7A Strandvägen - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

7A Strandvägen

Stockholm city Dölj erbjudande

Julen på 7A Strandvägen

Julen är en speciell högtid för oss på 7A. Våra festlokaler i centrala Stockholm har sedan 2006 varit en plats där både små och stora företag har samlats för att äta julbord eller avrunda det gångna året med en storslagen julfest. Komponera ihop en trerättersmiddag och välj förrätt, varmrätt och dessert från vår julinspirerade middagsmeny eller från vår ordinarie meny.


Fira julen på traditionellt vis i hemtrevliga salonger med vackra originaldetaljer så som öppna spisar och knarrande trägolv. Den stämningsfulla miljön och det otroliga läget intill Nybroviken gör att alla julfester här blir något alldeles extra.

Paketpris från 895 SEK/person

I priset ingår: Chambre séparée för middagssittning och trerätters julbordsmiddag. I paketet ingår även serverings-personal, dukning i julens tema, loungemusik, städning och obemannad garderob. Paketpriset är baserat på tiderna 18.30 – 24.00 och vid sällskap på minst 20 personer.

Festpaket från 5900 SEK

Ingenting höjer feststämningen som riktigt bra underhållning. Vi hjälper er att boka allt från imponerande showgrupper till välkända gästartister och liveband som sätter igång lagom till att middagen börjar övergå till fest. Vi erbjuder något för alla sorters sällskap och tillfällen. Har ni en egen idé om hur ni vill spendera kvällen? Hör av er till oss så hjälper vi er att förverkliga den! I festpaketet ingår separat salong för fest och dans med ljud, ljus och bar till klockan 01.00. 

Boka erbjudande

Konferensplatser: 80   

7A Strandvägen är en exklusiv och modern mötesvåning med en härlig hemma-hos-känsla med högt i tak, vacker interiör och vacker utsikt. Här möts du av vacker orginalinteriör med stuckaturer, öppna spisar och franska balkonger. Oavsett om ni är ute efter den perfekta platsen för konferensen, middagen eller behöver ett showroom erbjuder 7A trevliga salonger.

Våningens största salong kan ta emot upp till 80 personer i biosittning. Men här finns också mindre rum för alla slags möten. Totalt erbjuder mötesvåningen 15 mötessalonger i varierande storlekar. I varje salong ingår Wifi, anteckningsmaterial, projektor eller tv-skärm och i dem större salongerna ingå även hörslinga, mygga och mikrofon. 7A Strandvägen har även tekniken som möjliggör livestreaming av event, hybrida event och videokonferenser för möten på distans.

Här bjuds det på hälsosamma och hållbara menyer som tagits fram av välrenommerade kockar. På 7A Strandvägen står alltid säsongens råvaror i fokus. Oavsett om ni är ute efter en lyxig frukost, enklare lunch eller en trerättersmiddag kommer ni inte bli besvikna.

7A Strandvägen erbjuder även flera aktiviteter som kommer höja stämningen på er konferens. Här kan ni ta en paus med snabba och sjösäkra RIB-båtar som tar er ut på en tur i Stockholms skärgård. Är ni ute efter stärkande gruppaktiviteter erbjuds powerövningar och mindfulness som är perfekta aktiviteter för pausen. Oavsett vilken typ av aktivitet ni önskar skräddarsyr de äventyret efter era önskemål.


Restaurangplatser: 120
Konferensrum: 15
Grupprum: 6


Karaktär

Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning

Läge

Kust/Hav, Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt, Medlem i Visita (fd SHR)

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Sport & Fritid

Äventyr, Kajak/kanot, Teambuilding
  • 7A Strandvägen
    Strandvägen 7
    114 56 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.