Skogshem & Wijk - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Skogshem & Wijk

Dölj erbjudande

Julbordskonferens med show

I december är det återigen dags för vårt uppskattade julkoncept som går att boka i anslutning till en konferens eller som julshow för hela gänget. Vårt traditionella julbord står som vanligt framdukat med hemlagade delikatesser och ett fantastiskt dessertbord. För årets underhållning står i år Sound of Sweden och Made in Sweden. Såklart ingår glöggmingel och den som vill får gärna testa några av alla våra andra mervärden.


Julbordskonferens med show

I vårt julbordskonferenspaket ingår:

  • Heldagskonferens
  • Lokal
  • Förmiddagsfika
  • Stor lunchbuffé
  • Eftermiddagsfika
  • Julbord med Show
  • Övernattning
  • Frukost
  • Mervärden
  • Pool & relax

Pris från 3195 kr pp.

Priset är angivet exkl. moms och per person.

Boka erbjudande

Stockholm norra
Konferensplatser: 550  Bäddar: 290 

En plats skapad för möten! Det var visionen när arkitekten Anders Tengbom utformade Skogshem & Wijk i slutet av 50-talet. Här finns konferensrum för 2–550 personer, lounger med skärgårdsutsikt och 222 bekväma hotellrum med 290 bäddar. Inom knappt tio minuters gångavstånd har vi tillgång till ytterligare 170 rum. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 17 minuter från Stureplan och 35 minuter från Arlanda och fri parkering för de som kommer med bil. En konferensanläggning som passar både små och stora grupper.

Här finns allt på plats, 50 talet mötesrum i olika storlek och utformning, lounger, aktivitetsutbud och färdiga nöjeskoncept, bar, café, uppskattat kök, modern teknik med konferenstekniker på plats samt ett värdskap med en hög professionell nivå. Det finns alltid tillgång till gåstavar, gym, löparspår, flipperspel, varm utomhuspool, bastu med relax och mycket mer. Allt ingår för dig som gäst hos oss på Skogshem & Wijk.

Här finns det mängder av möjligheter att krydda programmet med meningsfulla aktiviteter, både inne och ute. Genom vår naturtomt med strandlinje samt kappseglingsbåtar samt vårt färdiga nöjeskoncept för att rama in er konferens eller fest för att göra den unik och ett minne för livet!

Du vet väl att vi har 28 superior dubbelrum? Två av dem har egen mötesdel för 6 personer samt ett rum med bastu, och möteslokal för 30 personer. Hela huset går att hyra exklusivt.

Välkomna!


Restaurangplatser: 390
Enkelrum: 161
Dubbelrum: 61
Konferensrum: 18
Grupprum: 28


Inspireras av Skogshem & Wijk


Karaktär

Festvåning/festlokal, Konferensanläggning, Hotell, Kursgårdar, Konserthall, Mäss-/Utställningshall, Restaurang, Spa/Hälsoanläggning, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Avskilt, Landet, Kust/Hav, Vid Golfbana

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Allergirum, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Webinar, Projektor, Fiberteknik, Digital studio, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Digitala events och produktioner, Hybridmöte, Internet, Livestream, Konferenskapacitet >500, Videokonferens

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, ISO-certifierat miljö (14001), Klimatpositivt, Svanenmärkt, CovidClean™ certifiering, Safehotels Certificate Level, Safehotels Fire Level, Safehotels Premium Level, Miljöcertifierade med Green Key, Övrig miljö/kvalitetsmärkning, ISO-certifierat kvalitet (9001), KRAV-certifierat, Klimatneutralt

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym, Friskvård, Yoga o mindfulness

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning, Karaoke

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Bar, Matlagning

Pool & Relax

Bastu, Utomhuspool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Minigolf, Jakt & fiske, Äventyr o vildmark, Motionsspår, Skytte, Gåstavar, Tennis, Kajak/kanot, Biljard, Cykling, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Skogshem & Wijk
Skogshem & Wijk
Hustegavägen 1
181 24 LIDINGÖ

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.