Blique by Nobis - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Blique by Nobis


Stockholm city
Konferensplatser: 200  Bäddar: 249 

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor skapar vi ett levande community bestående av ett hotell, två restauranger, stora flexibla mötes- och eventlokaler, en grönskande innergård och en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar.

Vi hyllar Sigurd Lewerentz, den världsberömde arkitekt som först ritat byggnaden, genom att bevara hans arkitektur och välkomna nya kreativa uttryck inom design, konst, musik, mat och dryck.

Med ena foten i artistiska Vasastaden och den andra i nya, växande Hagastaden har vi ett fantastiskt läge mitt i hjärtat av Stockholms Galleridistrikt. Vår förhoppning är att bli en social samlingsplats för kreativa möten och händelser.

Här finns alla möjligheter för olika typer av events och möten. Vår största eventlokal Blomsterkiosken om hela 370 kvadratmeter har naturligt dagsljus och tar 200 gäster i biosittning eller upp till 300 gäster för stående mingel. Blomsterkiosken ligger i direkt anslutning till vår grönskande innergård, vilket möjliggör välkomstdrinkar och mingel utomhus kombinerat med presentationer inomhus – ett perfekt upplägg för produktlanseringar, utställningar, fester och konferenser. Utöver den stora eventlokalen finns tio mötesrum om 13–90 kvadratmeter. Även här kan du hålla presentationer, releasefester, middagar, pressfrukostar, konferenser eller andra typer av tillställningar.

Rummen på Blique by Nobis är trivsamma, välplanerade och yteffektiva. Här har vi med Wingårdhs arkitekter, under ledning av stjärnarkitekten Gert Wingårdh, jobbat med höga krav på kvalité och tidlös design. Välj mellan Sleep Rooms utan fönster, Blique Rooms med fönster eller Studios med pentry för längre vistelser.

I våra restauranger serveras mat med inspiration från europeisk och asiatisk matkultur. Grunden i allt vi gör är välbalanserad, färsk och smakrik mat med respekt för människan, djur och planet.


Restaurangplatser: 200
Enkelrum: 249
Dubbelrum: 249
Konferensrum: 11
Grupprum: 6

Inspireras av Blique by Nobis


Karaktär

Festvåning/festlokal, Hotell, Konferensanläggning, Restaurang, Dagkonferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Internet, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Safehotels Certificate Level, ISO-certifierat miljö (14001), CovidClean™ certifiering, Svanenmärkt, Medlem i Visita
Logotyp för Blique by Nobis
Blique by Nobis
Gävlegatan 18
113 30 Stockholm

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.