Skogshem & Wijk - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Skogshem & Wijk

Stockholm norra Dölj erbjudande

Två erbjudanden från Skogshem & Wijk

Två fina erbjudanden inför hösten och vintern: Boka fler – få mer och julshow 2020!


Boka fler – få mer

 För er som behöver mer plats
– Bokar ni fler än en lokal så ingår en extra lokal.
– Fördrinksbubbel ingår.

Hos oss är det tryggt att mötas. Vi har 50 rymliga möteslokaler där det finns gott om plats för dig och dina kollegor att träffas, konferera eller utbildas. Ni kan även boka någon av våra 5 matsalar separat i mån av plats, samt att vår 200 000 kvm sjötomt erbjuder gott om plats för olika aktiviteter.

Och, vill ni sitta i lugn och ro med lite extra plats, så ingår en extra lokal om ni bokar flera lokaler för ert arrangemang. Konferensen kan dessutom streamas mellan lokalerna, så att alla kan ta del av samma innehåll.

Erbjudandet gäller i mån av plats för nya bokningar som görs senast 31 juli 2020 med genomförande under augusti till och med december 2020. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Julshow 2020

Äntligen är det dags att planera in årets julshow!

Ett perfekt tillfälle att kombinera konferens och julfest, eller bara julfest med vänner och kollegor.

Själva julbordssittningen är först på kvällen, men kom gärna tidigare, ta ett dopp i vår varma utomhuspool och basta lite innan du tar en god varm glögg med tillbehör i baren.

Kring kl 19 hälsar hovmästaren er sedan välkomna till bords i EventArenan. Njut av både vår traditionella julmat med massor av hemlagade delikatesser och fantastiska desserter samt härliga vegetariska alternativ.

På scenen står några av Sveriges skönaste showartister och bjuder på fartfylld underhållning med mycket humor, massor av bra musik och roliga interaktiva inslag. Festen fortsätter sedan i vår bar med dans, friska drycker och klackarna i taket – en plats skapad för fest!

Vill du stanna över natten har vi underbart sköna sängar och bra erbjudanden så du slipper ta dig hem på kvällen.

Datum för julshow är: 4, 9, 10, 12 och 16 december. Det går självklart att boka julbord med eller utan show vid andra datum, vid minimum 45 personer.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 550  Bäddar: 290 

En plats skapad för möten!
Det var visionen när arkitekten Anders Tengbom utformade Skogshem & Wijk i slutet av 50-talet. Här finns konferensrum för 2–550 personer, lounger med skärgårdsutsikt och 222 bekväma hotellrum med 290 bäddar. Inom knappt tio minuters gångavstånd har vi tillgång till ytterligare 170 rum. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 17 minuter från Stureplan och 35 minuter från Arlanda och fri parkering för de som kommer med bil. En konferensanläggning som passar både små och stora grupper.

Här finns allt på plats, 50 talet mötesrum i olika storlek och utformning, lounger, aktivitetsutbud och färdiga nöjeskoncept, bar, café, uppskattat kök, modern teknik med konferenstekniker på plats samt ett värdskap med en hög professionell nivå. Det finns alltid tillgång till gåstavar, gym, löparspår, flipperspel, varm utomhuspool, bastu med relax och mycket mer. Allt ingår för dig som gäst hos oss på Skogshem & Wijk.

Här finns det mängder av möjligheter att krydda programmet med meningsfulla aktiviteter, både inne och ute. Genom vår naturtomt med strandlinje samt kappseglingsbåtar samt vårt färdiga nöjeskoncept för att rama in er konferens eller fest för att göra den unik och ett minne för livet!
Nyhet: Från och med augusti 2019 har vi 28 nya dubbelrum, två med egen mötesdel för 6 personer samt ett rum med bastu, och möteslokal för 30 personer. Hela huset går att hyra exklusivt.


Restaurangplatser: 390
Enkelrum: 161
Dubbelrum: 61
Konferensrum: 18
Grupprum: 28


Inspireras av Skogshem & Wijk


Karaktär

Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Kursgård

Läge

Kust/Hav, Vid Golfbana

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Internet, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Miljöcertifierade med Green Key, ISO-certifierat kvalitet, KRAV-märkt, Medlem i Visita (fd SHR), ISO-certifierat miljö, Svanenmärkt, Safehotel

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym

Mat & Dryck

Julbord, Matlagning, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Utomhuspool, Bastu

Sport & Fritid

Biljard, Teambuilding
  • Skogshem & Wijk
    Hustegavägen 1
    181 24 LIDINGÖ
  • Bokningsförfrågan


Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.