Tekniska museet - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Tekniska museet

Dölj erbjudande

Årets julbordsupplevelse på Tekniska!

Fira jul med hela företaget på Djurgården och avrunda året med klassiskt julbord eller storslagen julfest. På Tekniska kan du upptäcka alltifrån framtidens stad och människa till att utforska möjligheterna och riskerna med generativ AI.


Årets julbordsupplevelse på Tekniska!

För stora sällskap mellan 50 – 120 personer har vi har tre skräddarsydda paketerbjudanden för ett julbord utöver det vanliga.

Ni har exklusiv tillgång till vår flexibla festvåning Eventrummet och kan välja på en upplevelse i en spännande och interaktiv utställning eller att delta i aktiviteten Kodjakten.

För mindre sällskap mellan 4–49 personer erbjuder vi onsdagen den 13 december möjlighet att boka enskilda platser till julbordet. Från kl. 17.00 är ni varmt välkomna till museet för att på egen hand utforska museets utställningar.

Pris: från 875 kr exkl. moms per person.

Datum: Julbord är bokningsbart helgfria vardagar, tisdag – fredag, 29 november – 15 december. Övriga datum på förfrågan.  

Övrigt: Är ditt sällskap över 120 personer är du varmt välkomna att höra av dig till eventbokningen för en separat offert.

Boka erbjudande

Stockholm city
Konferensplatser: 200   

Tekniska – en unik mötesarena
Kick-off, konferens, pressmöte, lanseringsevent eller sittande middagar för upp till 200 personer? Hos oss kan du kombinera mötet med våra interaktiva utställningar eller spännande aktiviteter.

Konferens
Tekniska museets eventkoncept andas kreativitet, innovation och hållbarhet. Här får såväl det storslagna eventet som dagkonferensen ett lyft.

Utbud
Här finns möjligheter för så väl det storslagna event som för det avskalade formatet, kluriga teambuildingaktiviteter eller kreativa möten - Tekniska museet är platsen som bjuder på både wow! och aha-upplevelser, samt skapar innovationslust för en hållbar framtid.

Här kan ni kombinera konferensen med visning i någon av de interaktiva utställningarna, utmana kollegorna i en kodjakt eller quiz battle, samt avnjuta en matupplevelse från museets restaurang som gör gott för både gom och miljö. Här finns både öppna ytor för event och stängda rum för små och stora möten.

Vår filosofi är att maten är lika viktig som mötet. Restaurangen serverar spännande menyer med säsongens finaste råvaror och härliga smakupplevelser. Tillsammans skapar vi ett oförglömligt event i en kreativ miljö.

WISDOME
Hösten 2023 öppnar Wisdome Stockholm hos oss, en upplevelsearena med världsledande teknik för omslutande visualisering och presentationsteknik, i en spektakulär träbyggnad som tänjer på gränsen för vad som är möjligt.

Gör er redo för möten och event utöver det vanliga!

Kommunikation
Tekniska museet ligger på norra Djurgården i Stockholm, inte långt från Kaknästornet. Det lättaste sättet att ta sig hit är med kollektivtrafik. Ta buss 69 från Centralen till hållplats Museiparken. Det finns även några avgiftsbelagda parkeringar kring museet.


Restaurangplatser: 180
Konferensrum: 7


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Mäss-/Utställningshall, Festvåning/festlokal, Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Hörsal

Läge

Centralt, Sjö/Vattendrag, Avskilt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

KRAV-certifierat

Mat & Dryck

Matlagning, Julbord

Sport & Fritid

Teambuilding
Tekniska museet
Museivägen 7
115 27 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.