7A Strandvägen - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

7A Strandvägen

Dölj erbjudande

Julen på 7A Strandvägen

Julen är en speciell högtid för oss på 7A. Våra salonger i centrala Stockholm har sedan 2006 varit en plats där både små och stora företag har samlats för att avrunda året med en elegant julmiddag. På 7A Strandvägen firas julen på traditionellt vis i hemtrevligt inredda salonger med öppna spisar och knarrande trägolv. Den stämningsfulla atmosfären och det exklusiva läget intill Nybroviken gör att alla tillställningar här blir något alldeles extra. Vad sägs om att starta kvällen med en bubbelprovning för 395 SEK/person?


Julen på 7A Strandvägen

Pris 895 SEK/person.

I paketet ingår:

Chambre séparée för middagssittning och trerätters julbordsmiddag. I paketet ingår även serveringspersonal, dukning i jultema, loungemusik, städning och obemannad garderob. Paketpriset är baserat på tiderna 18.00–00.00 och vid sällskap på minst 20 personer. Vid färre än 20 personer tillkommer en lokalhyra på 5 900 SEK.

Julmiddagsmeny

Förrätt
Kräftröra med Västerbottenost, kummin, OP Andersson, vörtbröd & grönkålchips

Varmrätt
Glöggrillad ryggbiff med potatisfondant, ansjovissmör, picklad rödkål & rostad brysselkål

Dessert
Yoghurtpannacotta med risgryn, vit choklad, mandel & torkade lingon

Tillägg

Dryckespaket 1:                           270 SEK             
Glögg med pepparkakor, 2 glas vin/öl, mineral- & stilla vatten samt kaffe/te.

Dryckespaket 2:                           320 SEK             
Glögg med pepparkakor, 2 glas vin/öl, 1 snaps, mineral- & stilla vatten samt kaffe/te.

Snaps, 5 cl                                     90 SEK
Glas vin                                         90 SEK
Julöl                                               65 SEK

Starta kvällen med en bubbelprovning
Följ med på en bubblig resa genom fyra olika vindistrikt. Ni kommer att få njuta av fyra mousserande viner och lära er mer om vad vinerna passar till, skillnader i framställning, druvor och lite kuriosa om dessa otroligt dedikerade vinbönder. Provningen kräver inga förkunskaper och är lika delar underhållande som lärorik.
Tidsåtgång: cirka 30 min.

Samtliga priser är angivna ex moms. I priset ingår en separat salong för mingel och provning innan middagen.

Festpaket från 5 900 SEK
Vill ni avsluta julbordet med bar och dans? I vårt festpaket ingår en extra salong för fest och dans mellan klockan 22:00 -01:00. I paketet ingår även ljus och ljud samt tillgång till bar för att höja stämningen!

Samtliga priser är angivna ex moms och per person eller glas.

Boka erbjudande

Stockholm city
Konferensplatser: 80   

Hos 7A får du det bästa läget för konferens och event i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Med personlig service och lokaler i alla tänkbara storlekar, hjälper våra certifierade mötesrådgivare dig från idé till verklighet.

7A Strandvägen är ett elegant sekelskifteshus med klassisk interiör och utsikt över skärgårdsbåtarna i Nybroviken. Byggnaden ligger i hjärtat av Östermalm med gångavstånd till Djurgården, Östermalmstorg och Stureplan. De flexibla konferenslokalerna med bevarade originaldetaljer skapar alldeles unika upplevelser. Rummen är hemtrevliga och personliga, samt ligger i fil och passar perfekt för sällskap som önskar exklusivitet och chambre séparée. Likväl som man kan öppna upp dubbeldörrar mellan salongerna och ha storslagna mingel och spektakulära evenemang.
Salongerna finns inuti en av Stockholms bäst bevarade jugendfastigheter, och passar utmärkt för både små och stora sällskap.

Strandvägens största konferensrum erbjuder vackra takstuckaturer, öppna spisar, två burspråk, franska balkonger och fantastisk utsikt över Nybrovikens vatten. De historiska miljöerna lämpar sig bra för alltifrån heldagskonferenser och föreläsningar till privata tillställningar och festkvällar. Välj någon av våra 11 lokaler i varierande storlekar och låt dagen bli till en succé. För exklusiva tillställningar och evenemang finns möjlighet att abonnera hela våningsplanet. Vi har även gedigen erfarenhet av att skapa lyckade mötesupplevelser online och erbjuder paketlösningar och skräddarsydda upplägg för alla typer av digitala arrangemang.

På 7A anser vi att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Vi samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

Välkommen till 7A Strandvägen, vi står redo för alltifrån styrelsemöten, seminarier och skiljeförfaranden, till bröllop och privata tillställningar.

Kommunikationer
7A Strandvägen ligger i närheten av såväl Östermalms tunnelbanestation som knutpunkten för ett flertal stadsbussar vid Nybroplan. Här stannar även spårvagnen som avgår från T-Centralen och trafikerar Strandvägen ända bort mot Djurgården. Under sommarhalvåret kastar skärgårdsbåtarna loss från Nybrokajen som tar dig ut till Stockholms skärgård och på gångavstånd finns även gott om besöksparkeringar.


Restaurangplatser: 60
Konferensrum: 10
Grupprum: 6


Karaktär

Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning

Läge

Kust/Hav, Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Livestream, Storbildsskärm, Webinar, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Ljus-och ljudanläggning, Digital studio, Hybridmöte, Projektor

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Medlem i Visita

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Sport & Fritid

Teambuilding
Logotyp för 7A Strandvägen
7A Strandvägen
Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.