Swing by Golfbaren - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Swing by Golfbaren

Stockholm city Dölj erbjudande

Vår- och sommarkickoff på Golfbaren

Boka sommarfesten på Golfbaren och tillåt dig vara social i somriga miljöer utomhus runt om i Stockholm. Våren 2021 är äntligen här och Golfbaren är mer laddad än någonsin på att få bjuda in våra gäster till tidernas främsta sommaraktivitet. Lagom till påskhelgen smyger vi igång för säsongen och du välkomnas till utmanande minigolf på specialdesignade banor i tematiserade miljöer. Kom och utmana chefen, sätt kollegorna på plats eller bara bygg broar och njut av god mat och dryck tillsammans utanför jobbet.Den här säsongen lägger vi extra fokus på säkerhet och trygghet på Golfbaren. Då spelet blir som bäst med fyra tävlande i samma lag är minigolf redan i sig en Corona-anpassad aktivitet. Hos oss får alla egen utrusning som dessutom desinficeras efter varje spel och som en ytterligare en åtgärd har vi nu även utvecklat mobilanpassade scorekort för dem som föredrar det digitala framför det analoga.

En sommarfest på Golfbaren är med andra ord en perfekt chans att äntligen kunna träffas socialt och umgås i alla åldrar.

För att fira den nya säsongen har vi nu ett tidsbegränsat vår- och sommarerbjudande för grupper (10-80 personer) som innebär 100 kr rabatt på vårt Sommarfestpaket:

• Minigolf med spelvärd och tävlingsarrangemang
• Välkomstbubbel & snacks
• Lättare mingel- och Coronavänlig måltid

Pris: 400 kr per person inklusive moms, 355 kr per person exklusive moms.

Datum: Erbjudandet gäller bokningar mellan den 1 april -15 maj märkta ”Vår- och sommar-kickoff” med besök fram till den 30 juni.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 72   

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.

Swing by Golfbaren ingår i Golfbaren-koncernen och är i dagsläget en av fyra anläggningar belägen i Vasastan. Här bjuds gästerna ner till en svunnen tid där gräset för alltid är grönt, drinkarna magiska och maten en fröjd. Här kan den spelsugne besökaren spela på två olika våningsplan, den som önskar avnjuta en trerätters middag göra det under stjärnorna och är man sugen på att bara glida förbi på lite lättare samkväm med pizza och öl finns den möjligheten också. Allt som allt erbjuder inomhusanläggningen tre våningsplan med restaurang, spelplaner, barer, och separata rum inspirerade och inredda i Art deco stil med filmstjärnan och minigolfentusiasten Mary Pickford som ledstjärna.

Swing by Golfbaren är motsatsen till en klassisk konferensanläggning och med det sagt, kreativ och helt klart mycket roligare. Hos oss hittar du utrymmen och teknik för alltifrån det lilla- till det stora mötet. Vi erbjuder dig möjlighet att lyssna på en föreläsning från soffan i vår ägares privata vardagsrum ”The Living Room” eller varför inte slå dig ner i en biostol i ”Marys Office” för årsmötet. Vi kan hjälpa er arrangera spännande möten för 2–150 personer. Vår unika lokal med flera olika rum och naturliga indelningar främjar kreativitet och socialt utbyte för små och stora grupper.

Variationerna är flera och möjligheterna många, så hör av dig med just dina önskemål eller besök oss på plats, så ser vi till att skräddarsy något för just dina behov.


Restaurangplatser: 90
Konferensrum: 3
Grupprum: 10

Inspireras av Swing by Golfbaren


Karaktär

Restaurang, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Festvåning/festlokal, Mäss-/Utställningshall

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Internet, Videokonferens, Ljus-och ljudanläggning, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Bar, Julbord

Sport & Fritid

Teambuilding, Minigolf
  • Swing by Golfbaren
    Surbrunnsgatan 46
    113 48 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.