Smådalarö Gård - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Smådalarö Gård


Stockholms skärgård
Konferensplatser: 180  Bäddar: 193 

Ett av Sveriges största spahotell i Stockholms skärgård

En unik och naturnära destination med kurerade upplevelser för alla sinnen. Spa, aktiviteter, närodlad mat och personlig service. Njut av en bekymmersfri tillvaro bara 50 minuter från Stockholm. Här har du lika nära till lantlig idyll, havets vågor som till utvalda upplevelser. Platsen har sedan många år varit en exklusiv badort för såväl en medveten storstadsbo som nyfiken sommargäst. Familjeägda Sabis har ägt hotellet sedan 2011 och sommaren 2021 nylanseras Smådalarö Gård som en av Sveriges bästa destinationer inom aktivitet och avkoppling. 

En unik året-runt-destination där vi utvald design och inredning i 110 hotellrum i olika stilar och storlekar och en vacker hörnsvit på 41 kvm. Ett brett utbud av aktiviteter efter säsong finns att tillgå, bland annat padel, tennis, golf och vattensporter.

När återhämtning och avkoppling står på agendan beger du dig till Smådalarö Gård Spa med 2000 m2 njutning både ute och inne. Glöm tid och rum bland flera pooler, bastur och oaser att slappna av på. Njut av en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian i ett av 6 behandlingsrum inklusive Sveriges enda gruppbehandlingsrum. 

En vacker mötesplats

Samla dina kollegor i skärgårdens hjärta och på vår livfulla året-runt-destination. Konferera i någon av våra 12 lokaler och njut av vårt generösa utbud av matupplevelser, aktiviteter och kurerade upplevelser bara 50 minuter från Stockholm. Är ni en stor grupp som önskar konferera avskilt eller avsluta med egen middag och fest har vi vår storslagna festlokal Werket med utsikt över Hemviken, hela 7 meter i takhöjd och plats för 150 personer.

Fyll dagen med aktiviteter.

Addera en stor dos energi under er vistelse och utforska vårt generösa utbud av aktiviteter med allt från padel, golf, tennis och vattensporter. Både på land och hav ordnar vi team aktiviteter för stora och små grupper. Avsluta kvällen kring vårt biljardbord eller ta en match i shuffle board.

Matupplevelser på Smådalarö Gård

Njut av en helkväll i Brasseriet, ett snack mellan tennismatcherna, drinkar i Bloms Bar, en kopp kaffe på bryggan eller en provning i Vinbaren. På Smådalarö Gård Hotell & Spa är valmöjligheterna och smakupplevelserna många. 

På vår restaurang Brasserie & Bränneri får du garanterat en upplevelse utöver det vanliga. Här serveras mat från morgon till kväll, med en meny där klassiska rätter med en twist har sällskap av fisk, skaldjur och säsongens närodlade råvaror. Ät frukost, lunch eller sen middag i det avslappnade sorlet från den öppna matsalen, eller ta ett bord ute på terrassen med utsikt över Hemviken. 


Konferensrum: 13

Inspireras av Smådalarö Gård


Karaktär

Båtkonferens, Kursgårdar, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Slott/Herrgård, Hotell, Spa/Hälsoanläggning, Konferensanläggning

Läge

Vid Golfbana, Avskilt, Sjö/Vattendrag, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Allergirum, Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Fiberteknik, Internet, Projektor, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

CovidClean™ certifiering, Medlem i Visita, Svanenmärkt, KRAV-certifierat

Hälsa & Skönhet

Massage, Gruppträning, Gym

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Vinkällare

Pool & Relax

Bubbelpool, Inomhuspool, Relaxavdelning, Bastu

Sport & Fritid

Äventyr o vildmark, Biljard, Jakt & fiske, Kajak/kanot, Teambuilding, Ridning

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Smådalarö Gård
Smådalarö Gård
137 70 DALARÖ

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.