Hotel Riverton - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hotel Riverton

Dölj erbjudande

Julbord på Hotel Riverton

Välkommen till vårt härliga julbord som serveras 26 november - 22 december 2021 i vår nyrenoverade restaurang, Restaurant ONE. Njut av julens alla läckerheter, våra kreativa kockar lagar all mat ifrån grunden med noga utvalda råvaror. Vi dukar upp ett julbord som erbjuder något för alla då vi inkluderar både traditionella och nya smaker samt ett utbud av vegetariska rätter. Börja kvällen med en värmande glögg och avsluta med kaffe och ett stort dessertbord. Välkommen till en stämningsfull kväll i julens tecken på Hotel Riverton!


Julbord på Hotel Riverton

Priser Julbord:

Ons-Tors 621:- ex moms.

Fredagar 710:- ex moms.

Lördagar 531:- ex moms.

Serveras onsdag-lördag.

Priser Dryckespaket:

2 Öl eller 2 Glas Vin + snaps 240:- ex moms.

2 Öl eller 2 Glas vin 150:- ex moms.

3 Öl eller 3 Glas vin 220:- ex moms.

I View Skybar & Restaurant serverar vi en 3-rätters julinspirerad lunch. Boka in det som en paus under konferensen eller som en avrundning innan julledigheten.

Priser Julinspirerad Lunch:

Jullunch 379:- ex moms.

Serveras måndag-fredag. Minimum 10 personer.

Boka erbjudande

Västergötland
Konferensplatser: 250  Bäddar: 401 

Välkommen till Hotel Riverton! Mötesplatsen vid vattnet

Hotel Riverton är ett familjeägt och drivet designhotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg. Bara några minuters promenad från hotellet finner du: den historiska stadsdelen Haga, populära shoppingstråket Kungsgatan och den gamla fästningen Skansen Kronan, vilket gör vårt läge till den perfekta basen för att utforska Göteborg!

Våra 210 rum och sviter är omsorgsfullt inredda med en modern, elegant design och är utrustade för att göra din vistelse hos oss så bekväm som möjligt. För längre vistelser erbjuder vi även 6 fullt utrustade lägenheter.

Möten & Events hos oss är alltid skräddarsydda efter våra kunders behov och önskemål, vilket gör hotellet till ett utmärkt konferenshotell i Göteborg. Oavsett om du behöver ett rum för ett möte, mingel eller utställningsplats, har vi kapaciteten att tillgodose dina behov. Hos oss finner du 16 flexibla konferensrum för möten, frukostseminarium eller evenemang inklusive fyra mindre grupprum och en större lokal som tillsammans med vår eventrestaurang kan ta upp till 400 deltagare. Vår största lokal, Kongressen kan även användas som en Streaming Studio för de som vill live streama sin konferens, föreläsning, seminarie eller liknande.

Hela vår konferensavdelning är nyrenoverad och utrustad med den senaste tekniken med enkel tillgång till Wi-Fi. Väl på plats tar våra konferenstekniker hand om alla tekniska förberedelser så att ni kan koncentrera er på dagens innehåll. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en personlig service och ni kommer alltid att ha en kontaktperson hos oss som följer er hela vägen – från förfrågan till genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder olika paket för frukost, lunch eller fika med varierande godsaker efter säsong som serveras utanför lokalen, i vår konferenslobby eller i vår eventrestaurang, Restaurant ONE.

På hotellet finns två restauranger och en lobbybar. På 12:e våningen med fönster från golv till tak hittar du View Skybar & Restaurant. Njut av en prisbelönt drink eller upplev vår á la carte meny till en spektakulär utsikt över hamninloppet. Vi erbjuder även en nyrenoverad eventrestaurang, Restaurant ONE på första våningen samt en lobbybar, The Livingroom med god dryck och lättare rätter i en varm och inbjudande miljö.

Ge dig själv en välförtjänt paus och varva ner i vårt nya Serenity Spa när du bor hos oss i Göteborg. Njut av den inbjudande atmosfären och återhämta dig i vår uppvärmda inomhuspool, aromterapi-, ång- eller torr bastu eller koppla av i din egen takt i vår Spa Lounge. Vi erbjuder också ett helt nytt gym med de senaste cardiomaskinerna från Precor, fria vikter och cardioteknologi från Preva.

Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ett lyckat event från början till slut!


Restaurangplatser: 250
Enkelrum: 27
Dubbelrum: 141
Konferensrum: 16
Grupprum: 4


Karaktär

Hotell

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Allergirum

Lokaler/Utrustning

Internet, Livestream, Ljus-och ljudanläggning, Videokonferens, Projektor, Webinar, Storbildsskärm, Digital studio, Fritt trådlöst Internet, Hybridmöte

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat miljö (14001), Medlem i Visita (fd SHR), Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Hälsa & Skönhet

Gym

Mat & Dryck

Julbord, Bar, Matlagning

Pool & Relax

Bastu, Inomhuspool

Sport & Fritid

Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Hotel Riverton
Hotel Riverton
Stora Badhusgatan 26
411 21 GÖTEBORG

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.