Swing by Golfbaren - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Swing by Golfbaren

Stockholm city
Konferensplatser: 80   

Swing by Golfbaren är en unik anläggning med 30-talskänsla en trappa ner i Vasastan. Mysig restaurang, cocktailbar, flera hemliga rum och Stockholms hetaste minigolfbana. Perfekt för liten & stor fest! Grundaren Hans Olofsson, som har 2 VM-guld i bangolf, har skapat det ultimata minigolf-hänget men också lagt fokus på service, mat & dryck som levereras i toppklass.

Verksamheten är publik och har öppet tis-lör kvällstid. Lokalen ligger en trappa ner från gatan men det glömmer man fort i den omsorgsfullt designade miljön där flera olika rum och avdelningar skapar möjligheter att uppleva olika saker och smaker vid flera besök till Swing, vi börjar med en hemlig dörr i gatuplanet som leder till Mary’s Office, som är en hommage till Stumfilms-ikonen Mary Pickford som också var en minigolfpionjär i USA 1930. Privat rum med lite hemlig ingång och sk Speakeasy-bar för drinkar mingel och konferens i mindre grupper.

The Livingroom är ägarens privata rum där en imponerande pokal-samling har fått sällskap av hickory-putters från 1930-talet, en egen bar, chesterfield-grupper, bioduk och framförallt 6 unika minigolfhål. Hyrs ut till privata sällskap och öppnas ibland utvalda helger för allmänheten.

The Dining Room är Swings matsal med härligt ljusinsläpp från en stor lanternin där upp till 80 personer äter härliga middagar, julbord och kan även lyssna på levande jazzmusik från piano eller ett helt Swing-band.

Back Alley Bar är den lilla baren som servar minigolfen och the Back Alley, 30-tal sittplatser som inte kan bokas utan fungerar som en bar med mat och dryck som alltid har öppet för drop-in.

Sist men inte minst, Minigolfen består av 12 specialdesignade hål som spelas med en fond av 30-talsinspirerade New York-miljöer. Ca 70 spelare samtidigt ryms på banan som är lättspelad men också utmanande och erbjuder en kul och social stund för såväl proffs som amatörer.

Aktuellt!

Med anledning av rådande situation och en ökning av Covid-19 i samhället den senaste tiden har Swing by Golfbaren den 17:e november fattat ett väl genomtänkt beslut om att tillfälligt stänga vår verksamhet.

Vi vill med detta beslut ta vårt samhälleliga ansvar som aktör gentemot dig som gäst och medmänniska, men givetvis också mot våra medarbetare som tappert krigat på sedan nyöppningen i augusti. En god hälsa betyder allt och den vill vi värna om!

Vi ser detta som en självklarhet i den gemensamma kampen mot viruset och en nödvändighet för en kommande återöppning.

Med detta sagt, var rädda om er så hoppas vi att vi ses snart igen – vi längtar efter att få ge er bästa service på platsen där gräset för alltid är grönt, drinkarna magiska och maten fantastisk.

Du som har ett presentkort sedan tidigare – givetvis är giltighetstiden för detta förlängd till december 2021.

För bokning gällande 2021 och övriga funderingar kontakta vår bokning här.

Stay tuned för återöppning och aktuella tider.


Restaurangplatser: 80
Konferensrum: 3
Grupprum: 10

Inspireras av Swing by Golfbaren


Karaktär

Mäss-/Utställningshall, Restaurang, Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal

Läge

Centralt, Vid Golfbana

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Internet, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Sport & Fritid

Teambuilding
  • Swing by Golfbaren
    Surbrunnsgatan 46
    113 48 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.