7A Posthuset - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

7A Posthuset

Dölj erbjudande

Julen på 7A Posthuset

Fira in julen tillsammans med kollegorna och anordna årets julfest i 7A Posthusets storslagna och historiska miljö. Julbordet serveras i spektakulära Orangeriet, ett atrium som bjuder på en maffig takhöjd och tegelklädda väggar. Skåla in kvällen med ett glas mousserande vin och tilltugg för att sedan slå er ner för att avnjuta ett klassiskt julbord. Årets julbord består av klassiska rätter framtagna av våra duktiga kockar från Erssons Fisk & Deli. Som ett sött avslut serveras dessert och kaffe.


Julen på 7A Posthuset

Julbordspaket Pris: 995 SEK/person.

I paketet ingår:
Dukade julbord i Orangeriet för ert sällskap, julbordsbuffé, serveringspersonal, obemannad garderob, städning och julig loungemusik. Paketpriset är baserat på tiderna 18.00 – 00.00. Samtliga priser är angivna exklusive moms. Paketpriserna gäller för sällskap från 40 personer. Med reservation för ändringar.

Julbordsmeny

Kalla rätter/ Kallskuret
Inlagd sill, senapssill, champagnesill,
Vodka limesill, västerbottenssill
Gravad lax & Färskrökt lax
Griljerad julskinka
Ägghalvor med majonnäs och räkor
Varmrökt laxsida, inlagd stekt strömming
Västerbottenspaj
 Fisk & Skaldjursterrine
Skagenröra & gubbröra
Trädgårdssallad
Rödbetssallad
Sillsallad
Cheddarost, blåmögelost, Brie
Pepparkakor
Knäckebröd och mjukt bröd

Såser                                                                            
Hovmästarsås
Romsås
Örtagårdssås
Grov senap
Söt stark senap

Varma rätter
Jansons frestelse
Köttbullar
Prinskorvar
Revbensspjäll
Dillkokt potatis

Desserter
Saffranspannacotta med mandelflarn
Glöggkokta körsbär med lättvispad grädde
Fruktsallad med citrongräs
Chokladkaka med whiskeychokladmousse

Tillägg
Dryckespaket 320 SEK                
1 glas mousserande vin med tilltugg. 2 glas vin/öl, mineral- & stilla vatten samt kaffe/te.

Glas vin                                         90 SEK
Julöl                                               75 SEK
Snaps, 5 cl                                     95 SEK

Festpaket från 10 000 SEK
Ingenting höjer feststämningen som riktigt bra underhållning. Vi rekommenderar gärna DJ eller liveband som ser till att festen blir en kväll gästerna sent ska glömma! Har ni en egen idé om hur ni vill spendera kvällen? Hör av er till oss så hjälper vi er att förverkliga den! I festpaketet ingår separat lokal för fest och dans med ljud, ljus och bar mellan klockan 22.00 – 01.00 med vakt.

Samtliga priser är angivna ex moms och per person eller glas

Boka erbjudande

Stockholm city
Konferensplatser: 300   

Hos 7A får du det bästa läget för konferens och event i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Med personlig service och lokaler i alla tänkbara storlekar, hjälper våra certifierade mötesrådgivare dig från idé till verklighet.

7A Posthuset erbjuder flexibla och moderna konferenslokaler i unika miljöer – för både små och stora sällskap. Vi finns på Vasagatan mitt i Stockholm city, bara ett stenkast från Centralstationen och Arlanda Express. 7A Posthuset erbjuder 25 konferenslokaler i varierande storlekar som lätt går att anpassa efter sällskapets storlek och önskemål. För exklusiva evenemang och tillställningar finns även möjlighet att abonnera hela våningsplanet.

Byggnaden är ett arkitektiskt mästerverk och invigdes 1903 med kunglig närvaro. Fasaden har ett fantasifullt skimmer över sig och präglas av finurliga detaljer, med ett vackert klocktorn högt ovanför huvudentrén. Längre in i byggnaden hittar du två unika atrier med enastående takhöjd. Boka Palmsalen och få en lokal som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp genom det vackra glastaket. Ytan är ett utmärkt val för större konferenser, mässor eller företagsevent med plats för upp till 300 gäster. Självklart finns även mindre konferensrum på 7A. Flera med direkt anslutning till trevliga lounger för exempelvis registrering eller mingel. På anläggningen finns även möjligheter att arrangera digitala evenemang av olika slag och storlek. I vår fullt utrustade studio kan vi skapa allt ifrån hybridmöten, poddcastinspelningar och livestreamade event.

På 7A anser vi att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Vi samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

Välkommen till 7A Posthuset, vi står redo för alltifrån heldagskonferenser och föreläsningar till bröllop och privata tillställningar.

Kommunikationer
7A Posthuset ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du anländer till T-Centralen eller Stockholm city med antingen pendeltåg, tunnelbana eller regional/fjärrtåg. Med Arlanda Express, som avgår på andra sidan gatan från 7A Posthuset, når du Arlanda flygplats på endast 20 minuter. Och från Cityterminalen går bussar till Skavsta flygplats, Bromma flygplats och ut i övriga landet. Närmsta allmänna parkeringsgarage finns tillgängligt på gångavstånd i Citygaraget på Mäster Samuelsgatan 61.


Konferensrum: 25
Grupprum: 20


Inspireras av 7A Posthuset


Karaktär

Restaurang, Festvåning/festlokal, Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Livestream, Storbildsskärm, Digitala events och produktioner, Fiberteknik, Webinar, Utställningsyta >200 kvm, Konferenskapacitet >500, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Internet, Digital studio, Ljus-och ljudanläggning, Hybridmöte

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord

Sport & Fritid

Teambuilding
Logotyp för 7A Posthuset
7A Posthuset
Vasagatan 28
111 20 Stockholm

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.