Out Seglingsevenemang - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Out Seglingsevenemang

Uppland
 

Seglingsaktiviteter & Chartersegling
Segling är den perfekta aktiviteten oavsett om ni är ute efter en upplevelse tillsammans, eller om ni behöver hitta nya vägar att arbeta som grupp inom företaget.
Segling lämpar sig för alla! För kollegorna som vill göra något roligt tillsammans, stärka banden eller hitta nya sätt att samarbeta.

Ta en paus i konferensen och upplev Stockholms fantastiska skärgård ombord på våra stora och bekväma 50-fots segelbåtar. Alla kan aktivt delta i seglingen. Ingen tidigare seglingserfarenhet krävs, våra erfarna skeppare står för säkerhet och vägledning ombord.
Vi skräddarsyr våra seglingsaktiviteter utifrån varje grupps önskemål. Ni bestämmer själva var ni vill starta och avsluta, och hur länge ni vill vara ute.

Gör resan till slutdestinationen till mer än en transport och segla till konferensen eller julbordet. Eller utmana kunder eller samarbetspartners i ett spännande Match Race.
För en annorlunda konferens i kreativ och ostörd miljö är båtarna en utmärkt plats för den mindre gruppen som söker något utöver de traditionella lokalerna. Här kan ni bo och konferera adhoc, ostört.
Samla gänget och ge brudparet, jubilaren eller den som ”har allt” en annorlunda present – vad passar väl bättre än en upplevelse tillsammans med vänner och familj.

Alla våra båtar tar upp till 12 personer ombord för dagsegling, och 6-8 personer för övernattning. Alla våra båtar är lika stora med likvärdiga seglingsegenskaper. Bekvämt utrustade så vi kan erbjuda lunch eller middag ombord.

Ni ger oss förutsättningarna, vi ger er en upplevelse utöver det vanliga. Vi seglar året runt i alla väder!

Välkommen ombord!
  • Out Seglingsevenemang
    Rindö Hamn
    185 41 VAXHOLM
  • Bokningsförfrågan


Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.