Halltorps Gästgiveri - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Halltorps Gästgiveri


Öland
Konferensplatser: 80  Bäddar: 80 

Från Halltorps Gästgiveri har du hela Öland inom räckhåll och en unik natur utanför dörren. Hotellet har genomgått en gigantisk renovering och du kan nu övernatta i något av våra ljusa, rymliga och skandinaviskt inredda dubbelrum. Det finns även rum med bäddsoffa för hela familjen och spännande rum i två våningar.

I anslutning till entrén finns en stor gemytlig lobby med sköna soffor att koppla av i och en bar med alla sorters drycker och kvalitets-snacks från Halltorps Deli. Vår glasveranda bjuder på en fantastisk utsikt över Halltorps hage och Kalmarsund.

Halltorp erbjuder flera olika matkoncept. Vår restaurang som är öppen året runt serverar à la carte, tre rätters menyer och passande vinpaket ur egen vinkällare. Vår Bistro står för lunch och catering året runt. Sommartid finns här en varierad meny med tapas och en mängd varmrätter, även vegetariska. I vårt sommarcafé väljer familjen bland glassar i fantasifulla former. Vi erbjuder också Take-away och vi siktar mot målet "Ölands godaste pizza".

KONFERENS
Söker ni gemenskap i mysiga lokaler, mat av hög kvalitet och samtidigt lite galenskap, humor och en öppenhet för det oväntade, så är Halltorp platsen för er. Vi har tre olika konferens- och festlokaler i varierande storlek. Alla bokningar kan kombineras med någon av de våra menyer. Vi skräddarsyr alltid efter era önskemål.

UTBUD
Halltorps Gästgiveri erbjuder ett familjärt hotell med en grönskande natur runt hörnet. I närområdet finns golf och paddelbana. Vår närmaste grannen VIDA Konstmuseum erbjuder konst i världsklass. I våra restauranger erbjuder vi à la carte, tre rätters meny, pizza, fika och egengjord glass.

LOGI
Hotellet har genomgått en gigantisk renovering och du kan nu övernatta i något av våra ljusa, rymliga och skandinaviskt inredda dubbelrum. Det finns även rum med bäddsoffa för hela familjen och spännande rum i två våningar.

FEST
Vi har tre olika konferens- och festlokaler i varierande storlek. Alla bokningar kan kombineras med någon av de våra menyer. Vi skräddarsyr alltid efter era önskemål. Hotellet går också att abonneras för större fester eller bröllop.

KOMMUNIKATION
Hotellet ligger utmed riksväg 136 och lättast är det att tas sig med bil till hotellet. Buss går förbi hotellet 1 gång per timme både från Kalmar och Färjestaden. Hållplatsen finns i anslutning till hotellet.

 


Restaurangplatser: 150
Dubbelrum: 41
Konferensrum: 3

Inspireras av Halltorps Gästgiveri


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Restaurang, Slott/Herrgård, Hotell, Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning

Läge

Avskilt, Kust/Hav, Landet, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Fiberteknik, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm, Ljus-och ljudanläggning, Videokonferens, Webinar

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Massage, Friskvård, Gruppträning, Yoga o mindfulness

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Bar, Julbord, Matlagning, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Kräftfiske, Cykling, Motionsspår, Elljusspår, Padel, Gokart, Teambuilding, Golf, Jakt & fiske
Logotyp för Halltorps Gästgiveri
Halltorps Gästgiveri
Landsvägen 105
387 92 BORGHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.