Knistad Herrgård - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Knistad Herrgård

Visa erbjudande

Västergötland
Konferensplatser: 300  Bäddar: 161 

Med anor från 1300-talet Välkommen till Knistad Herrgård, mitt ute på den vackra Västgötska landsbygden. Här har lugnet, stillheten och doften av naturen härskat i hundratals år. Det är ett arv som vi har vårdat noga.

Ett besök hos oss ska vara en upplevelse för alla sinnen. Låt dig förföras av den idylliska omgivningen, de läckra rätterna i vår välrenommerade restaurang, vår golfbana och vår vänliga personal. Här är det din upplevelse som står i centrum. Det är det vi kallar Knistadandan.

Konferens På Knistad Herrgård står ert möte i fokus. Från offert till genomförd konferens följer vi er och gör vårt bästa för att forma vistelsen kring era behov. Vår önskan är att ni får en upplevelse för er att minnas i en idyllisk miljö och med god mat och trevlig service.

När dagens möte är avslutat väntar kan hända någon gemensamhetsövning för gruppen. Vi kan erbjuda ett flertal aktiviteter på ämnen som teambuilding, jakt/skytte, golf, matlagning eller provsmakning mm.

I hela Herrgården finns trådlöst höghastighetsinternet och i våra konferenslokaler finns det senaste i av-teknik. Vissa av våra lokaler är inredda i så kallad kreativ-miljö medan andra mer klassiska styrelserum också finns att tillgår. Låt oss veta vad ni önskar för att få bästa förutsättning att lyckas med er konferens.

Golf Vår vackra 18-hålsbana har en tillgänglig layout och går i en cirkel runt herrgårdsområdet. Det innebär att våra faciliteter med café, shop, hotell och driving range alltid finns inom bekvämt avstånd. Varför inte unna dig en trevlig golfweekend eller kombinera konferens och golf.

Hotellet Vårt hotellkoncept är format kring det spännande mötet mellan dåtid och nutid. Rummen i våra flyglar, som alla har sin egen unika historia, speglar olika epoker av herrgårdens 700-åriga livstid. Från Villa Ekeblad, där viktorianska detaljer ger en känsla av stil och klass, till Villa Hammarhjelm med sin rustika och mysiga atmosfär av allmogemått. Byggnaden Magasinets tegel är tillverkat på gården. Utöver den klassiska fernissan är alla rum utrustade med modern teknik och komfort samt att alla hotellgäster har tillgång till vårt gym och bastu.

Restaurangen Med många fina utmärkelser och omnämnande i White guide vågar vi var riktigt stolta över vår restaurang. Våra erfarna kockar sammansätter fantastiska rätta av väl valda råvaror. En gång i tiden var Knistad herrgård helt självförsörjande. Det är vi inte idag men det är en vision vi gärna håller vid liv. På gården finns bland annat egna örter och bär.

Kick off/Fest I kombination med ett flertal festlokaler, ett bra kök och fin service kan vi hjälpa er att ordna eventet precis hur ni önskar.

Vi har lång erfarenhet av olika event. Allt från stora fester med live musik till golftävlingar och avtackningsmiddagar. Med vår nya lokal Smedjan kan vi nu ordna tillställningar för sällskap upp till 300 personer.

Med vårt stora utbud av olika ytor kan vi ordna ert event med precis rätt sorts lokal i och rätt utrymme. Vår duktiga bokare har kontakter inom livemusik i olika genrer, föreläsare, ljudteknik etc. Kom och träffa oss för att utreda vad just ni har för förväntningar på ert event.


Restaurangplatser: 300
Enkelrum: 8
Dubbelrum: 72
Konferensrum: 10
Grupprum: 6


Inspireras av Knistad Herrgård


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Slott/Herrgård, Konferensanläggning, Hotell, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning

Läge

Avskilt, Vid Golfbana

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat, Allergirum

Lokaler/Utrustning

Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt, Medlem i Visita (fd SHR)

Hälsa & Skönhet

Gym

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Jakt & fiske, Teambuilding, Äventyr o vildmark

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Knistad Herrgård
Knistad Herrgård
541 92 SKÖVDE

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.