Johannesbergs Slott - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Johannesbergs Slott


Arlanda (flygplats)
Konferensplatser: 225  Bäddar: 205 

Johannesbergs Slott – Möjligheternas slott
Johannesbergs Slott bjuder in dig till oändliga möjligheter. Endast 1 timme från Stockholm och 20 minuter från Arlanda njuter du av historisk miljö, vackra omgivningar, energigivande spa och avkopplande övernattningar med unika matupplevelser.

Vi på Johannesbergs Slott brinner för möten och konferenser vi är till för dig, dina vänner och din konferensgrupp!

Varmt välkommen till Johannesbergs Slott!

Konferens
Johannesbergs Slott har en gedigen erfarenhet av att arrangera konferenser. 8 magnifika konferensrum står redo för 2–250 personer att mötas i. Lokaler med stora fönster för skönt ljusinsläpp. De flesta möteslokalerna kan möbleras om nästan hur som helst för att passa specifika behov.

Låt den rika och dyrbara känslan som genomsyrar slottet och inte minst mötesrummen sätta prägel på en effektiv och givande konferens.

Utbud
Genom väletablerade samarbeten med aktivitetspartners kan man lätt och smidigt ordna näst intill alla tänkbara aktiviteter och nöjen på Johannesbergs Slott, men vi har även ett par specialkort. Hos oss finner ni en padelbana – utomhus. Padel är enkelt att lära sig och omväxlande för den som är ute efter något socialt.

Inom slagavstånd finner ni även Johannesbergs Golflkubb – designad av Donald Steel som är en välrenommerad golfbanedesigner. Till detta finns även avkopplande alternativ, yogapass och ett spa med inom och utomhuspool, jacuzzi, bastu och relax, spendera delar av dagen i en avkopplande miljö som ger energi och kraft.

Logi
Johannesbergs Slott erbjuder en avkopplande och naturskön upplevelse utanför Arlanda. Här bor du omgiven av Roslagens vackra natur. Vi har enkelrum, dubbelrum och dubbelrum superior. Några av våra rum är utvalda för våra fyrfotade vänner.

Fest
Det finns alltid ett trevligt tillfälle att fira! Vi på Johannesbergs Slott är experter på att arrangera allt från mindre tillställningar till storslagna fester!

För oss på Johannesbergs Slott är maten en hjärtefråga, vår matfilosofi bygger på här och närproducerad mat – av det naturen ger. I vackra Roslagen är vi omgivna av många duktiga producenter som gör att vi har tillgång till ett härligt skafferi. Vi väljer det bästa av råvaror och vår meny består av mycket växtbaserad mat och rena råvaror som ger energi och glädje. Vår ambition är att vara så vänliga mot naturen som möjligt!

Kommunikation
Söker du efter en slottskonferens med ett naturskönt läge har du hittat hem. 20 minuters avstånd till Arlanda ger god tillgänglighet för inflygande deltagare, och kommer man från Stockholm är det under 1 timmes färd till Johannesbergs Slott. Uppsala ligger endast 30 minuter bort. Alltid fri parkering samt möjlighet till elbilsladdning.


Restaurangplatser: 425
Enkelrum: 43
Dubbelrum: 81
Konferensrum: 11
Grupprum: 14

Inspireras av Johannesbergs Slott


Karaktär

Hotell, Slott/Herrgård, Konferensanläggning

Läge

Vid Golfbana, Avskilt, Vid Flygplats

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Allergivänligt

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Fiberteknik, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Utställningsyta >200 kvm, Internet, Videokonferens, Konferenskapacitet >500

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, ISO-certifierat kvalitet (9001), Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Safehotels Certificate Level, Svenska Spahotell, CovidClean™ certifiering

Hälsa & Skönhet

Yoga o mindfulness, Gym

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool, Inomhuspool, Utomhuspool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Biljard, Padel, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Johannesbergs Slott
Johannesbergs Slott
Gottröra
762 95 RIMBO

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.