Södertuna Slott - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Södertuna Slott

Dölj erbjudande

Boka hela slottet

Boka Slottets klassiska helpension och ha slottet för er själva mellan kl. 16.00 ankomstdagen – kl. 08.00 avresedagen. Slottet har 67 rum – så möjligheten finns självklart till att vara fler, upp till 134 personer.


Boka hela slottet

Att hålla en konferens innebär så mycket mer än att bara mötas och prestera. Det handlar om att skapa en atmosfär där vacker omgivning, berikande aktiviteter och utsökt mat bidrar till en energigivande och inspirerande miljö.

I paketet ingår:
Hela slottet inkl. helpension med ankomstfika, lunch, eftermiddagsfika, 3-rättersmiddag, övernattning och frukostbuffé. Minimum antal 80 personer i dubbelrum.

Pris: 195 200 kr exkl.moms.*
2440 kr per person i delat dubbelrum.
* Erbjudandet gäller för nya bokningar till och med november 2024.

Inte bara en konferens:
• Fri konferenslokal på ankomstdagen.
• Ni har fri tillgång till Slottets aktivitetsfält – perfekt för att svetsa samman teamet. Här har ni möjlighet att låna utrustning för att köra teambuildning i egen regi eller hyra till aktivitetsledare.
• Välj om ni önskar att inta middagen under kristallkronorna i Hertig Karls sal eller njuta av middagen inne i slottets restaurang.
• Hos oss har ni också möjlighet att hålla en stor fest på kvällen där vi kan guida och stötta er hela vägen.
• Fri uppgradering till fem av slottets gemak.

Boka erbjudande

Stockholm södra
Konferensplatser: 140  Bäddar: 138 

Välkomna att konferera i en anrik Slottsmiljö.
Miljön kring Södertuna Slott utanför Gnesta är fylld av lämningar från olika tider i Sveriges historia. Lämningar ända från järnåldern har hittats, men troligen bodde folk här ännu tidigare. Naturen med många sjöar och skyddande vikar och holmar gjorde platsen till lämplig boplats. Genom åren och historien har många intriger utspelat sig runt Södertuna Slott och ägarna har vart många. Från början, på 1300-talet, var Södertuna Slott en sätesgård som under 1700-talet började förvandlas till slottet Södertuna.

I årtionden har vi tagit emot konferens-, weekend- och festsällskap för en givande konferens, romantisk weekend eller sagolika slottsbröllop. Hela omgivningen andas historia. På Slottet har allt varsamt renoverats för att behålla sin historiska charm men samtidigt leva upp till dagens standard. Boka en konferens på slottet för kreativa möten och njut av vackra Sörmland. Här erbjuder vi konferensrum för allt mellan två och 140 personer. 

2023 blev Södertuna Slott utsedd till årets Slottshotell. Vi kan även stoltsera med att vi bar titeln under 2015, 2016, 2017 och 2018 också.

KONFERENS
Om ni vill boka ett eller flera mötesrum för er konferens erbjuder vi fina lokaler åt er i vår unika och mysiga slottsmiljö. Flera av våra konferenslokaler ligger i själva slottet eller i dess närliggande flyglar. På Södertuna erbjuds 11 olika konferenslokaler med kapacitet från 2-140 personer. I Slottets konferenslokaler finns all den mötes utrustning ni kan förvänta er.

UTBUD
Koppla av efter en intensiv konferensdag i Sjövillan med vacker utsikt över Frösjön. Här erbjuds trivsam miljö Slottets i relaxavdelning. Här man ta ett dopp i poolen, ta en bastu och en simtur i Frösjön eller varför inte samla sällskapet kring biljardbordet eller utmana varandra i dart?

På Slottets ägor kan vi erbjuda flera olika aktiviteter i form av sammarbetsövningar, lerduveskytte, bågskytte, blåsrör och aktivitetsbana. Vi skräddarsyr aktivitetspaketet efter era önskningar.

LOGI
På Södertuna Slott finns det 65 dubbelrum. Vilket motsvarar en övernattningskapacitet på 130 gäster. Därtill hör att flera av rummen är mycket rymliga och bär möjlighet för att ställa in extrasängar för det stora arrangemanget.  

FEST
På Slottet står alltid den goda maten i centrum. Våra kockar arbetar med menyer utifrån dagens råvaror och säsongens smaker. I vår restaurang hämtar vi både inspiration och råvaror från de sörmländska skogarna, sjöarna och åkrarna runt omkring Slottet. Köket arbetar aktivit med lokala aktörer och väljer råvaror med omsorg och omtanke kring hållbarheten i de långsiktiga loppet.  


Restaurangplatser: 200
Dubbelrum: 69
Konferensrum: 11

Inspireras av Södertuna Slott


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Konferensanläggning, Restaurang, Slott/Herrgård, Hotell

Läge

Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat, Allergivänligt

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Hybridmöte, Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Yoga och mindfulness, Spabehandlingar, Massage

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning, Vinkällare, Bar

Pool & Relax

Bastu, Inomhuspool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Teambuilding, Tennis, Skytte, Elljusspår, Biljard, Hinderbana, Kajak/kanot, Isskulptering, Motionsspår
Södertuna Slott
646 91 Gnesta

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.