Centralhuset Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Centralhuset Konferens

Visa erbjudande

Bohuslän
Konferensplatser: 90  Bäddar: 600 

I GÖTEBORGS CENTRALSTATION
Toppmodern konferensanläggning i Centralstationen endast en minut från flygbussar och tåg. I omedelbar närhet finns Nordstan, Europas största inomhusshoppingcenter. Vi erbjuder ljusa toppmoderna möteslokaler med stora glasytor som ger energi till mötet samt modern teknik. I direkt anslutning till konferensanläggningen ligger restaurangen. Vi delar entré med First Hotel G som är en mötesplats för såväl göteborgare som hotellets gäster. G mat & vin, som är namnet på vår restaurang och vinbar, ligger i den öppna lobbyloungen och erbjuder en internationell meny. Champagnebaren Cristal Bar är en intim och flärdfull bar med fokus på bubbel och Champagne. Den är även perfekt för events eller privata tillställningar.

Konferens
Centralhuset Konferens i Göteborgs Centralstation har åtta moderna och ljusa lokaler med stora glasytor. Samtliga lokaler är utrustade med egen garderob, mobilt bredband, projektorer för med HDMI, ljudanläggning, whiteboard, blädderblock, pennor, konferensblock samt flaskor med stilla och kolsyrat vatten. I våra två största lokaler finns även två trådlösa headset, en trådlös handmikrofon. Vissa lokaler har fast monterad utrustning för hybridmöten. Meeting Owl finns att tillgå.

Utbud

Anläggningen erbjuder moderna konferenslokaler med fönster, restaurang med internationellt kök, hotell i toppklass, allt i Göteborgs mest centrala läge, i Centralstation. Anläggningen är tillgänglighetsanpassad och finns i tillgänglighetsdatabasen.

Logi

Med 300 smakfullt inredda och komfortabla rum är det ett av Göteborgs största, modernaste och mest uppskattade hotell. 300 rökfria rum, totalt 600 bäddar varav 4 handikappanpassade rum.

Hitta hit

Med bil: När du kommer från E6 och E20 kör du mot Fredrikshamn, håll sedan vänster och följ skyltarna mot Centralstationen. Centralhuset och Centralstationen ligger vägg i vägg. Närmaste parkering finner du i parkeringshus Nordstan tvärs över gatan.

Med tåg: Centralstationen och Centralhuset Konferens ligger i samma byggnad. Vid Centralstationen följer du skyltarna märkta ”Hotell”. Entrén till Centralhuset Konferens går via lobbyn till First Hotel G på utsidan av stationsbyggnaden mot köpcentrum Nordstan.

Med flyg: Flygbussen tar dig till Nils Ericsonterminalen som ligger i Centralstationsbyggnaden. Flygbussen stannar ett stenkast från entrén. Lättare kan det inte bli! Avstånd från Landvetter 25 km.

Med buss: Buss och spårvagn är ett smidigt sätt att ta sig till Centralhuset. Hållplatserna intill är Centralstation, Drottningtorget, Nordstan och Nils Ericson terminalen.


Restaurangplatser: 180
Enkelrum: 300
Dubbelrum: 300
Konferensrum: 8
Grupprum: 6


Karaktär

Hotell, Restaurang, Konferensanläggning, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Allergivänligt, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Hybridmöte, Ljus-och ljudanläggning, Projektor

Medlemskap/Märkning

Safehotels Certificate Level, Övrig miljö/kvalitetsmärkning, ISO-certifierat kvalitet (9001), ISO-certifierat miljö (14001)

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, À la carte, Bar

Pool & Relax

Relaxavdelning

Hotellklassificering enligt Visita

****
Centralhuset Konferens
Nils Ericsonplatsen 4
411 03 GÖTEBORG

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.