7A Posthuset - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

7A Posthuset


Stockholm city
Konferensplatser: 300   

7A Posthuset är mycket mer än en levande arbetsplats. Under samma tak hittar du även det bästa läget i Stockholm city för konferenser och event. Här erbjuder vi 25 unika möteslokaler som passar utmärkt för att arrangera allt från mindre möten till utbildningar, föreläsningar och heldagskonferenser för upp till 300 personer i biosittning.

Posthusets två atrier bjuder på vackert ljusinsläpp och passar större grupper som vill mötas i en ljus och rymlig miljö. Lokalerna är anpassade för att enkelt kunna förvandlas från mötesarrangemang till sittningar för lunch eller middag.

Husets historiska karaktär och läget i city gör 7A Posthuset till ett utmärkt val för ditt nästa event. Här finns lokaler i alla tänkbara storlekar som passar utmärkt för att arrangera mässor, privata fester samt företagsevent för kunder och medarbetare. Abonnera gärna ett helt våningsplan för exklusiva tillställningar och evenemang. Våra certifierade mötesrådgivare och projektledare hjälper till under hela planeringsprocessen – från idé till succé.

På 7A anser vi att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Vi samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

Kommunikationer
7A Posthuset ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där anländer du till T-Centralen eller Stockholm city med antingen pendeltåg, tunnelbana eller regional/fjärrtåg. Med Arlanda Express, som avgår på andra sidan gatan från 7A Posthuset, når du Arlanda flygplats på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta. Närmsta allmänna parkeringsgarage finns tillgängligt på gångavstånd i Citygaraget på Mäster Samuelsgatan 61.


Konferensrum: 25
Grupprum: 20


Inspireras av 7A Posthuset


Karaktär

Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Restaurang, Festvåning/festlokal

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Fiberteknik, Digitala events och produktioner, Webinar, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Konferenskapacitet >500, Videokonferens, Internet, Digital studio, Ljus-och ljudanläggning, Hybridmöte, Projektor, Livestream, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Medlem i Visita (fd SHR)

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord

Sport & Fritid

Teambuilding
Logotyp för 7A Posthuset
7A Posthuset
Vasagatan 28
111 20 Stockholm

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.