Bommersvik hotell & konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Bommersvik hotell & konferens


Stockholm södra
Konferensplatser: 200  Bäddar: 140 

Bommersvik ligger bara 40 minuters resa söderut från centrala Stockholm i ett rofyllt naturområde med magisk utsikt över den stilla sjön Yngern.

Att komma till Bommersvik är som att komma hem. Det får vi ofta höra från våra gäster och inget kan göra oss gladare. För det är precis så vi vill att du ska känna hos oss. Med flexibilitet och omtanke, glädje och vilja bidrar vi tillsammans till att du får en unik mötesupplevelse.

Hos oss på Bommersvik finns nitton konferensrum och tjugo grupprum. Vår största konferenslokal rymmer upp till 200 deltagare med gott om utställningsytor i lobbyn och stora portar till lokalen för bilar eller skrymmande utrustning. Det mest eftertraktade konferensrummet hittar du högst upp i vår herrgård, Vinden, med takbjälkar och vackra välvda vindsfönster. Den största mötesupplevelsen får ni i hängmattorna i vårt prisbelönta mötesrum på en höjd i tallskogen med utsikt över sjön. Det finns gott om sittgrupper både inne och ute, för grupparbete, fikastunder och samtal. Vi guidar dig till rätt konferensrum, möblering och aktivitet anpassat till syftet för din konferens.

Maten vi serverar är härlagad från grunden med närproducerade och ekologiska råvaror i största möjliga mån. Vi lagar mat med omtanke och kvalitet, med hållbarhet och omsorg om råvaran.

Vi sätter menyn varje vecka utifrån det våra leverantörer har i säsong just nu. Mycket av det du bjuds på kommer från lokala leverantörer inom en radie på två mil. Bordsvattnet som serveras stilla eller kolsyrat, hämtas ur vår egna grundvattentäkt. Svampen plockas i skogarna runt Yngern och honungen får vi från egna bikupor. De nässlor, örter, rabarber, nypon och syrener som finns i din sallad plockar vi själva på vår egna mark.

Restaurangen rymmer upp till 150 sittande gäster och har generösa panoramafönster längs hela matsalen som ger en magnifik utsikt över den stilla sjön. I loungen vid brasan föreslår vi att ni samlas upp för en drink innan maten, eller ett glas mousserande på altanen den varma delen av året.
För sällskap upp till 12 personer har vi en chambre separée, en egen exklusiv matsal också den med stora fönster mot sjön för avskildhet och privata samtal.

KONFERENS

Hos oss på Bommersvik finns fjorton konferensrum, tjugo grupprum och plats för 140 övernattande gäster. Vår största konferenslokal rymmer upp till 200 deltagare och vi erbjuder prisad service och ekologisk här- och närlagad mat. Hos oss är samtalet mellan människor vårt fokus.

Bommersvik bidrar till att skapa samtal och möten som förenar, som utvecklar och som inspirerar, precis som vi alltid gjort. En plats för återhämtning och rekreation, där skog, natur och den spegelblanka sjön är en naturlig del av tillvaron.

Ta hjälp av oss som är certifierade mötesrådgivare. För att få en bra början på konferensen är vi med och startar upp, går igenom agendan tillsammans med mötesledaren och stämmer av detaljerna. Vi vill att du ska känna dig trygg för att kunna fokusera på det som är viktigt, ditt möte.

LOGI

Våra hotellrum erbjuder naturen precis utanför ditt fönster och är fördelade i 4 byggnader samt stugor. Vi har 140 ordinarie sängplatser fördelade på enkelrum, dubbelrum samt stugor i olika standardklasser. Några av våra rum erbjuder balkong och sjöutsikt och vi har även ställplatser för husbilar med elstolpar.

FEST

En festmiddag för att fira att du fyllt jämnt, dop, minnesstund, släktkalas eller samla vännerna till en kräftskiva. Du är varmt välkommen att ha din middag här och du väljer om det ska vara festbuffé, serverad middag, grillbuffé, brunch, skaldjursbuffé eller vad passar dig?

Vår restaurang är fantastisk med panoramautsikt över Yngern för ett större sällskap, eller en mindre middag i mysiga Ainas för upp till 12 personer med samma ljuvliga utsikt. Du kan också boka hela logen som passar sällskap upp till 150 personer. Här kan du ha riktig logdans!

KOMMUNIKATION

Med bil

E4/E20 från Stockholm (40 min).

Eskilstuna (45 min), Västerås (80 min), Nyköping (45 min).

Hos oss har du gratis parkering och det finns 12 laddstationer för elbilar (100kr).

Kollektivtrafik

Pendeltåg från Stockholm C till Södertälje Hamn (38 min).

Sista biten taxi eller buss – som vi gärna hjälper dig att boka.

Regionaltåg

Från Stockholm C – Södertälje Syd (20 min).

Från Stockholm C – Nykvarn station (28 min).

Sista biten taxi eller buss – som vi gärna hjälper dig att boka.

ÖVRIGT

På Bommersvik gör vi vad vi kan för att värna vår gemensamma miljö. Hållbarhetsarbetet är en ständigt pågående och självklar del i vår verksamhet.

Som Svanenmärkt verksamhet har vi tagit ett helhetsgrepp om vårt miljöarbete och klarat Svanens höga krav. För att bli Svanenmärkt måste vi som verksamhet klara ett antal gränsvärden. Energiförbrukning som är ett av gränsvärdena, är ett av de områden som ger upphov till störst miljöpåverkan.

Det har alltid funnits en strävan att ligga i framkant när det kommer till utveckling och miljö. Nu fortsätter det arbetet och vi har installerat 624 solceller som ska producera cirka 30-40% av hela Bommersviks elförbrukning. Genom den nya solcellsanläggningen tar vi ytterligare ett steg för att ligga i framkant när det gäller energifrågan.

Som Svanenmärkta arbetar vi aktivt med att minska avfallsmängderna och vattenförbrukningen. För att på det mest hållbara sätt ta hand om matavfallet har vi egen bokashi. Det innebär att matavfallet fermenteras och omvandlas till en extremt näringsrik jordförbättrare, utan att belasta miljön med koldioxidutsläpp då koldioxiden istället binds i jorden. Vi använder det sedan i våra egna odlingar.

Genom att göra stora delar av den tidigare gräsmattan till ängsmark främjar vi den biologiska mångfalden och minskar vattenförbrukningen. Vi har även bikupor och slungar vår egna honung.

En Svanenmärkt verksamhet arbetar också med att optimera användningen av kemiska produkter. De produkter som används är i hög grad miljömärkta. Restaurangen använder en hög andel ekologiska livsmedel och kaffet du dricker hos oss är självklart både krav- och fairtrademärkt. Bommersvik handlar utöver detta en stor del råvaror från lokala och småskaliga producenter och anpassar menyerna efter aktuell tillgång och säsong.

På Bommersvik är vi alla engagerade och arbetar hela tiden med att utveckla och hitta nya sätt att jobba ännu mer hållbart. 


Restaurangplatser: 150
Enkelrum: 66
Dubbelrum: 22
Stugor: 7
Konferensrum: 14
Grupprum: 20

Inspireras av Bommersvik hotell & konferens


Karaktär

Konferensanläggning, Kursgårdar, Mäss-/Utställningshall, Festvåning/festlokal, Hotell, Restaurang, Dagkonferensanläggning

Läge

Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Allergivänligt, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Projektor, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Gym

Kultur & Nöjen

Guidade visningar

Mat & Dryck

À la carte, Bar, Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Relaxavdelning, Bubbelpool, Bastu

Sport & Fritid

Kajak/kanot, Pingis, Teambuilding, Äventyr o vildmark, Tennis, Boule, Jakt & fiske, Kräftfiske, Biljard, Motionsspår

Hotellklassificering enligt Visita

***
Logotyp för Bommersvik hotell & konferens
Bommersvik hotell & konferens
Bommersvik
153 95 JÄRNA

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.