Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Öland | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 8 företag
×

Möten i Öland

Med sina 1344 kvadratkilometer är Öland Sveriges minsta landskap, men näst största ö efter Gotland. Öland är beläget i Östersjön öster om Småland från vilket det skiljs genom Kalmarsund. Ön är sedan 1972 förbunden med fastlandet genom Ölandsbron.

Att resa till Öland på konferens, kickoff eller möte är enkelt och smidigt med både bil, båt/färja, buss eller flyg. Besöker man landskapet ska man passa på att njuta av den vackra och unika naturen. Öland är ett flackt landskap där berggrunden till största delen är uppbyggd av kalksten. Öland är känt för sina alvarmarker som i huvudsak finns på öns södra halva. Alvarmarkerna är en i världen ovanlig naturtyp. Stora alvaret är som del av Södra Ölands odlingslandskap med på Unescos lista över världsarv sedan år 2000, och är ovanligt stor.

Borgholm är den största staden på ön och ligger på den norra delen. I Borgholm finns det flera fina hotell och konferensanläggningar, såsom Strand Hotell Borgholm som passar bra för både små och stora möten. Byxelkrok, Färjestaden och Mörbylånga är andra kända orter. Byn Himmelsberga är en del av östra Ölands kulturlandskap och ger idag ett mycket genuint och idylliskt intryck, en oas där man kan finna lugn och ro. På sydspetsen av ön ligger Sveriges högsta fyr Långe Jan. Ottenby Kungsgård är ett paradis för fågelskådare och den rekonstruerade forntidsborgen Eketorps Borg visar fynd från järnålder och medeltid som av många upplevs som en magisk plats. En intressant plats att besöka under sin konferensresa på Öland.

Öland är särskilt uppskattat av cykelturister, främst för sina vackra småvägar och för sitt flacka landskap. Cykling som aktivitet i samband med din konferens på Öland är därför ett hett tips!
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×