7A Odenplan - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

7A Odenplan

Dölj erbjudande

Grillpaket på privat takterrass

Boka 7A Odenplans härliga takterrass och bjud in kollegorna eller kunderna till en fest uppe bland takåsarna! På takterrassen finns två inglasade uterum som gör det möjligt att vistas utomhus oavsett väder. När kvällen sedan blir svalare finns infravärme, ljuslyktor och plädar som värmer. Mingla i baren med något gott att dricka under tiden som en läcker grillbuffé dukas upp med mängder av härliga tillbehör tillagade av 7As duktiga kockar.


Grillpaket på privat takterrass

I paketpriset ingår grillbuffé med dryckespaket som inkluderar:

Välkomstdrink, två glas öl/vin, mineral- och stilla vatten samt kaffe/te med chokladbit efter maten.

I paketet ingår även takterrassen med privat ingång. Här får ni en privat oas med två inglasade uterum, mingelyta med lounge- och cafémöblering, ljuslyktor, växter, infravärme och plädar. I paketet ingår också serveringspersonal, grillkockar och bar där det serveras svalkande drycker samt obevakad garderob.

Paketet gäller för minimum 50 personer och max 150 personer. Musik får spelas fram till 23:00. Entré sker direkt från Odengatan med trappa eller hiss upp till takterrassen.

Övrigt

Vill ni fortsätta arrangemanget efter klockan 23.00 kan festen fortsätta en trappa ned i någon av våra lounger fram till kl. 01.00. Vi erbjuder ett förmånligt barpaket som inkluderar en dryckesbiljett och sedan finns självklart möjligheten att köpa mer dryck i baren. Det finns även plats för scen och möjlighet till dans och underhållning.

Barpaketet kostar 170 SEK/person och inkluderar lounge med bar och bakgrundsmusik samt en dryckesbiljett (1 glas/vin/öl/cider/alkoholfritt)

Paketpris/person:

Söndag – tisdag                           955 SEK
Onsdag – lördag                          995 SEK

Samtliga priser är angivna exklusive moms och per person, minimum 50 personer. Vi reserverar oss för vissa menyförändringar.

Boka erbjudande

Stockholm city
Konferensplatser: 350   

Hos 7A får du det bästa läget för konferens och event i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Med personlig service och lokaler i alla tänkbara storlekar, hjälper våra certifierade mötesrådgivare dig från idé till verklighet.

7A Odenplan erbjuder moderna och flexibla konferenslokaler för både små och stora sällskap, mitt i attraktiva Vasastan. Stockholms nya knutpunkt ett stenkast från Odenplan och alla nödvändiga kommunikationer, är ett ypperligt läge för din nästa konferens. Samtliga mötesrum har fönster med direkt solljus och ligger i anslutning till någon av våra rymliga lounger, perfekta för pauser och mingel. Arrangera alltifrån heldagskonferenser och mässor till privata tillställningar och festkvällar i någon av 7A Odenplans 14 lokaler. Eller varför inte boka någon av våra två terrasser, varav den ena är en unik takterrass med en fantastisk utsikt över Vasastans takåsar. Ytorna är anpassningsbara och går att förändra efter sällskapets storlek. För exklusiva evenemang och tillställningar finns möjlighet att abonnera hela våningsplanet.

Vårt största konferensrum Loke, med imponerande sex meter i takhöjd, rymmer upp till 350 personer. Ett iögonfallande glastak sträcker sig över lokalen och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Loke fungerar utmärkt för att arrangera större evenemang som mässor, konferenser, utställningar, seminarier eller skiljedomar. Glasväggarna i den bakre delen av lokalen kan skjutas undan för att öppna upp mot den tillhörande loungen om så önskas. 7A Odenplan vill skapa en hemtrevlig känsla i en professionell miljö. Vi har även gedigen erfarenhet av att skapa lyckade mötesupplevelser online och erbjuder paketlösningar och skräddarsydda upplägg för alla typer av digitala arrangemang.

På 7A anser vi att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Vi samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

Välkommen till 7A Odenplan, vi står redo för alltifrån större mässor och heldagskonferenser till storslagna evenemang och privata tillställningar.

Kommunikationer
7A Odenplan ligger mitt i Stockholms nya knutpunkt på bästa läget i Vasastan. Hit tar du dig enkelt med stadsbuss, tunnelbanans gröna linje eller pendeltåget som stannar vid Odenplans station. Besöksparkering finns tillgänglig i samma byggnad som vår anläggning. 7A Odenplan når du via Norrtullsgatan 6.


Restaurangplatser: 200
Konferensrum: 14
Grupprum: 7


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Konferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Hybridmöte, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm, Livestream, Webinar, Utställningsyta >200 kvm, Videokonferens, Digital studio, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Medlem i Visita

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Julbord, Dryckesprovning mm

Sport & Fritid

Teambuilding
Logotyp för 7A Odenplan
7A Odenplan
Norrtullsgatan 6/
Odengatan 65
113 29 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.