Swing by Golfbaren - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Swing by Golfbaren


Stockholm city
Konferensplatser: 86   

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm. I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika enheter, där tre av dem, Kristineberg, Aspudden och Nacka Strand är renodlade utomhusanläggningar främst aktiva under sommarhalvåret.                                                                                                                                        

Vårt flaggskepp SWING by Golfbaren och vårt senaste tillskott SIGNAL By Golfbaren är inomhusanläggningar och aktiva övrig tid Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.

På SWING By Golfbaren bjuds gästerna ner till en svunnen tid där gräset för alltid är grönt, drinkarna magiska och maten en fröjd. Här kan den spelsugne besökaren spela på två olika våningsplan, den som önskar avnjuta en trerätters middag göra det under stjärnorna och är man sugen på att bara glida förbi på lite lättare samkväm med pizza och öl finns den möjligheten också. Allt som allt erbjuder inomhusanläggningen tre våningsplan med restaurang, spelplaner, barer, och separata rum inspirerade och inredda i Art deco stil med filmstjärnan och minigolfentusiasten Mary Pickford som ledstjärna.

Swing by Golfbaren är motsatsen till en klassisk konferensanläggning och med det sagt, kreativ och helt klart mycket roligare. Hos oss hittar du utrymmen och teknik för alltifrån det lilla- till det stora mötet. Vi erbjuder dig möjlighet att lyssna på en föreläsning från soffan i vår ägares privata vardagsrum ”The Living Room” eller varför inte slå dig ner i en biostol i ”Marys Office” för årsmötet. Vi kan hjälpa er arrangera spännande möten för 2–150 personer. Vår unika lokal med flera olika rum och naturliga indelningar främjar kreativitet och socialt utbyte för små och stora grupper.

Variationerna är flera och möjligheterna många, så hör av dig med just dina önskemål eller besök oss på plats, så ser vi till att skräddarsy något för just dina behov.


Restaurangplatser: 86
Konferensrum: 3
Grupprum: 4

Inspireras av Swing by Golfbaren


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Festvåning/festlokal, Mäss-/Utställningshall, Restaurang

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet, Videokonferens, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Bar, Julbord, Dryckesprovning mm

Sport & Fritid

Teambuilding, Minigolf
Logotyp för Swing by Golfbaren
Swing by Golfbaren
Surbrunnsgatan 46
113 48 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.