Grinda Wärdshus - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Grinda Wärdshus

Visa erbjudande

Stockholms skärgård
Konferensplatser: 70  Bäddar: 204 

LÄGG TILL, LANDA OCH LADDA OM I ÄKTA SKÄRGÅRDSMILJÖ
Att besöka Grinda är att stanna jorden en stund i klassisk skärgårdsmiljö. Boende, restaurang, konferens, fest och högtider samt olika aktiviteter hittar ni här mitt i den äkta skärgården och i ett naturreservat där du kan röra dig fritt och ta del av naturen och havet. Ön ligger knappt 1,5 timme bort med underbar båtresa eller endast 10 minuter från fastlandet på norra Värmdö och från storstadens myller.

Hos oss lägger du till, landar och laddar om och får uppleva skärgården när den är som allra bäst oavsett årstid, med tillhörande högklassig mat och dryck och rum för nya idéer, insikter och möten. Vi vågar även påstå att vi har en av Stockholms skärgårds mest sagolika havsutsikt från vår utomhusterrass och matsal på Wärdshuset som du inte vill missa.  

Ön och Grinda Wärdshus är rik på historia och bara att vistas i den vackra gula stenvillan i jugendstil som stått på ön sedan 1908 lämnar ingen oberörd. Grinda består idag av Grinda Hotell & Konferens, Stugby & Utwärdshus med logi, mat & aktiviteter, Camping, Lanthandel & Café samt vår Gästhamn Hemviken som rymmer cirka 100 båtar. 

Vi ser fram emot att få välkomna er till Grinda!

Konferens
KONFERENS FÖR ALLA TILLFÄLLEN STORA SOM SMÅ
Vi erbjuda dagpaket för kortare konferenser och konferenser med både logi i antingen hotellrum, stuga eller bäddar i Utwärdshus & Logi (vårt tidigare vandrarhem) och tillhörande helpension anpassade efter era önskemål, behov och tider.  

På Wärdshusets övervåning kan ni välja om ni föredrar mindre intimare konferenslokaler eller större med havsutsikt, allt beroende på era behov och gruppens storlek. Många av rummen har kvar originaldetaljer från husets första ägare för över 100 år sedan, som t.ex. kakelugn, och naturskön utsikt över både ängar med betande djur och båtar som färdas på havet. 

I våra konferenspaket ingår projektor med HDMI-anslutning, wifi, blädderblock, whiteboard, block, pennor, frukt, godis och Grindavatten samt högtalare vid behov. 

I lobbyn framför den vackra eldstaden och i baren med kakelugn kan ni sedan fortsätta konferensen över ett glas eller två och fördjupa redan befintliga relationer eller skapa nya. 

Utbud
ATT VISTAS PÅ GRINDA ÄR ATT KOMBINERA NYTTA MED NÖJE BÅDE INOMHUS OCH UTOMHUS

Vi kan lösa det mesta under er vistelse hos oss och erbjuder både inomhus- och utomhusaktiviteter då ni känner att ni vill ta en paus från arbetet och lära er t.ex. något helt nytt eller vidareutveckla ett redan befintligt intresse hos gruppen. 

På ön erbjuder vi aktiviteter mot extra kostnad som bastubad, mountainbikes, kajaker, SUP (stand up paddleboard), yogaklasser, teambuilding övningar, träningspass med öns privata PT och utmanande tävlingar för grupper. Det finns även under delar av året möjlighet till naprapatbehandling vid önskemål för enskilda deltagare.

Vi samarbetar även med flera aktivitetsbolag och hjälper er gärna att boka en aktivitet för att addera en extra adrenalinkick och spänning under er vistelse. Eller vad sägs om t.ex. RIB-tur, pilbågsskytte, dykning, fiske eller segling med kollegorna? 

Wärdshuset har även kunnig restaurangpersonal med stort intresse och passion för mat och dryck. Önskar ni t.ex. ordna en dryckesprovning med olika spännande smakkombinationer ordnar vi detta med glädje åt er att samlas kring.

Logi
LOGI MED MÅNGA VALMÖJLIGHETER BEROENDE PÅ BEHOV

Grinda Hotell
Grindas hotelldel består av fyra stora röda hus precis bakom Grinda Wärdshus, nära och samtidigt avskilt.
Det finns totalt 30 hotellrum, varav 28 standardrum med dubbelsäng och 2 större kingsizerum/familjerum med dubbelsäng och möjlighet till dubbel bäddsoffa. Rummen går i jordnära färger och har toalett och dusch.
Alla rum har tillgång till wifi.

Grinda Wärdshus och hotell är perfekt för exklusiva möten som behöver ske i avskildhet. Därför erbjuder vi även under lågsäsong möjlighet att abonnera hela Wärdshuset med tillhörande hotelldel exklusivt för slutna sällskap.

Grinda Stugby
Förutom hotellet har vi även möjlighet att erbjuda logi i Grinda Stugby och våra 27 unika stugor. Omgivna av lugnet, grönskan och med egen uteplats är stugorna ett härligt boende för er som vill njuta av naturen, koppla av och rå om er själva och som längtar att komma riktigt nära naturen och det “enkla” livet. Vi har även parhus som är perfekt för den större gruppen och kategori PLUS stugor med exceptionell sjöutsikt för den som vill ha det lilla extra.

Stugorna har 2, 4 eller 6 bäddar och samtliga parhus och stugor har el och enklare utrustade kök. Rinnande vatten nås från gemensamma vattenkranar på området, samt mulltoa och gemensam dusch som delas av gästerna.

Utwärdshuset & Logi
Längst ut i Stugebyn hittar ni Utwärdshuset & Logi som ligger naturskönt vid havet. Området innefattar boende med 4 logi-längor med totalt 44 bäddar fördelat i 4- och 2-bäddsrum med våningssängar, en stor matsal, trädgårdscafé & grillplats. Här finns även ett utegym att tillgå mot en extra kostnad.

Även Utwärdshuset & Logi går att abonnera exklusivt med tillhörande matsal för större sällskap under lågsäsong.

Fest
VI KAN DET HÄR MED FEST, TRADITION OCH HÖGTIDER
Vi har många möjligheter att skräddarsy lösningar till just er högtid, fest, sittning eller ert event som ingen glömmer. Under årens lopp har vi varit en del i skapandet av oförglömliga minnen och stunder vare sig det handlat om ett bröllop, en kickoff eller babyshower. Hos oss får ni det ni önskar plus lite till.

På ön har vi även olika paketlösningar för fest utomhus under både bar himmel och i kombination med tält med bänkar och bord och paketlösningar gällande mat som t.ex. vår populära grillbuffé med kock på plats som lagar maten åt er eller catering av annan mat. Det går även att till en extra kostnad hyra ved för mysig eldning vid våra anmärkta eldplatser samt extra is att kyla drycken om festen hålls utomhus. Vi är vana att kunna lösa det mesta åt er.

Kommunikation
VI ÄR NÄRMRE ÄN DU TROR
Lat.N 59 24’85 Long. O 18 33’37

Med reguljärtrafik:
Du kan ta dig till Grinda året runt med den egna båten eller abonnerad egen båt och lägga till i vår gästhamn Hemviken eller åka någon av skärgårdsbåtarna som trafikerar oss året runt.

Waxholmsbolaget och Cinderellabåtarna har flera turer dagligen från t.ex. Stockholm, Nacka Strand, Lidingö, Waxholm och Värmdö tur och retur till våra två bryggor Södra Grinda eller Norra Grinda.

Från Stockholm tar den härliga båtresan er från stan till Grinda på drygt en 1,5 timme och från norra Värmdö på knappt tio minuter. Från Södra Grinda och Norra Grinda är det lika långt att promenera till Wärdshuset och hotellet och tar endast ca 10-15 minuter på mysiga natursköna grusvägar.

Under höst/vinter/vår-perioden så åker du gratis på ditt SL-periodkort på Waxholmsbåtarna. För företaget eller den lite mer exklusiva resan kan vi även ordna taxibåt, charterbåt, helikopter och sjöflyg samt svävare på vintern.


Restaurangplatser: 90
Dubbelrum: 30
Stugor: 27
Konferensrum: 5
Grupprum: 5

Inspireras av Grinda Wärdshus


Karaktär

Kursgårdar, Restaurang, Båtkonferens, Spa/Hälsoanläggning, Dagkonferensanläggning, Stugby/Lägergård, Exklusivt (ett sällskap), Hotell, Vandrarhem, Festvåning/festlokal, Konferensanläggning

Läge

Centralt, Landet, Sjö/Vattendrag, Kust/Hav, Avskilt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Allergirum, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet, Projektor, Fiberteknik

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym, Massage, Yoga o mindfulness

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Äventyr o vildmark, Jakt & fiske, Kajak/kanot, Klättring, Motionsspår, Teambuilding, Cykling
Grinda Wärdshus
Södra bryggan, Grinda
185 99 VAXHOLM

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.