Hotel Riverton - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hotel Riverton

Västergötland Dölj erbjudande

Julbord

Välkommen till vårt härliga klassiska julbord med mycket vegetariska influenser, som serveras 20 november-22 december 2020. Njut av julens alla läckerheter, våra kreativa kockar lagar all mat från grunden med noga utvalda råvaror från västkusten. Börja kvällen med värmande glöggmingel innan ni låter er frestas av julbordets alla läckerheter.

Välkommen till en stämningsfull kväll på Hotel Riverton!


Klassiskt Julbord

Vi dukar upp ett julbord i traditionell ton, lägger till lite som har varit bortglömt samt nya smaker hämtade från hela världen. Börja kvällen med värmande glögg och avsluta med kaffe och ett stort dessertbord. 

Priser:
Ons-Tors 620:- ex moms
Fredagar 675:- ex moms
Lördagar 531:- ex moms

Julinspirerad Lunch

Maximum 10 personer. 

I View Skybar & Restaurant på våning 12 med en fantastisk utsikt över hamninloppet serverar vi en 3-rätters julinspirerad lunch. Boka in det som en paus under konferens eller som en trevlig avrundning inför juluppehållet. 

Priser: 
Jullunch 365:- ex moms

Datum: Den 20 november-22 december 2020. Julbord serveras endast onsdag-lördag och vår julinspirerande lunch måndag-fredag.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 250  Bäddar: 418 

Välkommen till Hotel Riverton!
Mötesplatsen vid vattnet

Hotel Riverton är ett familjeägt och drivet designhotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg.
Bara några minuters promenad från hotellet finner du: den historiska stadsdelen Haga, populära shoppingstråket Kungsgatan och den gamla fästningen Skansen Kronan, vilket gör vårt läge till den perfekta basen för att utforska Göteborg!

Våra 179 rum och sviter är omsorgsfullt inredda med en modern, elegant design och är utrustade för att göra din vistelse hos oss så bekväm som möjligt. För längre vistelser erbjuder vi även 6 fullt utrustade lägenheter.

Möten & Events hos oss är alltid skräddarsydda efter våra kunders behov och önskemål, vilket gör hotellet till ett utmärkt konferenshotell i Göteborg. Oavsett om du behöver ett rum för ett möte, mingel eller utställningsplats, har vi kapaciteten att tillgodose dina behov. Hos oss finner du 17 flexibla konferensrum för möten, frukostseminarium eller evenemang inklusive fyra mindre grupprum och en större lokal som tillsammans med vår eventrestaurang kan ta upp till 400 deltagare.

Hela vår konferensavdelning är nyrenoverad och utrustad med den senaste tekniken med enkel tillgång till Wi-Fi. Väl på plats tar våra konferenstekniker hand om alla tekniska förberedelser så att ni kan koncentrera er på dagens innehåll. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en personlig service och ni kommer alltid att ha en kontaktperson hos oss som följer er hela vägen – från förfrågan till genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder olika paket för frukost, lunch eller fika med varierande godsaker efter säsong som serveras utanför lokalen, i vår konferenslobby eller i vår eventrestaurang, Restaurant ONE.

På hotellet finns två restauranger och en lobbybar. På 12:e våningen med fönster från golv till tak hittar du View Skybar & Restaurant. Njut av en prisbelönt drink eller upplev vår á la carte meny till en spektakulär utsikt över hamninloppet. Vi erbjuder även en nyrenoverad eventrestaurang, Restaurant ONE på första våningen samt en lobbybar, The Livingroom med god dryck och lättare rätter i en varm och inbjudande miljö.

Serenity Spa & Gym
På Hotel Riverton bryr vi oss om ditt välbefinnande och vill att du ska kunna koppla av och återhämta dig, och samtidigt uppnå resultat som kan stimulera kontinuerlig träning och hälsa även om du inte är hemma.

Ge dig själv en välförtjänt paus och varva ner i vårt nya Serenity Spa när du bor hos oss i Göteborg. Njut av den inbjudande atmosfären och återhämta dig i vår uppvärmda inomhuspool, aromterapi-, ång- eller torr bastu eller koppla av i din egen takt i vår Spa Lounge. Vi erbjuder också ett helt nytt gym med de senaste cardiomaskinerna från Precor, fria vikter och cardioteknologi från Preva.

Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ett lyckat event från början till slut!


Restaurangplatser: 250
Enkelrum: 22
Dubbelrum: 100
Konferensrum: 17
Grupprum: 4Karaktär

Hotell

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Allergirum

Lokaler/Utrustning

Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat miljö, Medlem i Visita (fd SHR), Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Hälsa & Skönhet

Gym

Mat & Dryck

Julbord, Matlagning

Sport & Fritid

Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
  • Hotel Riverton
    Stora Badhusgatan 26
    411 21 GÖTEBORG
  • Bokningsförfrågan


Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.