Bjertorp Slott - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Bjertorp Slott


Västergötland
Konferensplatser: 100  Bäddar: 65 

Välkommen till Varaslättens pärla!

Bjertorp Slott har varit en betydelsefull plats för möten och fester sedan 1914, och det är förmodligen därför dem lyckas så bra idag. Det är när den anrika miljön på slottet sammanflätas med era drömmar och deras syn på en riktigt bra sammankomst som nya berättelser skapas. En tillställning på Bjertorp Slott har stor potential att bli den bästa du någonsin upplevt.

De har lång erfarenhet av att arrangera stora konferenser och evenemang. Allra helst fyller de dem med aktiviteter, framträdanden och god mat. Självklart allt inom deras unika slottsmiljö.

KONFERENS

Upptäck möjligheterna på Bjertorp Slott, där varje konferens blir en resa genom historiens elegans och nutidens bekvämligheter. Deras fyra exklusiva konferenslokaler är skapade för att möta de högsta kraven på teknologi och flexibilitet, allt inom en fantastisk slottsmiljö som andas historia.

Från den magnifika Musiksalen med sina generösa ljusinsläpp som rymmer upp till 100 personer till det inspirerande mötesrummet Konsuln, som erbjuder både goda utsikter och insikter för upp till 60 personer. Här befinner du dig på en plats där stora och viktiga beslut har fattats, och de på slottet vet att ibland är det mest betydelsefulla att ta en paus och förändra omgivningen.

Deras öppna ytor står till ditt förfogande från morgon till kväll, skapade för att inspirera och öka effektiviteten. Alla konferenslokaler är strategiskt samlade på slottet, vilket skapar närhet och underlättar smidig samverkan.

Tekniken på Bjertorp Slott når nya höjder med imponerande 75-98" skärmar, lysande med 500 nits ljusstyrka och en upplösning på 3840x2160 pixlar. Utrustade med trådlös bildöverföring som inte kräver någon programvara, strävar de efter att göra varje konferens till en sömlös och högpresterande upplevelse.

LOGI

Bjertorp slott - där du omfamnas av historiens vingslag och där varje rum berättar sin unika historia och bär på sina egna hemligheter. Med deras 35 charmiga rum och 65 bekväma bäddar, fördelade över slottet och dess omgivningar, får du uppleva en kunglig sömn och vaknar som en äkta prinsessa. Varje rum är en portal till en svunnen tid, och varje natt blir en magisk resa genom slottets rika arv. Njut av den autentiska atmosfären och skapa dina egna minnen i det kungliga hjärtat av Bjertorp.

FEST

Ta ditt nästa jubileum, kick-off eller viktiga möte till nya höjder genom att ha ensamrätt på hela Bjertorp Slott. Upplev en exklusiv atmosfär när du hyr hela slottet för en dag eller flera. Denna exklusiva upplevelse inkluderar alla hotellrum, festsal, matsal, flera salonger, bastu, biljardbord, shuffleboard och inte minst, slottsparken.

Att ha ensamrätt på Bjertorp Slott ger dig och dina gäster friheten att utforska varje vrå av detta historiska mästerverk i er egen takt. Oavsett om det är en strategiskt viktig affärsdiskussion, en jubilerande fest eller en inspirerande kick-off, skapar ensamrätten en intim och personlig atmosfär.

Låt Bjertorp Slott bli er privata oas, där varje detalj skräddarsys efter era behov. En exklusiv möjlighet att låta historien möta nutidens önskemål. Upptäck unik värld av privat lyx och överlägsen service på Bjertorp Slott.

UTBUD

Utforska fördelarna med färdiga konferenspaket På Bjertorps slott, skapade för att ge dig de bästa förutsättningarna för en framgångsrik konferens. Inom slottets väggar väntar en atmosfär av koncentration och kreativitet, där varje detalj har tänkts igenom för att skapa den perfekta arbetsmiljön. Samtidigt som du njuter av den produktiva atmosfären finns utanför slottsporten en värld av möjligheter att utforska. Cykelvägar, kulturstigar och en av Sveriges vackraste golfbanor väntar på att bli upptäckta.

KOMMUNIKATION

Bjertorp slott ligger avskilt men ändå nära. 5 minuter från E20, en dryg timme nordost om Göteborg, drygt tre timmar sydost från Oslo och 150 fågelmil från Kreml. Behöver du hjälp att boka transport så hjälper de självklart till med det.

ÖVRIGT

Söker du den perfekta platsen för att förena dina kollegor i en inspirerande miljö, njuta av god mat och dryck samt skapa de optimala förutsättningarna för ett minnesvärt och effektivt möte? Då är Bjertorp Slott den ultimata destinationen för dig.

På Bjertorp Slott får du inte bara tillgång till en magnifik miljö, utan även möjligheten att avnjuta kulinariska läckerheter som kommer att förhöja din upplevelse. Vårt slott bär på en atmosfär av historia och elegans som skapar den perfekta bakgrunden för ett möte som kommer att göra avtryck i minnesbanken.


Restaurangplatser: 250
Enkelrum: 6
Dubbelrum: 29
Konferensrum: 4
Grupprum: 2

Inspireras av Bjertorp Slott


Karaktär

Konferensanläggning, Slott/Herrgård, Hotell, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Restaurang

Läge

Avskilt, Landet, Vid Golfbana

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Gym, Massage

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Vinkällare, À la carte, Bar

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Shuffleboard, Vandringsleder, Biljard, Golf, Jakt & fiske, Padel
Logotyp för Bjertorp Slott
Bjertorp Slott
535 91 KVÄNUM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.