Donsö Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Donsö Konferens


Västergötland
Konferensplatser: 86  Bäddar: 33 

En ny plats för möten

Välkommen till Donsö Konferens. Precis vid vattnet, med utsikt över småbåtshamnen, har vi byggt en helt ny mötesplats för upp till 86 personer. Här hittar du den absolut senaste tekniken för din konferens, men också allt som krävs för att ordna en fest att minnas resten av livet. Allt mitt i en unik och levande skärgårdsmiljö, strax utanför Göteborg.

Teknik som låter dig bjuda in världen

Teknik ska bara fungera. Därför har vi varit extra noga när vi valt ut laserprojektorer, videoteknik, mikrofoner och ljudanläggning. Allt är nytt, professionellt och imponerande enkelt att använda. Bjud in till en hybridkonferens, streama en föreläsning eller skapa ett videomöte med deltagare från hela världen. Här finns tekniken som gör det möjligt.

I vår amfisal med sluttande biosittning och stor filmduk kan vi garantera att alla ser bra. Dubbla takinfällda mikrofoner med totalt 56 mikrofonkapslar låter varje deltagare göra sig hörd. En talarskärm bakom publiken gör att talaren slipper snegla bakåt mot filmduken utan istället kan rikta all sin uppmärksamhet framåt. All teknik och ljus kontrolleras enkelt från en styrpanel placerad vid talarplatsen. I bankettsalen finns ytterligare möjligheter med en 85” bildskärm för presentationer. Handhållna mikrofoner och headsets finns i både auditorium och bankettsal. Digitala skärmar i lokalen visar ert dagsschema eller annan viktig information.

Upplev Donsö med alla sinnen

Skärgården är magisk året om. Skimrande solnedgångar, spegelblankt hav, salta vindar, klippor gnistrande av frost. Här är varje dag en upplevelse och vi hjälper dig gärna att få ut det mesta av den. Vi kan arrangera allt från picknickkorgar till sälsafari, kajakpaddling och båtturer. Kanske vill ni testa bastuflotten med badtunna? Här finns alltid något att göra. På Donsö är årstiderna tydliga och det märks även på våra menyer. Att arbeta lokalt och hållbart är en självklarhet för oss och vi utgår alltid från säsongens råvaror. Fisk och skaldjur har sin självklara plats så här 12 meter från havet, men vi erbjuder även kött och fågel från små svenska gårdar. Samma omsorg visar vi i valet av drycker där vi väljer lokala bryggare och små vingårdar. Vi kan även ordna en mängd smakfulla aktiviteter som kräftkokning, matlagning, dryckesprovningar, föreläsningar och grillkvällar.

Ni som är intresserade av att sova över på ön, är varmt välkomna till Isbolagets hotell 30 meter från Donsö Konferens. Här finner ni vackert inredda rum med utsikt mot hav och småbåts hamn.

Filmer om Donsö:

Konferens på Donsö

Resa till Donsö


Restaurangplatser: 86
Dubbelrum: 14
Konferensrum: 2
Grupprum: 1


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Konferensanläggning, Restaurang

Läge

Avskilt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Videokonferens, Hybridmöte, Webinar, Internet, Livestream, Projektor, Fiberteknik, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet

Hälsa & Skönhet

Utegym, Yoga o mindfulness

Kultur & Nöjen

Guidade visningar

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Matlagning

Pool & Relax

Bastu, Vedeldad tunna

Sport & Fritid

Kajak/kanot, Kräftfiske, Motionsspår, Simning, Vandringsleder
Logotyp för Donsö Konferens
Donsö Konferens
Donsö Hamnväg 38
430 82 DONSÖ

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.