storbildsskärm, Videokonferens

Medlemskap/Märkning

Countryside Hotels, Svanenmärkt, Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym

Mat & Dryck

À la carte, Dryckesprovning mm, Bar, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool

Sport & Fritid

Motionsspår, Teambuilding, Ridning, Vandringsleder, Elljusspår, Golf

Hotellklassificering enligt Visita

***
Logotyp för Två Skyttlar
Två Skyttlar
Öresjövägen 46
511 92 Örby

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.