Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Västerbotten | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 19 företag
×

Möten i Västerbotten

Västerbotten ligger trots namnet vid östkusten, och har en mycket omväxlande och vacker natur. De största orterna är kuststäderna Umeå, Robertsfors och Skellefteå.

Namnet Västerbotten får de flesta att tänka på en god ost, men landskapet har mycket mer att erbjuda än så. Det finns flera naturreservat att göra utflykter till, som till exempel Nalovardo eller Bjurälven vid Vilhelmina, med sitt spektakulära landskap format av vatten och is.

Umeå är en utmärkt mötesstad, där flygplatsen Umeå Airport ligger nästan mitt i staden och allt som behövs finns på gångavstånd. Utbudet av möteslokaler, hotell och restauranger är stort och tilltalande. Här finns allt från förstklassiga designhotell till mer genuina logialternativ. Idag finns över 1570 hotellrum i staden och det planeras för ytterligare hotell i stadskärnan. Staden kan idag förse upp till ca 1200 mötesdeltagare med mycket bra lokaler.

Skellefteå är som gjort för inspiration. I mötesstaden Skellefteå finns mångsidigheten och närheten som ger era idéer spelrum. Det finns många olika typer av möteslokaler och boenden för både stora och små möten. Skellefteå rymmer idag möten upptill 600 personer i biosittning. Boendealternativen är många och totalt finns det 599 hotellrum i centrala staden. Från 2021 väntas dessutom 200 nya hotellrum i stadens kommande kulturhus.
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×