Welcome Hotel med Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Welcome Hotel med Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest

Dölj erbjudande

Vi bjuder på boule & bar i sommar

Boka in en sommarkonferens med boule och bar! Ni samlas i vår lummiga Tingshuspark intill Wärdshuset Lasse Maja. Under 1,5 timmar får ni kasta era bouleklot och tävla mot varandra i en atmosfär av skratt och tävlingsanda. Under spelets gång serveras snacks till skön musik. Vi bemannar vår utomhusbar och ser till att ni har en trevlig kväll.


Vi bjuder på boule & bar i sommar

Welcome Hotel med Wärdshuset Lasse Maja ligger nära city men inte mitt i smeten, lantlig touch men ändå nära stan.Modernt men samtidigt fyllt av historia. Lummigt och grönt med stor friparkering. Nära E18, E4 och pendeltåg men trots det inget brus eller buller utan familjärt, mysigt och ombonat. Vi erbjuder med andra ord den perfekta knutpunkten för möten!

Erbjudandet gäller i samband med bokning av helpension mellan juni- augusti för minst 20 personer. I Boule & Bar ingår snacks och 1,5 tim boule. (Ord pris 295 kr/person.)

Boka erbjudande

Stockholm norra
Konferensplatser: 220  Bäddar: 300 

Welcome Hotel och Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest ligger i Järfälla, Stockholm. En historisk mötesplats med anor från 1600-talet – för framtidens idéer. Allt ligger inbäddat i en vacker parkmiljö, endast 200 m från pendeltåget som tar 18 minuter till Stockholm City.

Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest, Welcome Hotel och Welcome SPA erbjuder en miljövänlig helhetslösning för både små och stora konferenser, bröllop eller fester.

Vi är en Svanenmärkt anläggning och kan vara stolta över en kontinuerlig restaurangtradition sedan 1671. Menyn är anpassad efter årstid och vår köksmästare jobbar klimatsmart med ekologiska och närproducerade råvaror.

Här finns möjlighet att konferera i modern miljö i det nybyggda Stallet som rymmer upp till 180 personer i biosittning eller på Loftet på övervåningen med stora franska fönster och lounge för mötets pauser. Givetvis är alla våra lokaler utrustade med den senaste tekniken för att uppfylla våra gästers behov. Vill man istället uppleva genuin herrgårdsanda, finns Tingshuset från 1719 som är anpassad för såväl konferenser som fester, bröllop eller andra mottagningar. Här finns som i alla våra konferenslokaler all tänkbar modern konferensutrustning.

Tack vare natursköna Tingshusparken och samarbete med olika aktivitetsbolag kan Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest erbjuda ett stort utbud av konferensaktiviteter att välja emellan. Som konfererande gäst hos oss kan man även boka till access till Welcome SPA med uppvärmd utomhuspool året runt, jacuzzi, ång- och torrbastu samt kallbad. Vi kan även erbjuda boulebanor och andra spel på hotellet så som shuffleboard och pingis i våra generösa loungeytor.

Welcome Hotel ligger i anslutning till lokalerna, cirka 100 meters promenad. Där erbjuder vi 146 rum med hög komfort. Ritualsprodukter, Chromecast till TV och fritt WiFi.

Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest med Welcome Hotel ligger i Barkarby vid E18. Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest flödar av historia och kultur – bara 18 minuter från Stockholm City med pendeltåg. Bromma flygplats och Arlanda ligger endast 10 respektive 20 minuter bort.    


Restaurangplatser: 150
Enkelrum: 86
Dubbelrum: 60
Konferensrum: 9
Grupprum: 7


Inspireras av Welcome Hotel med Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Hotell, Spa, Konferensanläggning

Läge

Avskilt

Logi/Restaurang

Allergivänligt, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Internet, Fritt trådlöst Internet, Hybridmöte, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Gym

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Utomhuspool, Bubbelpool, Relaxavdelning, Bastu

Sport & Fritid

Shuffleboard, Boule, Teambuilding, Pingis

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Welcome Hotel med Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest
Welcome Hotel med Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest
Barkarby Torg 2-5
177 46 JÄRFÄLLA

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.