Sånga-Säby Hotell & Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Sånga-Säby Hotell & Konferens

Stockholm norra Dölj erbjudande

Hösterbjudanden

Under hösten har vi tre fina erbjudanden. ”Bussen inkluderad”: Just nu inkluderar vi transport i priset vid nya bokningar av konferenser mellan den 1 september 2019 - 30 april 2020. Dessutom klimatkompenserar vi för hela resan! ”Uppgraderingsmeny”: – välj en gratis uppgradering för din konferens från vår uppgraderingsmeny. Och sist men inte minst 20% rabatt på helpension och lokal!


Bussen inkluderad

Vi inkluderar transport vid nya bokningar av konferenser mellan 1 sep – 20 april 2020. Dessutom klimatkompenserar vi för resan! Bra va?

Gäller transport tur och retur mellan Cityterminalen och Sånga-Säby Hotell & Konferens. (Är transporten från destination som ligger närmare Sånga-Säby än Cityterminalen, inkluderar vi givetvis även den).

Uppgraderingsmeny

Välj en gratis uppgradering för din konferens från vår uppgraderingsmeny. Gäller i mån av plats för nya bokningar med konferensdatum 15 sep – 20 dec 2019.

Sviter - Uppgradera två av era rum till våra fina juniorsviter med sjöutsikt från badrummet, queensizesäng och ett stort panoramafönster med härlig utsikt över Mälaren.

Chambre Separée - Njut av att vara helt ostörda från andra gäster
under er middag. Beroende på hur många ni är har vi flera olika fina alternativ. Relaxrummet - Boka det mysiga rummet i relaxen vid Mälaren bara för er grupp. Frukt och citronvatten står uppdukat på bordet och det går utmärkt att beställa ner både snacks och annan dryck.

Mälarblick - Våra 16 finaste rum med queensizesäng och panoramafönster med utsikt över Mälaren och ekparken.

Miljöpresentation - Sånga Säby är känt för sitt miljö och hållbarhetsarbete. Vår miljöansvariga Agneta ger er massa matnyttigt att ta med hem om vårt hållbarhetstänk och hur vi arbetar med miljö och hållbarhet.

Källsorteringsstafett - En rolig och lärorik stafett som garanterar många skratt och en hel del lärdomar. Från 4-300 personer.

20% rabatt på helpension & lokal

I år firar vi 20 år som den första Svanen-certifierade hotell & konferensanläggningen i Norden, vi erbjuder därför 20% rabatt på helpension och lokal.

Bokningsdatum: 1 – 31 okt 2019
Genomförandedatum: 1 okt 2019 – 30 april 2020.

Minimum 20 pers. Kan ej kombineras med avtalspris eller andra erbjudanden.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 310   

Sånga-Säby är en modern mötesplats i en lugn och kreativ miljö. När du vistas i våra moderna lokaler och hotellrum får du en känsla av harmoni och inspiration. Du märker det tydligt när du kliver in i vår ljusa och luftiga lobby. När du sitter i våra härliga fåtöljer, sjunker ner i våra soffgrupper, sitter framför brasan eller intar ditt kaffe under en ek i parken så infinner sig den känslan. Behöver du koppla upp dig så finns det WiFi på hela anläggningen utan extra kostnad.

Att skapa ett bra mötesklimat har varit vår specialitet sedan 1944. Oavsett om ni är här för intensiva utbildningsdagar, ett miljöombyte för att få kreativiteten att flöda eller står inför årets stora kick-off, så gör vi er konferens till något alldeles extra. Njut av våra variationsrika luncher, goda middagar och kaffebufféer, tillagade på råvaror från Sveriges bönder.

Du hittar vår konferensanläggning utanför Stockholm endast 35 kilometer från city och det är det perfekta stället att hålla er nästa konferens i Stockholm på. Vårt konferenshotell i Stockholm befinner sig i en lugn och kreativ miljö för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er vistelse hos oss. Ni är varmt välkomna att boka er nästa konferens i Stockholm hos oss på Sånga-Säby!

Välkomna!


Enkelrum: 25
Dubbelrum: 118
Konferensrum: 19
Grupprum: 8


Karaktär

Konferensanläggning, Hotell, Slott/Herrgård, Dagkonferensanläggning

Läge

Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Internet, Fritt trådlöst Internet, Projektor, Fiberteknik, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Medlem i Visita (fd SHR), Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Gym

Mat & Dryck

Vinkällare, Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bastu, Inomhuspool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Kajak/kanot, Teambuilding
  • Sånga-Säby Hotell & Konferens
    179 96 SVARTSJÖ
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.