Elmia Kongress & Konsert - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Elmia Kongress & Konsert

Dölj erbjudande

Sommaravslutning mitt i Sverige, trubadur & quiz bjuder vi på!

Samla kollegorna för en sommaravslutning i Jönköping. Starta med lunch och sedan konferens i Elmia Kongress & Konserthus nyrenoverade och fräscha lokaler. En god fördrink i vår nya champagnebar till trevliga trubbadur-toner avrundar jobbdagen. Lägg till ett roligt quiz som stärker gruppen. Avsluta med 2-rätters middag eller grillbuffé på innergården.


Sommaravslutning mitt i Sverige, trubadur & quiz bjuder vi på!

Pris: 799:-* / person exkl. moms

I priset ingår: lokal, lunch, fika, fördrink, middag & trubadur med quiz.

*Kan bokas i maj, juni & augusti 2023 och gäller för 10-300 personer. Ange ”Sommar mitt i Sverige” vid bokning.

Boka erbjudande

Småland
Konferensplatser: 3000   

Elmia i centrala Jönköping är en av landets ledande anläggningar för kongresser, konferenser och event. Förutom hörsalar erbjuds även fina utställningsytor och konferensrum för mindre konferensgrupper. Tillsammans med er planerar vi för ett lyckat möte från det lilla till det stora arrangemang för upp till 3 000 personer.

Anläggningen nyöppnar hösten -23 då konferensrum, hörsalar och foajéytor är helt nyrenoverade.

Elmia Kongress är den givna mötesplatsen i Jönköping för en bra konferens eller kongress. I kongresshuset arrangeras ett flertal nationella kongresser, många större möten och lokala konferenser årligen. Med många års erfarenhet av genomföranden av mässor är anläggningen bra på att genomföra utställningar i samband med mötet. Under 2022 har bl.a. Klinisk Kemi, Landsbygdsriksdagen och Trähusdagarna ägt rum på Elmia Kongress & konsert.

Anläggningen har stor vana att hantera logistik och flöden med människor och även till och från kongresshuset. Bredvid kongresshuset ligger två större hotell och i stadskärnan finns gott om hotellrum med bra förbindelser till anläggningen. Kongresshuset erbjuder goda parkeringsmöjligheter med 2000 platser direkt intill anläggningen och ligger bara ett stenkast från E4an. Tillsammans med restauratören levererar anläggningen service i världsklass där man satsar på att laga mat från grunden. För att göra detta extra synligt så har man startat ett eget bageri vilket gör att allt fika och bröd som serveras är bakat på plats på Elmia.

Konferens
På Elmia finns många olika konferensrum och lokaler, perfekta för både små och stora möten. Vi har ett tjugotal konferensrum som tar 8-124 personer, två stora hörsalar och utrymmen både ute och inne, perfekta för alla slags möten.

I direkt anslutning finner du flera restauranger, caféer och stora foajéer som vi anpassar efter era behov och önskemål.

Den största salen - Hammarskjöldssalen - har plats för mer än 1000 personer. Den näst största salen är Rydbergssalen som har plats för 291 personer. 20 ytterligare rum med finns i huset med plats för 8 till 130 personer. Stora möten upp till 3000 personer går att arrangera i anläggningen där vi bygger upp efter era behov.

Utbud
Aktiviteter som våra kunder uppskattar att göra i direkt anslutning till sitt möte är walk & talk, Curling, skräddarsydda teambuilding-aktiviteter i anläggnignen eller att avsluta med att gå på hockey.

Våra restauranger ligger i kongresshuset eller i nära anslutning och i restaurangerna satsar vi på närproducerad Smålands mat lagad från grunden. Som ett steg i att visa detta för våra gäster är allt bröd och fika bakat på plats här på Elmia.

Hjälp oss att förstå ert syfte och mål med mötet samt vad som är absolut viktigast för er. Då är våra projektledares löfte att ge tips, råd och hjälpa till för att skapa ett lyckat möte.

Fest
Bankett, mingel eller middag, vi skräddarsyr tillsammans med er ett lyckat arrangemang!  

Vi levererar modern teknik med stor flexibilitet och har erfaren personal med spetskompetens. Vi har scener, restauranger och barer. Med andra ord allt som krävs för ett lyckat arrangemang.

På Elmia gör vi mingel, middagar, kickoffer, banketter & företagsfester från små sällskap upp till de sällskap som är flera tusentals personer. I vår anläggning har vi möjligheterna och ingenting är omöjligt helt enkelt. Du får en personlig projektledare/dedikerad projektledare som hjälper dig.

Maten är viktig för att våra gäster skall trivas och en del av upplevelsen för kvällen. Därför hjälper vi dig att hitta ett en meny som passar för ert sällskap och önskar er festkommitté eller du som bokare komma till oss att provsmaka menyn erbjuder vi även det.

Kommunikation
Tar du bilen ligger anläggningen ett stenkast från E4an och direkt utanför entrén finns det gott om parkeringsmöjligheter. Från citykärnan tar de flesta buss och hoppar av på Rosenlundsbadet och promenerar några minuter. Bor du på något av våra närliggande hotell så är det en kort promenad till oss.


Restaurangplatser: 3000
Konferensrum: 30
Grupprum: 20

Inspireras av Elmia Kongress & Konsert


Karaktär

Konserthall, Dagkonferensanläggning, Restaurang, Konferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Kongresscenter, Festvåning/festlokal, Mäss-/Utställningshall, Hörsal

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Videokonferens, Hybridmöte, Livestream, Ljus-och ljudanläggning, Internet, Webinar, Konferenskapacitet >500, Digitala events och produktioner, Utställningsyta >200 kvm, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Klimatneutralt

Hälsa & Skönhet

Friskvård

Mat & Dryck

Bar

Sport & Fritid

Isskulptering, Teambuilding
Elmia Kongress & Konsert
Elmiavägen 15
554 54 JÖNKÖPING

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.