Cirkeln Konferens & Servering - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Cirkeln Konferens & Servering


Stockholm city
Konferensplatser: 338   

Välkomna till oss på Cirkeln Konferens & Servering AB, dotterbolaget till ABF Stockholm.

Hos oss kommer tradition, engagemang och bildning att gå hand i hand och genomsyra hela vår verksamhet. Vi har otroligt bra och generösa lokaler och finns mitt i den pulserande huvudstaden. Läget kan inte bli bättre för ett möte, en konferens eller en affärslunch.

Vi erbjuder generösa lokaler, krångelfri bokning och, inte minst, bra och personlig service där ni är vårt fokus
Vi vill skapa ett engagemang i ”det lilla”. Gästerna som konfererar och möts hos oss erbjuds ett ramverk som gör att de kan fokusera helt och hållet på mötet och utbildningen. Våra matgäster ska uppleva en god och avkopplande stund där man känner sig stå mitt i centrum för vår uppmärksamhet.

Konferens
I fullt utrustade konferenslokaler i ABF-huset är vi ett utmärkt val för alla typer av möten. Vi erbjuder en rad av möjligheter för små och stora konferenser, styrelsemöten, föreläsningar, frukostmöten och uppträdanden – allt under ett och samma tak. Våra lokaler är skapade just för värdefulla möten och för ett flöde av människor. Vår största lokal, klassiska Zätasalen ligger i direkt anslutning till en rymlig foajé på våning 1. Zätasalen har en lutande sittning med 338 stolar med en 70 kvm stor scen.

Vi erbjuder helhetslösningar från mindre digitala konferenser till hybridmöten och livestudios. Vi har både Sandlersalen och Katasalen som båda tar upp till 130 personer i biosittning.

Utbud
Vi har den tekniska lösningen att ordna ett interaktivt möte, från det lilla mötet på 4-6 personer till att ni fyller vår stora hörsal på 338 personer. All teknisk support och utrustning hjälper vi er att ta fram tillsammans med vårt teknikbolag.

Restauranger
Hos oss är du som gäst vår viktigaste ingrediens. I vår Restaurangen Cirkeln med anor från 60-talet där jazzen dominerade musikaliskt – med öppet kök, så klart – är mottot att det ska vara gott, trevligt och enkelt, det behöver inte vara krångligare än så. Det är det enkla som är det svåra och det svåra gillar vi.

På ”Nya Cirkeln” står vi redo att göra er upplevelse till något alldeles extra, oavsett varför du besöker oss.

En god lunch, en konferens med kollegorna, en fest för någon som fyller jämnt – här erbjuder vi en mysig atmosfär och smakupplevelser att minnas.

Cirkeln Bakfickan, det välkomnande caféet på entréplan – här serverar vi frukost, salladsbuffé med soppa och fika med direkt anslutning från Sveavägen 41. Här finns det möjlighet att boka en afterwork efter en lång mötesdag. Vi erbjuder våra klassiska smörrebröd, som blivit lite av vårt signum och väldigt omtyckta.

Fest
I Restaurang Cirkeln på plan 1 serveras allt från konferensluncher, frukostmöten till event och festmiddagar. Lokalen ligger med utsikt mot Sveavägen och tar upp till 150 personer med möjlighet att öppna upp till angränsande lokaler för ytterligare 50 platser.


Restaurangplatser: 200
Konferensrum: 9
Grupprum: 3

Inspireras av Cirkeln Konferens & Servering


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Festvåning/festlokal, Konferensanläggning, Restaurang, Hörsal

Läge

Centralt

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Digital studio, Projektor, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Hybridmöte, Webinar, Internet, Livestream

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Mat & Dryck

Julbord, Bar
Logotyp för Cirkeln Konferens & Servering
Cirkeln Konferens & Servering
Sveavägen 41
111 38 Stockholm

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.